Sretno cure koje se planiraju vjencati.
Ja sam prije isto mislila da ako se desi da bi mozda prije poroda isla kod maticara, jer smo pokusavali a ne zurimo se s vjencanjem. Ali sad mi se tako ne da bavit se s time ovakva, em trazit odjecu da pristaje s trbuhom, em sve pripremat dok moramo j za bebu, em razmisljat kako, gdje, koga zvat...
Cestitam i zelim da uzivate.
It's a boy 💙
Kao da ja pisem😀
Ako me nije zenio prije ne mora ni sada😂
Salim se.
Jednostavno zelim da mi to ne prestavlja presing.
Zelim da se dobro osjecam,da mogu nazdravit opustit se,da ne mislim dali cu oteci,dali ce mi biti slabo,…
Naravno ako je prije trudnoce zakazana svadba to razumijem ali da se sad udam jer sam trudna ne dolazi u obzir.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Kao da ja pisem😀
Salim se.
Zelim da se dobro osjecam,da mogu nazdravit opustit se,da ne mislim dali cu oteci,dali ce mi biti slabo,…
Naravno ako je prije trudnoce zakazana svadba to razumijem ali da se sad udam jer sam trudna ne dolazi u obzir.
I mi smo na divlje uplovili u 10u godinu :D Možda potpisemo neko partnerstvo ako ce nam to olakšati papirologiju s bebom, nisam jos istrazila kako to ide
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
💊Catafertyl, Siofor, Folacin
😻 Waiting for baby girl 24/10/2024
Kao da ja pisem😀
Salim se.
Naravno ako je prije trudnoce zakazana svadba to razumijem ali da se sad udam jer sam trudna ne dolazi u obzir.I mi smo na divlje uplovili u 10u godinu :D Možda potpisemo neko partnerstvo ako ce nam to olakšati papirologiju s bebom, nisam jos istrazila kako to ide
Citala sam da se moze preko e-gradjani rjesit prezime djeteta a druga opcija u ured osobno da upisete.
Iz rodilista izlazi s vasim a poslije odete ili dodat muzevo ili samo promjenit.
Svakako nije neki bauk.
Ja ga jos i zezam eto ti sad kad me nisi zenio mala ce imat samo moje prezime😂
Mi smo kratko zajedno ta razliku od vas,2 godine, i zelimo svadbu ali ne da sad isforsiran zbog bebice.
A i beba je bila planirana i godinu dana smo pokusavali a bije nam bio prioritet vjencanje
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
A mi smo imali zakazan termin i sve ali je bio 2 tjedna prije termina poroda 😅 pa kad smo saznali za trudnocu smo to otkazali i sad cemo u 8.mj samo za najuze napraviti veceru uz muziku i sad cemo se samo kod maticara. Tako smo vec od prije se dogovorili, ako zatrudnim prije svadbe onda cemo tako kod maticara samo 😊
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Moja rođakinja nije planirala ni trudnoću ni udaju, ali se dogodilo ovo 1. 😅 Tako da se udala nedavno, u 6. mj. trudnoće, kod matičara uz samo najužu obitelj. Veliki pir će raditi dogodine, moguće da će spojiti i s krštenjem.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Mi se nismo zurili s time, ali ja sam cak htjela da to obavimo prije djece i mislila si da ako nam uspije prije, jer smo pokusavali, da cemo prije poroda ici kod maticara.
Ali onda mi je dobar dio prvog tromjesecja bilo slabo i nisam mogla nista, jos sam jako rano zavrsila doma na komplikacijana pa je puno manja naknada od place, pa mi je negdje u 4 mj trudnoce poceo rast trbuh i otada mi se ne da gnjavit s time sada.
Evo kako se planovi i razmisljanja promjene.
Inace imamo 37 (ja) i 38 (skoro 39) on i evo, sad ovo ljeto cemo bit 3 godine skupa, tako da nismo dugo skupa. A pokusavali smo sve skupa godinu dana.
It's a boy 💙
Svima su vam preslatki trbuscici 😍😍Zanima me jel koja od vas mozda narucivala od jukki-a i kako ste zadovoljne kvalitetom? Gledam ona gnijezda i to sta imaju, pa se mislim mozda naruciti
Ja sam naručivala one tetrice i presvlaku za kolica i plahte za krevetić i prezadovoljna sam dobila sam bila preporuku samo čekaj da ti bude nekakav popust znaju imat 10 ili 15 posto na sve 😁
Nora3001, kod nas sve isto, ko da ja pisem, beba planirana, vjencanje nije prioritet. Na ljeto cemo bit 3 godine skupa.
I isto ga zezam da ce sad beba imat moje prezime, bar na pocetku. 😂
Mi inace ni ne zelimo veliku svadbu, samo kod maticara i obiteljski.
It's a boy 💙
Kao da ja pisem😀
Salim se.
Mi smo sve dogovorili jos u 11 mj za svadbu i htjela sam ostat trudna ali ne trenutno, rekla sam cim svadba prodje no evo, jesam htjela i nije mi zao no možda ne trenutno. No kad se dogodi poslije spontanog budes sretan isto kao da si htio bas i sad. Ne mogu reci da mi je ista bio problem pa i trazenje vjencanice vise mi je sad taj zadnji tjedan sto trebas dosta toga obavljati. Najvise me jel cu moc fizicki izdrzati no opet kazem pa necu se rusit tam kad mi bude lose u smislu da nemam snage sjednem malo i nastavljamo. Ni prva ni zadnja koja se udaje, vecina se i udaje jer su trudne 🙈 sto meni nije bas neki razlog za to no eto svako zna svoje. Curke drzite mi fige da sve prodje. A bude vjerojatno sam se ne trebam brinuti previse a znate kako to ide. I jos mi je super sto odmah u pon imam pregled.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore