Samo da javim da sam dobila temperaturu preko vikedna do 38.7 c tako da se jučer još nisam najbolje osjećala pa sam odgodila pregled za ponedjeljak.
Inace, imam uzasnih problema sa spavanjem. Jako tesko zaspim... ima li netko nekih trikova za spavanje? Slicnih problema? Pretpostavljala san da necu moci spavati i trecem tromjesjecju, al ovo ne...
I kod mene je problem sa spavanjem već neko vrijeme, ali nemam nikakav trik; prevruće je, nikako se namjestiti, dižem se na wc pa nikako zaspati. Onda me uhvate neke misli… Kako sam jučer rjeđe čula/osjetila bebu, tako me i neki stres obuzeo…
A mogu reći da i ulazak u zadnje tromjesečje baš osjetim, razlika mi je otkako sam 28. + tjedan… neka težina, povremena bol s lijeve strane. Od spavanja na lijevom boku mi se i lijeva strana čini šira i asimetrična u odnosu na desnu. 🤯
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
I kod mene je problem sa spavanjem već neko vrijeme, ali nemam nikakav trik; prevruće je, nikako se namjestiti, dižem se na wc pa nikako zaspati. Onda me uhvate neke misli… Kako sam jučer rjeđe čula/osjetila bebu, tako me i neki stres obuzeo…
A mogu reći da i ulazak u zadnje tromjesečje baš osjetim, razlika mi je otkako sam 28. + tjedan… neka težina, povremena bol s lijeve strane. Od spavanja na lijevom boku mi se i lijeva strana čini šira i asimetrična u odnosu na desnu. 🤯
Mene isto uhvati neki strah kad je slabije osjetim… mislila sam da ce biti opusteniji ovaj period kad se bebe pocnu javljati, ali vidim da u svakoj fazi trudnoce postoji neki strah 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Meni iskreno taj tečaj za trudnice nije baš bio nešto koristan, odslusla sam rodin, ali ni mene ni muža nitko nije pitao za položeni tečaj 😁 meni je isto teže spavati, ali više u smislu vrućina/sparina, buđenja zbog odlaska na wc, buđenja zbog klinca, ili pak utrne mi strana na kojoj spavam pa se okrenem na drugu i eto već dođe onda jutro hahah 🙈😅
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja cak mogu spavat.
Ali evo isto mi se desi ako neki dan rjeđe osjetim bebu da ispanicarim. Prekjucer se npr rjeđe javljala po danu, makar je po noci lupala. Voli lupat kad premjestim stranu po noci. 😂
Ali bas sam od onda malo pod stresom.
Također istu stvar za lijevi bok, kako moram malo vise pazit (bio se malo skratio cerviks i nasli bakterije) trudim se da svako toliko po danu legnem i to vise lijevi bok i sad mi se cini siri.
It's a boy 💙
Ja mislim da to ovisi od doma zdravlja, meni je ovo super da se javila ranije ☺️ Bila si na tečaju? Ja sve čekam dragog jer ako on ne ode na tečaj samnom nemože na porod bez položenog 😌
Je, super da se javljaju, ali eto me iznenadilo pitanje jer nisam ocekivala javljanje unaprijed. Pa si mislim sto sam propustila.
Odradila sam tecaj i to tako da smo u petak dobili poziv da ce se odrzati iduci tjedan i to 4 dana od 8 ujutro online. Dobro da ja ne radim, a za decka nije bilo sanse. Na kraju su samo cure bile na tecaju a nijedan partner, ali na potvrdi pisu oba imena.
Bas mi je to malo cudno, u petak javit za iduci tjedan, da sam radila pitanje je bi li i ja mogla. Tecaj mi je bio u redu.
Ja sam onda pitala da me zovu i na iduci ako bude uzivo, i jesu (opet petak za iduci tjedan). Ali nisam na kraju isla jer imam mucnine i povracam ujutro, narocito kad se rano probudim.
It's a boy 💙
Meni je evo danas naprimjer jako tezak dan.
Osjecam bas veliki pritisak u dnu ledja i stomaka i odlucila sam danas da odmaram.
Sto se tice spavanja ja vec neke 2 sedmice budim se bukvalno na sat. Ili moram u wc, ili kako je beba vrlo aktivna osjecam njeno kretanje ili se skroz neobjasnjeno probudim..
Ima li iko problem sa oticanjem nogu? Meni su kao krofnice..
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Meni je evo danas naprimjer jako tezak dan.
Osjecam bas veliki pritisak u dnu ledja i stomaka i odlucila sam danas da odmaram.
Sto se tice spavanja ja vec neke 2 sedmice budim se bukvalno na sat. Ili moram u wc, ili kako je beba vrlo aktivna osjecam njeno kretanje ili se skroz neobjasnjeno probudim..
Ima li iko problem sa oticanjem nogu? Meni su kao krofnice..
I meni su zglobovi počeli oticati ima 10-ak dana, ali srećom predvečer tek. Nije strašno zasad, ali se kuži. Istodobno sam počela osjećati i trnce u listovima. Srećom, oboje se javlja predvečer. Nadam se, kad otvorim sezonu, da će mi more pomoći s tim tegobama. Pijem šumeći magnezij pa on to valjda regulira koliko-toliko.
.
Radi li itko od vas trudničke vježbe?
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Ja zasad dobro spavam (23+4). Budem premorena, pa zaspim bez problema. Dosada nisam imala nikakvih problema oko spavanja pa nemam savjete. Jedino možda ako ne uzimate mg za opuštanje? Možda vas opusti da lakše utonete u san?
Jelenaa - to je skupljanje vode u tijelu. Obavezno svaki dan mjeri tlak, ako bude iznad 140, javiti se svom doktoru za dalje. U prvoj trudnoći sam počela oticat od 35.tjedna. Morala sam mjeriti svaki dan tlak 4x, ali mi nikad nije prelazio 120, hvala bogu. Odmah na porodu otišlo 10kg
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji