Ja se ne raspitujem previse o porodu. Rekla sam sebi da tvoja mama nije bila hrabra i sigurna u ono sto zeli ni ti ne bi postojala. Svjesna sam da ce me to boljeti najvise na svijetu, ali kada to izdrzim da cu dobiti najljepsi moguci poklon i za sad se time vodim. Kazem i napatices se i nista znati neces, ali nisi jedina. Sve smo u istom i sve cemo izdrzati. ❤️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
iskreno zadnji porod sam ostala iznenađena... malo sam citala da se podsjetim kako sve ide da kao budem spremna makar malo i naravno da sam od onih sto ce pratit sta mi kazu... i tako citajuci uredno sam preskakala kad pise negdje carski... kao ma sta cu to citat 😅😅😅 i zadesi me hitan carski a ja nezz razliku ni koju anesteziju izabrat 😂😂😂 znaci nista 🤪🤪 i jedino posto sam taj dan prije pregleda sepala doslovno i skakutala jer me na izlasku iz kuce zakocio isijas bilo me strah primiti onu anesteziju koja ide direktno u kicmu... pa sam se odlucila za totalno uspavljivanje 🙃 sad moram proguglat kako se koja zove 😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure jutro evo da se javim još u bolnici svaki dan brojim i nadam se šta duže da ću izdržati da beba bude dobro evo Idemo prema 26 tjednu i nadam se da ćemo dogurati do 28 za sad pa polako nema šta drugo da vam kažem osim da je svaki dan bitan i da se nadam da ćemo ja i beba izdržati ❤️💙🫶🙏
Cure jutro evo da se javim još u bolnici svaki dan brojim i nadam se šta duže da ću izdržati da beba bude dobro evo Idemo prema 26 tjednu i nadam se da ćemo dogurati do 28 za sad pa polako nema šta drugo da vam kažem osim da je svaki dan bitan i da se nadam da ćemo ja i beba izdržati ❤️💙🫶🙏
Drzi se, vjerujem da cete i ti i beba to izdrzati i da ce sve biti dobro! ❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Drago mi je sto cujem da ste dobro koliko mozete biti u toj situaciji. Imaj vjere. Mislimo na tebe svaki dan ❤️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Evo upadam sa trenutnim off topicom, ali bas san hepi kupila san bas lipa kolica Egg2 9u1 sa svin zivin potrebnim dodacima. u Hunter green boji iako je curica al to je meni neutralna boja. I platila sam vec i rjesila se tog dijela. Ja nekako zelim vecinu sredit sta mogu da se ne moran bakcat s tin u sri lita jer u nas bude doslovno pakal, niti mi se da pred kraj trudnoce , pa sad sta bude bude :) Sad sredujemo brodski pod u bebinoj sobi pa cu nakon toga i opremit, ako je neko kupova krevetice koljevke komode il prematalice ili neke stvari za sobu slobodno mi preddlozite :)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Super da si se javila bas mozgam dal je sve ok.
👌🏻👌🏻👌🏻
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Evo upadam sa trenutnim off topicom, ali bas san hepi kupila san bas lipa kolica Egg2 9u1 sa svin zivin potrebnim dodacima. u Hunter green boji iako je curica al to je meni neutralna boja. I platila sam vec i rjesila se tog dijela. Ja nekako zelim vecinu sredit sta mogu da se ne moran bakcat s tin u sri lita jer u nas bude doslovno pakal, niti mi se da pred kraj trudnoce , pa sad sta bude bude :) Sad sredujemo brodski pod u bebinoj sobi pa cu nakon toga i opremit, ako je neko kupova krevetice koljevke komode il prematalice ili neke stvari za sobu slobodno mi preddlozite :)
Ja ću kolica dobiti (posuditi na korištenje od bratića, pa kad nam neće trebati im vratimo) ali mislim da će nam nedostajat jaje pa ću to kupiti koje paše baš na ta kolica.Za krevetić gledam da mi se obavezno može stranica spuštat i podizat i da mi se razina može podešavat u 2-3 razine. Za vikend ćemo mislim neke stvari dobit od rodbine pa nakon toga krećem baš u nabavku ali nisam sigurna jel mi sad već prerano, mi ćemo sobu kroz mjesec dva složit (biti će za sad u našoj sobi jer je u sobi koja će biti dječja trenutno svekar) pa kad sobu složimo onda ću i robicu kupit i sve ostalo.
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Svaka vam čast i hrabro dalje, šaljem pozitivne misli i nadam se najboljem 💞💌
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
💊Catafertyl, Siofor, Folacin
😻 Waiting for baby girl 24/10/2024
Meni ce beba bit sigurno prvih pet sest miseci uz mene tako da trazim neki mini kao pomocni krevetic kojem se moze spustit stranica neki koji je bas tako za prve mjesece, a za njenu sobu cu uzet bas neki pravi krevetic samo jos neznam odakle cu to narucivat. Planiran od starta imat rjesenu njenu sobu i drzat njenu robicu stvari (jedino robicu jos necu kupovat jer to nekako mi je najlakse) ali mislin da za ove vece stvari bitne stvarno nije rano. Meni je super sta si imala odakle posudit, moje prijateljice imaju sve veliku dicu inace bi ja uzela od njih sve zivo , ovako moram sve kupit 🤷🏼♀️ al zato ja jedva cekan ovo svoje nekome poklonit za koju godinu 😍
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji