I mene jako boli stomak, svako nekoliko me zagrci bas jako, a grudi me ubijaju, imam osjecaj da mi vec sad triba tri broja veci grudnjak 🙈 piski mi se jako, svako malo trcim u wc iako sam po zadnjom M i ja 4+1Ista stvar 😅😅 izgleda da je to sve normalno
Pa nas 3 smo bas isti termin 😍
Vidim ides na pregled tek 15.2 ? 😮Iscjedak nemam jos uvijek…. ali gladna sam stalno 🤣
Ni ja ne znam zasto mi je tako kasno dala termin, ali pokusavam se opustiti maksimalno, valjda ce proletit ovih mjesec dana 🙏🤞Nemam ga ni ja. Mozda malo, ali nista spektakularno. Nas tri smo bas doslovno u isti dan. 🤣 Evo mene je sinoc toliko bolio trbuh skroz na dnu i nesto kao oko pupka. 🫣 Pa onda probadanje u jajnicima. Mislila sam gotovo je, procurit cu, ali srecom nista. I uvijek kad boli, krene bolit navecer kad sam na kutnoj i kad legnem u krevet. Tad su najjaci bolovi. Cak sam sinoc osjetila i bolove u donjem dijelu ledja. Evo sad mi je sve ok. Jedino sto grudi bole i to je to. Trbuh nista. 🙏Isto i meni tako kad legnem onda krene, nocas kad sam legla ko neko presjecanje po maternici i jajnicima. Prebacila sam od straha..
Danas ponovo isla raditi test da se smirim.
I hvala Bogu plus ko kuca u roku sekunde pa sam se umirila 🤩I ja sam jutros od straha popiskila jos jedan test, ogromni plus 🙈 stomak je i mene sinoc probadao, nisam skoro nista spavala… svaki odlazak na wc mi je stresan jos uvijek
Biti ce to sve dobro 🙏
Osluskujemo se stalno pa i osjetimo stalno nesto
Psiha je cudo
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Nora3001, dobrodošla u naš ženski kutak! Prijavljujem povraćanje sinoć dok sam prala zube, cijeli dan mi je bila mučnina. Jutros sam ok 💪🏻
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Narucena sam tek 15.2., to je za mjesec dana, tko ce izdrzati do tada 🤦🏻♀️
Također ista situacija…21.2. Previse se stresiram čekajući😞
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Pozdrav cure🙂🙂
Pozitivan test…čeka se pregled za mjesec dana.
Neznam kako cu izdržati do tada😏Cestitam 🥰🥰
I dobro dosla da se dugoo druzimo ovdje ☺️
Također čestitke svim budućim mamama.
Samo pozitivno.
Mi smo godinu dana pokušavali i napokon plusic.
Danas mi je dan za pocetak menstruacije ali sam se osjećala čudno pa sam test radila dva dana prije i to navečer jer sam trebala ici na neki rođendan pa da ne pijem alkohol🙂
Odmah se pokazao + 2-3 tjedna
Nisam mogla doc sebi od sreće🙂
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Pozdrav cure🙂🙂
I dobro dosla da se dugoo druzimo ovdje ☺️Također čestitke svim budućim mamama.
Samo pozitivno.
Danas mi je dan za pocetak menstruacije ali sam se osjećala čudno pa sam test radila dva dana prije i to navečer jer sam trebala ici na neki rođendan pa da ne pijem alkohol🙂
Cestitam, bas lijepo
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav cure🙂🙂
I dobro dosla da se dugoo druzimo ovdje ☺️Također čestitke svim budućim mamama.
Samo pozitivno.
Dobro došla! 🤗
I mi smo pokušavali godinu i više, a test sam radila tek nakon kašnjenja 3-5 dana (teško je reći jer nije ciklus nije baš pravilan).
Nadam se da ćemo sve koje smo tu uspješno iznijeti trudnoće do kraja i dočekati svoje bebice. 🙏🏻
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Mi smo godinu ipo dana pokusavali, otpisala sam bila ovaj ciklus jer sam imala koronu u plodnim danima, ali plus je tu, hvala Bogu ❤
Pozitivan test sam imala na 10dpo, vec lijepo vidljivu crtu
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jeleenaa nisam do sada primijetila
Nora cestitam i dobrodosla
Claire drzi se. I tebi zelim da mucnine i povracanje sto krace traju!
.
Mi smo unatoc losim pocetnim nalazima uspjeli iz 2-og ciklusa, pa sam se bas iznenadila na plusic.
Imate li problema sa kozom? Na licu mi se svasta nesto pojavilo, tako da se osjecam kao da sam u srednjoj ponovno 😅 imate li koji savjet sto koristiti?
Jeleenaa nisam do sada primijetila
Noracestitam i dobrodosla
Clairedrzi se. I tebi zelim da mucnine i povracanje sto krace traju!
.
Mi smo unatoc losim pocetnim nalazima uspjeli iz 2-og ciklusa, pa sam se bas iznenadila na plusic.
Imate li problema sa kozom? Na licu mi se svasta nesto pojavilo, tako da se osjecam kao da sam u srednjoj ponovno 😅 imate li koji savjet sto koristiti?
Citala sam da se moze koristit vitamin C, niacinamid i azelaicna kiselina, to troje djeluje da pristice... 🤷🏻♀️
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji