![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Djevojke kako da se borim sa mucninom? Ovo je haos. Stalno mi je zagusljivo i mucnina. Samo da dodje taj petak i da pregled bude dobar
Biti ce sve ok samo pozitivno razmisljaj❤️
Stvarno sam katastrofa 😭
Povratila sam maloprije, a na poslu.
Za sad se izvlacim kako su svi bolesni, pa i ja
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Djevojke kako da se borim sa mucninom? Ovo je haos. Stalno mi je zagusljivo i mucnina. Samo da dodje taj petak i da pregled bude dobar
Stvarno sam katastrofa 😭
Citala sam da je caj od đumbira i mente dobar, dvopek grickat stalno
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Stvarno sam katastrofa 😭
Citala sam da je caj od đumbira i mente dobar, dvopek grickat stalno
Procitala sam sad i za mentol.bombone. Moram pronaci nesto. Ovo je vjerovatno tek pocetak samo i tek slijede mucnine
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
https://ibb.co/2jd1rBp
Pozdrav mame i buduće mame
Šta mislite za ovaj moj testic, meni se kao nazire neka blaga crtica ali nisam više sigurna 🤔😇
Ja sam radila clear blu digitalni navecer i zo dva dana ptijr menstruacije i pokazao je odmah pozitivan rezultat.
Prvi put kad sam radila test isto sam uzela clear blu i to onaj za 5 dana prije i bio je odma pozitivan, ali nazalost los ishod je bio... sad sam onako usput zbog vrtoglavice uzela test ali ako danas ne dode M moram probati clear jer svi iz ljekarne su mi nepouzdani
Prvo da svima poželim sto ljepšu i ugodniju trudnoću!
Trudna sam 7+4 tjedana ,sve odgovara po zadnjoj menstruaciji i srce kuca. Od simptoma samo gađenje prema hrani i smanjen apetit skroz i ponekad malo stezanje u maternici,ali to je sve. Također ono sto me brine jeste da su me prije cca 6 dana počele boljeti grudi,a danas i jučer bole ali samo na dodir . Da li je to normalno da prestanu 🙈
Imala sam prije ove trudnoće dva spontana pobačaja,prvi blight ovum gdje nikad nismo vidjeli plod jer ga nije ni bilo(samo gestacijska i zumanjcana) a u drugoj trudnoći otpočetka sve kasnilo 8,9 dana i nikad srce nije prokucalo. Ovo je prvi put da otpočetka mjere stimaju i da uopće srce prokuca.🙏🌈❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png
03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan
12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Trudna sam 7+4 tjedana ,sve odgovara po zadnjoj menstruaciji i srce kuca. Od simptoma samo gađenje prema hrani i smanjen apetit skroz i ponekad malo stezanje u maternici,ali to je sve. Također ono sto me brine jeste da su me prije cca 6 dana počele boljeti grudi,a danas i jučer bole ali samo na dodir . Da li je to normalno da prestanu 🙈
Imala sam prije ove trudnoće dva spontana pobačaja,prvi blight ovum gdje nikad nismo vidjeli plod jer ga nije ni bilo(samo gestacijska i zumanjcana) a u drugoj trudnoći otpočetka sve kasnilo 8,9 dana i nikad srce nije prokucalo. Ovo je prvi put da otpočetka mjere stimaju i da uopće srce prokuca.🙏🌈❤️
Čestitaaaaam ❤️❤️❤️❤️
Meni prave mucnine isto krenule danas
Uzasno se osjecam ko bolesna 🥵
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Cestitam. Srce kuca, sada se opusti.
tinchi u istom smo sosu. Kada nadjes neki spas preporucuj
Ma da sam ja svjesna da ovo tek krece
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Cestitke, divno! 😍
I meni mucnina pocela od jutros, nisam povracala ali se bas lose osjecam, cak se mislim izaci s posla jer sam nikakva. Sretno nam 🥲
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sretno na pregledima svim curama 🙏
Ja sam po zadnjoj M 4+5, grudi na dodir bolne i stomak zagrci ponekad... mucnina jos nemam... strah me je li sve dobro, ali ne mogu napravit nista, jedino da izvadim betu, ali mislim da mi ne treba taj dodatni stres
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji