Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kejti0000
    20. Travanj 2024. 08:38

Ja sam zasad zadovoljna kilogramima, dobila sam između 2-3 kg, ovisno u se koje doba dana važem (176 cm, 70-ak kg).  Sve to je otišlo samo u stomak, ostalo je isto kao i prije trudnoće.  Što se strija tiče, nisam primijetila ništa novo, ali inače ih imam po bedrima i guzi još od puberteta. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

petra11
    20. Travanj 2024. 08:44

Jeleenaa

ivonab2306

Jeleenaa

Moram sebi olaksati malo misli, a da ne ispadnem sebična
    Od početka trudnoće se svakodnevno mazem protiv strija i koza mi je stvarno mekana. I sad veceras vidim prve strije na grudima, na guzi i ispod guze. Stvarno je nezgodno gledati sta se desava sa tijelom. Znam da sve mi imamo najljepsi zadatak i privelegiju na svijetu da donesemo svoje anđelčiće na svijet, ali morala sam se pozaliti.
    Da li je neka od vas dobila strije?
    Ja sam dobila par strija malo iznad guze, nista strasno, ali vise mi smeta celulit 😂 kako sam naglo morala prestati ici u teretanu, naravno puno manje se krecem od uobicajenog, i to je pun pogodak za celulit 🤭
    Sve se mislim poceti malo nesto vjezbati, naci neke trudnicke vjezbe, mislim da cu se osjecati puno bolje.
    Znam da je puno lakse to reci, sama sa sobom se nekada svadjam, ali moramo prihvatiti odredjene promjene koje ce se dogoditi ili se vec dogadjaju🫢
    Jeste i celulit 😪
    Uvijek sam bila fit i sada je odjednom sve podivljalo, a sto kazes slabo se krecem i to sve utice..Da se hoce zadrzati na ovome sto smo vec dobile. Svjesna sam ja da ni jednoj zeni nije tijelo isto nakon poroda, ali stvarno treba vremena da se naviknes da posmatras sve to

Ja svaki dan kad se pogledam u ogledalo kazem sebi: navikni se, trudna si, ali treba vremena. Stomak, sise u strijama 3 broja vece, celulit... potpisujem sve sto ste rekle

👩🏻 29 👨🏻 30
    21.12. ZM
    16.01. ➕
    26.09. TP
    15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
    25.04. 💙
    17.07. iduci pregled

snowwhite1410
    20. Travanj 2024. 10:21

Jutro cure i ja sam se udebljala nekih 3-4 kg ali mi dr nije ništa rekla i nekako u trudnoći ko da se raširim u leđima jer stvari koje sam nosila prije trudnoće ne mogu obići zato sam si kupila dvije malo skuplje haljine veći broj pa se nadam sada na proljeće ljeto da ću ih nositi jer su nekako šire a od prošle trudnoće imam nešto robe ali kada pogledam kako se neke trudnice dotjeraju 😓😄ja opet nemam ništa neke nose jeans hlače i to one kao krute ja ne znam kako jer ja svoje ne mogu navući nikako a sada mi se nekako ne isplati kupovati jeans kada ide toplo vrijeme tako da ljeto ćemo provesti u haljinama i to mi je najbolje jer me niš ne steže 😅

Melodie
    20. Travanj 2024. 10:30

Ja se nekako tjesin sad sam usla u 12i tjedan, u nas ce lito vec za misec dana i do sredine desetog cu furat samo kratke haljine. Jer ja sam se prosle godine cili deseti kupala i suncala. Tako da se nadan da ce sta prije opet zatoplit jer me cak i tajice a kamoli ne rebe stezu na stomaku.  Inace imam koje kilo viska u abdomenu bas uvik, a noge su mi za pozelit nemam ni tockicu celulita u ovih 35 godina i nadan se da ce tako ostat :S a udebljat cu se sigurno u upper body, jer takva mi je grada. Ako imate prijedloge di gledat krace ljetnje haljine a da nie Zara pomagajte:D koliko god da kostaju.     p.s. ja sam radila pilates godinu ipo zadnjih sama doma, i dva tjedna zadnja sam presla na pregnancy pilates ima na youtube cak po trimestrima vjezbe pa eto ginekologica mi je rekla da slobodno nastavin sa pilateson i setnjama. Jedna moja poznanica je ostala trudna sa 98 kila i do osmog mieseca trudnoce je setala svaki drugi dan sat ipo, dozvoilila si junk jednom tjedno, i isla je rodit sa 85 kila. Doktori su bili odusevljeni jer taj njen gubitak kila nisu smatrali kao problem jer je ostala trudna na 165 sa skoro sto kila. Tako da samo malo setnje ili pilatesa da svi ubacimo i to ce nan bit super 🤞

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

ivona2306
    20. Travanj 2024. 10:53

Ma sto manje se zamarati, sto vise setnje tko moze naravno, i neke vjezbice i bit ce to ok. Sto se tice kila ja se nisam jos udebljala prakticki, jer sam bila smrsavila 3 kila zbog povracanja i tek sada sam se vratila na pocetnu kilazu. Bas malo prije nego sam ostala trudna sam odlucila dovesti se u red, poboljsala prehranu, trenirala i puf trudna 😃 ali neka, hvala Bogu pa smo zdrave i uspjesno ostvarile trudnocu, ostalo ce se sve rijesiti 🤗

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• Claire123
    20. Travanj 2024. 11:43

Ja sam se udebljala cca 4 kg, sve u stomak i svaki kilogram osjetim, dokt.je rekla da je to ok jer mi je sve samo u stomak otišlo i da se ne vidi zapravo .Jedan dio je otišao i u grudi koje su mi inače velike, već sam dva puta išla kupiti nove grudnjake . Neki dan sam vadila ljetne haljine i bila je jedna haljina koju sam kupila na kraj sezone, probala je i spremila je, savršeno mi je pristajala. I kažem da je probam neki dan. Prošao mi je stomak, ali u grudima cijeli pedalj nedostaje širine 🫣🫣🫣 slomilo me to. Lagane šetnjice i rekla je dokt. da mogu krenuti s laganim pilates vježbicama pod strogom kontrolom. Tijelo se mijenja i moramo prihvatiti to. A sklona sam strujama, za sada nema novih, ali sumnjam da će tako ostati do kraja 🙈

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

• sanya123
    20. Travanj 2024. 18:06

Kako ubacim u potpis onu traku koja odbrojava dane ? Zalijepim ju ali nije slika neg ovak ko tekst 🤔

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• Arianne
    20. Travanj 2024. 23:44

Pricale ste o tijelu u trudnoci.. Meni je nekako suprotno od toga sto ste vecina pisale.
    Ja sam prije trudnoce bila na oko 3-4 kila viska nego bi si ja to htjela i nisam bila zadovoljna. Onda sam zbog mucnina zgubila oko kilu i nesto, pa to vratila i dobila mozda jos 2. 
    U biti vec par godina nisam bila zadovoljnija sa sobom nego sad. Dobila sam trbuh naravno, sise i guzicu, ali ne smeta mi. Uvijek ne naprotiv zivcirao moj trbuh i sad mi prvi put ne smeta i sviđa mi se. Cak mi je i lice dosta u redu i mozda i ljeps koza, osim sto se svako toliko pojavi sitan prist, nista strasno.
    Mislim da nisam jos puno kila dobila, jedem kad sam gladna ali pazim da ne pretjeram. Strije i celulita nisam posebno vise dobila zasad. Šećem vise nego prije i ok se osjecam trenutno.

It's a boy 💙

• sanya123
    21. Travanj 2024. 01:53

sanya123

Kako ubacim u potpis onu traku koja odbrojava dane ? Zalijepim ju ali nije slika neg ovak ko tekst 🤔

Skužila :) 

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• sparkle212
    21. Travanj 2024. 12:09

Vidim da se nedavno pricalo o opremi za bebe, kolicima i jajima pa me zanima jel neka ima iskustva sa Cybex Balios S Lux kolicima i Bebetto Luca kolicima? Ta dva su mi zapala za oko, ali me zanima koliko su ljudi zadovoljni njima 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.