Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiNi1324
    19. Travanj 2024. 10:15

sanya123

Sinoć nisam mogla spavat pa sam krenula proučavati kolica i zabolila me glava. Gledala sam prvo polovna stokke, pa sam našla i maxi cosi 2u1 koja su nova u ducanu jeftinija od bilo kojih stokke polovnih a djeluju mi ok. Mislim da cu autosjedalicu uzet posebno. I sad ima xy vrsta i mislim da ću otić baš u dučan da mi objasne kakva su koja pa kad ću kupovat da znam što ću uzet.

Preporuke, kolica uzmi polovna jer može se dogodit da tvoja beba nebude htjela se vozit u kolicima. I obavezno isprobaj SVA kolica, vožnju, sklapanje, sve, da nebi požalila kao ja… ja sam kupila u prošloj T polovna kolica 3u1 kinderkraft i nisam nikako zadovoljna bila. 
    A za autosjedalicu kupi nova, bez iznimke. 

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• MiNi1324
    19. Travanj 2024. 10:15

ikica_90

Mama94, iskreno ovo prvi put čujem sa 20tt prerano i da se nešto ne vidi od sala. Meni je tu više upitno jel taj doktor stručan kad tak nes veli. Iskreno možda je beba bila u nekom položaju da se bubrezi nisu vidjeli, ili ih doktor nije skužio na uvz, mislim da to nema veze sa salom, ali ok. Ja bi na tvom mjestu ako si možeš priuštiti otišla privatno, naravno ni to ti ne garantira da će se sve vidjeti na uvz jer ovisi dosta i o položaju bebe, ali kroz koji drugi uvz već se se sve to pokazati kad tad 😘
    Inače kaj se tiče anomaly scana to zapravo rijetko koji dr zove tak nego je svima to uvz samo kaj oni po tt znaju kaj sve točno moraju pogledati i kaj se tada sve najbolje vidi. Tak da možda netko ni ne zna da je obavio taj pregled jer dr nije nis službeno rekao 😊
    Moj savjet je svima da ako mogu da na taj pregled povedu partnere jer tad se baš već neke stvari ljepo vide pa i njima to bude zanimljivo 😘
    Željka1209, žao mi je radi pape ali vrlo vjerojatno budeš dobila antibiotik i bude sve ok. Ak ti tvoja ginekologica neda, odi privatno s nalazom na konzultacije pa nek ti ispišu bijeli recept za lijek. Sretno 🥰
    Mini1234,žao mi je zbog situacije u kojoj ste se našli da vam je neizvjesno šta nosi budućnost, ali vjerujem da će se sve posložiti i da ćete uspjeti naći način za dogovoriti koje vam je dugoročno riješenje što se tiče stambenog pitanja, a za druge šta pričaju za vjenčanje, pusti vi samo po svom to je najbitnije, a ne kad se drugi petljaju
    U svakom slučaju sretno svima——-
    E da, bila sam jučer u dm i podigla taj trudnički paket i fkt je malo bezveze, a i ta bibs duda mi je nikakva 🤣🙈

Da, frustrira me ta neizvjesnot, ali vidjet ćemo.
    Btw bibs dude su se pokazale kao najlošije za bebe

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• ruis
    19. Travanj 2024. 11:48

Hi cure.
    Samo da javim da smo jučer imali pregled i da je beba odlično.
    Sve je uredu.
    Beba je veća par dana i sve savršeno napreduje.
    Mi smo danas 11+3.

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

• ruis
    19. Travanj 2024. 11:54

Sto se kupovanja tice, ako budemo imali drugi spol, samo cemo odjecu kupiti.
    Imamo sve. 
    Sto se kupovanja kolica tice, ja vam veoma toplo mogu preporuciti Joie kolica.
    Veoma su kvalitetna, prakticna, kompaktna i cijena je prihvatljiva.
    Takodje toplo preporucujem nosiljku Ergobaby (mi imamo Embrace model).
    Kupite dosta odjece jer necete imati vremena i snage da perete cesto. 
    Preporucujem i da kupite komodu za presvlacenje.Igracke, flasice, dude, to je sve manje bitno.

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

• Doriis
    19. Travanj 2024. 12:41

U 9+5 tt sam i maloprije mi je pocela takva mucnina i nagon za povracanje...od ostalih simptoma imam vrtoglavicu i bolne grudi tako da jedva lezim na boku te su mi se pocele povecavati i tvrde su 🙈 takoder sam stalno umorna i samo bi spavala i spavala... iduci pregled mi je 08.05.  

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Kejti0000
    19. Travanj 2024. 12:47

Javljam se s anomaly scan pregleda, sve je u redu. 🙏🏻🥰
    Trudnoća je po UZV-u 19+1 što se podudara s prva dva pregleda kod ginekologice. Zadnji put mi je bila rekla da je po mjerama duža t. i po tom njenom mjerenju bi bilo danas 20+5. S obzirom da su prvi pregledi najtočniji po mjerama, a kasnije svaka beba ima svoj neki tempo, mislim da mi je najpouzadnije računati da je t. manja i da je bila kasnija ovulacija. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Melodie
    19. Travanj 2024. 13:02

Imate li preporuke za auto sjedalice. Ja iskreno o nicemu nemam pojma, ali to ce mi bit najbitnija stvar jer ja sam stalno na dvi lokacije doslovno stalno se vozimo. Citala sam iskustva da nema smisla uzet odma onu nula plus do zauvik haha, nego da je bolje uzet za do godinu ipo dvi pa poslije kupit drugu. Uglavnon, pomozite mi s izborom autosjedalice 🙏🏻🙏🏻 To cu doslovno prvo kupit. Sad mi je jos rano za sve ali autosjedalica mi ide prva. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Marija96
    19. Travanj 2024. 13:06

Doriis

U 9+5 tt sam i maloprije mi je pocela takva mucnina i nagon za povracanje…od ostalih simptoma imam vrtoglavicu i bolne grudi tako da jedva lezim na boku te su mi se pocele povecavati i tvrde su 🙈 takoder sam stalno umorna i samo bi spavala i spavala… iduci pregled mi je 08.05.

I ja se sjecam da sam s 9tj imala jake mucnice i povracala... 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Marija96
    19. Travanj 2024. 13:06

Kejti0000

Javljam se s anomaly scan pregleda, sve je u redu. 🙏🏻🥰
    Trudnoća je po UZV-u 19+1 što se podudara s prva dva pregleda kod ginekologice. Zadnji put mi je bila rekla da je po mjerama duža t. i po tom njenom mjerenju bi bilo danas 20+5. S obzirom da su prvi pregledi najtočniji po mjerama, a kasnije svaka beba ima svoj neki tempo, mislim da mi je najpouzadnije računati da je t. manja i da je bila kasnija ovulacija.

Bitno da je sve u redu 🥰

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

• ikica_90
    19. Travanj 2024. 13:18

Melodie

Imate li preporuke za auto sjedalice. Ja iskreno o nicemu nemam pojma, ali to ce mi bit najbitnija stvar jer ja sam stalno na dvi lokacije doslovno stalno se vozimo. Citala sam iskustva da nema smisla uzet odma onu nula plus do zauvik haha, nego da je bolje uzet za do godinu ipo dvi pa poslije kupit drugu. Uglavnon, pomozite mi s izborom autosjedalice 🙏🏻🙏🏻 To cu doslovno prvo kupit. Sad mi je jos rano za sve ali autosjedalica mi ide prva.

Mi imamo nuna prym 360, i zadovoljni smo. Zapravo autosjedalice ti idu prema kilazi, a ne po godinama. Jer nekad neko djete preraste sjedalicu prije, a neko poslje. Također nemora kilažom prerasti sjedalicu već sa visinom. Nikad djetetu ne smije glava viriti iznad sjedalice, ako je tako onda ju je preraslo 😁 
    Ova naša se može koristiti 0-18kg i ima mogućnost podizanja naslona kako djete raste u visinu. Mislim da će nam ona služiti dok mali ne napuni nekih 4-5 godina. 
    Ja bi ti svakako preporučila neku koja je kao naša tj okreće se po bazi za 360 jer lakše je djete utrpati u auto a da ne bubneš glavom ti ili djete 😊 čak mislim da sam vidla da ima neka nova mali cosi koja osim kaj se okreće po bazi, mislim da čak i klize tj možeš ju primaknuti van tak da ne roniš u auto uopće 😊

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.