![](/media/img/5b/40/d859e9b2bf72d04db894.jpeg)
Cestitam svima na super pregledima, drago mi je citati dobre vijesti ❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
cure cestitke na dobrim pregledima ❤️❤️❤️
petra znaci brisem redovni 12.3?
ja sam danas isla vadit krv, urin, krv za transf. i urin na mikrobio... malo sam zaboravila popiti duphaston i odma osjetim neku nelagodu i osjetljivost... al smiruje se...i ja sam nestrpljiva do iduceg pregleda jos par dana.. i bila sam u dm-u kupila mlijeko biobaza za trudnice i kojesta za malu i kad sam dosla kuci sjetim se da nisam trazila pokloncic 🤣🤣🤣🤣🤣 definitivno zaboravljam 🤣🤣🤣🤣🤣
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sretan Dan žena svima 🌹
Mene već par dana mučnine muče. Čak me prema jutru probude. Ne povraćam, ali bude mi slabo. Također mi je danas bila muka u dućanu stajati dok sam cekala na red, neka nestabilnost uz mučninu. Nadam se da će brzo proći ovi dani.
Nikako ubaciti traku da se vidi tjedan i termin. Što radim krivo? Znači odaberem sve potrebno, ispadne mi dobra traka, kopiram i ne želi se prikazati ovdje.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sretan Dan žena svima 🌹
Mene već par dana mučnine muče. Čak me prema jutru probude. Ne povraćam, ali bude mi slabo. Također mi je danas bila muka u dućanu stajati dok sam cekala na red, neka nestabilnost uz mučninu. Nadam se da će brzo proći ovi dani.
Nikako ubaciti traku da se vidi tjedan i termin. Što radim krivo? Znači odaberem sve potrebno, ispadne mi dobra traka, kopiram i ne želi se prikazati ovdje.
Neznam koju moras kopirat drugi ili treci link.
Sjecam se da prvi nije
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Čestitam svim curama na super pregledima i sretan vam naš dan.
Ja sam danas odnijela urin i vadili su mi krv, iduci tjedan imam probir pa ginekologa.
Ne mogu dočekati,dugih mjesec dana.
Mučnine su mi od ujutro kad prvi zalogaj uzmem, dok ne zaspim navecer.
Probala sam i one narukvice protiv mucnine i b vitamin ali nista ne djeluje😞
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Cestitam curke na dobrim pregledima 🥳🥳
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Drago mi je da je kod vas sve dobro
Da se i ja javim nakon pregleda. Sve je odlicno. Beba raste. Pokazao mi je doktor kako se podlaktice i ostale kosti razvijaju. Rasplakla sam se, ponjele su me emocije baš 😊
Uradio mi je bris cerviksa, i sa femibiona 1 sam presla na femibion 2. Naručena sam za 4 nedelje. 8.4.
Super za pregleed! Koja je razlika između 1 i 2 i gdje to kupuješ?
Drago mi je da je kod vas sve dobro
Da se i ja javim nakon pregleda. Sve je odlicno. Beba raste. Pokazao mi je doktor kako se podlaktice i ostale kosti razvijaju. Rasplakla sam se, ponjele su me emocije baš 😊
Uradio mi je bris cerviksa, i sa femibiona 1 sam presla na femibion 2. Naručena sam za 4 nedelje. 8.4.
Super za pregleed! Koja je razlika između 1 i 2 i gdje to kupuješ?
Femibion 1 je za ranu trudnocu do 12 nedelje. Folna kiselina + ostali vitamini. Femibion 2 je od 13 nedelje na dalje isto folna + ostali vitamini koji su nam potrebni uzima se i u dojenju. I njega pijem 2 tablete. Dodju razlicite u kutiju, dok sam 1 pila 1 tabletu dnevno. U apotekama uzimam. Ja sam iz Bih pa ima u svakoj. U Hr vjerovatno imaju samo pod drugim nazivom, ako nije Femibion
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Jelenaa, to je u Hr najslicnije onim elemama, elebaby ili kako se vec zovu..? Al zapravo je to, Novalac, Premama i sl.sve zapravo jako slično po sastavu...?
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji