ozujak:
kaća 4.3. ? nije se javila, nadam se da je sve ok ❤️
lol 7.3.
jeleenaa 8.3.
petra 12.3.
ivonab 13.3.kejtioooo 14.3nora 15.3.premija 15.3.teicaa 15.3.merima 16.3.marta 18.3.misko 19.3.clarie 20.3.DonnaP 22.3.Mini 22.3.arianne 25.3.željka 27.3.travanj:marija69 2.4.
Koliko nas je 😍😍🙏🏼🙏🏼
I bas mi je drago i da smo sve ovdje aktivne🥳🥳🥳 znam da je tesko uz posao, djecu i sve još se blogom baviti ali dobri nam ide.
Ja moram napomenut da me valjd neka prehlada uhvatila, kak je ovo vrijeme varljivo sad. Nos mi stalno curi, u grlu kao knedla kao da mi nest stoji, peće, pijem cajeve ali bas ns pomaze, reko mi je dr da smijem sirup trputac a ja bas cekam ak je neizbjezno nebi ovako pila. Pošto mi sad pregled za 4tj,ak mi tak bude otici cu kod dr opce prakse neka malo provjeri bolje ispast i malo paranoican nego da nest bude. Znm za puno trudnica da su bile prehladjene ali ono…. I da, htjela sam pitat, ginekologa sam zaboravila, msm vjv glupo pitanje ali jel pijete kavu? Ja sam ju potpuno izbacila kad sam saznala da sam trudna i znm da ne može nastetiti jedna kava i sad me jakoooo trazi, al opet si gledam ak nisam dosad sta ja znm sad u organizam ubacivati?🤣 A bas mi se pije. A i to je s mlijekom, msm da nema sanse da nest može biti. Ali cisto da pitam.🤣
Meni se kafa na pocetku gadila, sada je pijem. Pogotovo sa ovim svakodnevnim glavoboljama. Ginekolog mi je rekao samo da ne pretjerujem, ali da soljica- dvije kafe nije stetno. Koliko trudnica konzumira i alkohol i puši, pa opet hvala Bogu bude sve u redu. Ja nisam pušač niti konzumiram alkohol, pa mi kafica dodje kao moj mali porok koji me opusta.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Meni je otkad je dosla mucnina prosla zelja za kavom i jos se nije vratila. Cak mi se gafila pomisao da je pijem. Također sam na komplikacijama i ne radim, pa mi ne treba za razbuđivanje ujutro.
Probala sam tek nedavno par puta popodne mrvicu kave, pa mi bude ok, ali ne pijem svaki dan, nemam jos neku zelju. Prije sam redovito pila ujutro.
Meni mucnine kao prosle, ali eto poneki dan se malo vrate, danas je taj dan. Jutros me iznenadilo, dvaput povratila.
It's a boy 💙
ozujak:
kaća 4.3. ? nije se javila, nadam se da je sve ok ❤️
lol 7.3.
jeleenaa 8.3.
petra 12.3.
ivonab 13.3.kejtioooo 14.3nora 15.3.premija 15.3.teicaa 15.3.merima 16.3.marta 18.3.misko 19.3.clarie 20.3.DonnaP 22.3.Mini 22.3.arianne 25.3.željka 27.3.travanj:marija69 2.4.
Koliko nas je 😍😍🙏🏼🙏🏼
I bas mi je drago i da smo sve ovdje aktivne🥳🥳🥳 znam da je tesko uz posao, djecu i sve još se blogom baviti ali dobri nam ide.
Ja moram napomenut da me valjd neka prehlada uhvatila, kak je ovo vrijeme varljivo sad. Nos mi stalno curi, u grlu kao knedla kao da mi nest stoji, peće, pijem cajeve ali bas ns pomaze, reko mi je dr da smijem sirup trputac a ja bas cekam ak je neizbjezno nebi ovako pila. Pošto mi sad pregled za 4tj,ak mi tak bude otici cu kod dr opce prakse neka malo provjeri bolje ispast i malo paranoican nego da nest bude. Znm za puno trudnica da su bile prehladjene ali ono…. I da, htjela sam pitat, ginekologa sam zaboravila, msm vjv glupo pitanje ali jel pijete kavu? Ja sam ju potpuno izbacila kad sam saznala da sam trudna i znm da ne može nastetiti jedna kava i sad me jakoooo trazi, al opet si gledam ak nisam dosad sta ja znm sad u organizam ubacivati?🤣 A bas mi se pije. A i to je s mlijekom, msm da nema sanse da nest može biti. Ali cisto da pitam.🤣
Hej što se tiče kave 😆 nema šanse već tjednima ne mogu pomirisat a moj muž svako jutro si kuha kavu jer imamo aparat za kavu koji sam ja htjela onaj delonghi i svaki dan gledam kako uživa ja bi ali jednostavno ne mogu miris nema šanse još uvijek ali to se promjeni kasnije u tjednima bar mi je tako bilo u prošloj trudnoći ovoj mi još uvijek nije došla želja ali kada dođe ja ću si skuhati jed od jedine kave ne može ništa bit dnevno 🥰druga stvar su cigarete ja kada vidim trudnica s cigaretom meni je loše ali dobro svako radi što hoće sa sobom samo mi je to malo jer više nije samo jedna osoba nego imaju dijete u sebi malo mi je to sebično ali dobro njihovo dijete njihov život ne znam samo moje mišljenje
Ja nikad nikad bila “ovisna” o kavi al često bi je naručila u kafiću jer nebi znala sto ću🤣 doma je nisam nikad pravila da kao iz gusta idem pit kavu 😅
Sad je popijem možda 1-2 puta tjedno al samo u kafiću u kojem znam da mi je lipa i ima dosta mlijeka 😂
Al nije mi se gadila u trudnoći… meni se ništa nije gadilo ili nešto posebno jelo… samo mi se povećao apetit 😂
I ginekologica mi je rekla da je skroz okej 1 kava dnevno… čak i 2
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Ma da, ma znam da nr moze biti stetno nego sam vise "ljuta" na sebe.. Znaci prije sam pila dosta kave, u trudnoci me proslo i sad me opet kao trazi. Pa sta ne mogu jos izdrzat😂😂 ali evo danas sam na cajicu i limunadi jer se ne osjecam bas najnaj..
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja popijem kavu tu i tamo jednu ujutro kako mi dođe s time da je moja kava dva dl mlijeka i tri secera.
Protjera me odmah 😂 zato dam odlucila kad ne vidim wc dva dana kava je spas😁
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Ja popijem kavu tu i tamo jednu ujutro kako mi dođe s time da je moja kava dva dl mlijeka i tri secera.
Protjera me odmah 😂 zato dam odlucila kad ne vidim wc dva dana kava je spas😁
Takodjer kavu koristim u te svrhe😂😂😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Na pregledu proslo sve ok...gin.kaze doslovno sve 'školski'... 7tj+6, termin 18.10., pregled sve uredno, dala mi uputnice za krv, urin, krvnu grupu... Srce nisam znala čije brze kuca bebino ili moje kad sam ga cula ❤️
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Na pregledu proslo sve ok…gin.kaze doslovno sve 'školski'… 7tj+6, termin 18.10., pregled sve uredno, dala mi uputnice za krv, urin, krvnu grupu… Srce nisam znala čije brze kuca bebino ili moje kad sam ga cula ❤️
Super ❤️ odlicne vijesti!
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
girls, ja isla izvadit betu, beta: 667. samo san si isla potvrditi trudnocu prije nego zoven ginekologicu. Valjda je to dobro
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji