Meni je dosao rezultat brisa cerviksa. Imam kandidu. Ima li neka iskustva?
http://istineilaziohrani.blogspot.com/2010/11/gljivica-candida-posast-modernog-doba.html?m=1
Ja sam imala svojevremeno, bila sam na jaaaaako striktnoj prehrani, šaljem ti link i riješilo se. Neki kažu da ti zauvijek ostane kad je jednom dobiješ ali ja više nikad nisam imala simptome.
Meni je dosao rezultat brisa cerviksa. Imam kandidu. Ima li neka iskustva?
http://istineilaziohrani.blogspot.com/2010/11/gljivica-candida-posast-modernog-doba.html?m=1
Ja sam imala svojevremeno, bila sam na jaaaaako striktnoj prehrani, šaljem ti link i riješilo se. Neki kažu da ti zauvijek ostane kad je jednom dobiješ ali ja više nikad nisam imala simptome.
Hvala ti. Stroga bas prehrana, pogotovo za nas trudnice. Poslacu doktoru nalaz sutra da vidim sta on predlaze
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Vidim da me nema nikako na popisu 🤷♀️
Pa ako zelis upisi
Sutra imam ultrazvuk u bolnici mjerenja u 12 tj..
A redovna kontrola 20.3
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Ma ne znam žene… u teškoj sam situaciji jer sam nezaposlena. Ako bi mu dala do znanja da ja to znam, ja bih ga i otjerala kući. A ne mogu i NE ŽELIM ovisiti o svojim roditeljima s dvoje djece. Ne vjerujem kako sam si upropastila život, ne vjerujem kako sam si to dozvolila, stvarno…
Joj ovo mi je toliko teško za čitati a ne mogu zamislit kako se ti osjećaš 😔
Ja svakako nebi mogla šutit i pravit se da ne znam…jednostavno sam takva… mislim da bi progovorila na usi 🤯 i smatram da niko nebi trebao to trpit…
I iskreno.. ženska intuicija je najčešće točna 😔 plus brisanje poruka…čemu ako ništa ne skrivamo?
Ne znam stvarno sto još reci al ti sebi sad moraš bit na prvom mjestu, ti i tvoja dječica!
A ako je stvarno točno to na šta sumnjaš onda to nije osoba kakvu zaslužuješ 🩵 niti je to primjer kakvog tvoja djeca trabaju u životu!!
Sretno ti u svakom slučaju 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ne znam kako to nisam primjetila ranije, stvarno mi nije jasno. Već mjesecima je odsutan, mjesecima samo odlazi igrat umjesto da se pomazimo kako smo prije, dao mi je znakove i ranije, samo ja nisam primjetila. Već danas, kad je sve prekasno… niti pusu, ništa mjesecima.
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Ma ne znam žene… u teškoj sam situaciji jer sam nezaposlena. Ako bi mu dala do znanja da ja to znam, ja bih ga i otjerala kući. A ne mogu i NE ŽELIM ovisiti o svojim roditeljima s dvoje djece. Ne vjerujem kako sam si upropastila život, ne vjerujem kako sam si to dozvolila, stvarno…
Joj ovo mi je toliko teško za čitati a ne mogu zamislit kako se ti osjećaš 😔
Ja svakako nebi mogla šutit i pravit se da ne znam…jednostavno sam takva… mislim da bi progovorila na usi 🤯 i smatram da niko nebi trebao to trpit…
I iskreno.. ženska intuicija je najčešće točna 😔 plus brisanje poruka…čemu ako ništa ne skrivamo?
Ne znam stvarno sto još reci al ti sebi sad moraš bit na prvom mjestu, ti i tvoja dječica!
A ako je stvarno točno to na šta sumnjaš onda to nije osoba kakvu zaslužuješ 🩵 niti je to primjer kakvog tvoja djeca trabaju u životu!!
Sretno ti u svakom slučaju 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ne znam kako to nisam primjetila ranije, stvarno mi nije jasno. Već mjesecima je odsutan, mjesecima samo odlazi igrat umjesto da se pomazimo kako smo prije, dao mi je znakove i ranije, samo ja nisam primjetila. Već danas, kad je sve prekasno… niti pusu, ništa mjesecima.
Vidjela sam da si napisali i objavu na fejsu o ovome…
Meni je to previše 🚩 🚩🚩 još posebno jer si ga zamolila da se ne dopisiva s njom jer ti smeta… a nepoštivanje partnera je veeeliki 🚩
Ja bi ga suočila s istinom jer iskreno mislim da ste 99% u pravu da nešto nije kako treba bit 😓
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
curke, beta je 6.3. bila 667, a danas 12.3. je 4170,2. Meni se cini da je to ok? Nisam nazalost bila u prilici izvadit betu dva dana poslije nego tek sesti dan ali eto bar vidim da raste. Sta mislite?
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Pozdrav svima, ja sam 16+ 2, termin mi je 25.8 pa pratim i vas na jesenskim bebama i cure na ljetnim bebama 😊
curke, beta je 6.3. bila 667, a danas 12.3. je 4170,2. Meni se cini da je to ok? Nisam nazalost bila u prilici izvadit betu dva dana poslije nego tek sesti dan ali eto bar vidim da raste. Sta mislite?
Koliko si tt? Meni se cini da ti se lijepo dupla, ne mora biti bas tocno u broj uduplano, bitno da se pravilno povecava 😊Meni je beta bila 4500 na 5+3 tt i sve je okej za sad
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Pozdrav svima, ja sam 16+ 2, termin mi je 25.8 pa pratim i vas na jesenskim bebama i cure na ljetnim bebama 😊curke, beta je 6.3. bila 667, a danas 12.3. je 4170,2. Meni se cini da je to ok? Nisam nazalost bila u prilici izvadit betu dva dana poslije nego tek sesti dan ali eto bar vidim da raste. Sta mislite?
Koliko si tt? Meni se cini da ti se lijepo dupla, ne mora biti bas tocno u broj uduplano, bitno da se pravilno povecava 😊Meni je beta bila 4500 na 5+3 tt i sve je okej za sad
e meni je danas ili 5+2 ili 5+3 . znaci okej je to . supeeer hvala ti na info:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Vidim da me nema nikako na popisu 🤷♀️
Pa ako zelis upisi
Sutra imam ultrazvuk u bolnici mjerenja u 12 tj..
A redovna kontrola 20.3
oprosti... vjerojatno mi je promaklo.. al uhodat cu se ja 😅 samo viciteeeee glasnooooo 🤣 upisana 😉
kako su prosla mjerenja?
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
petra kakao je prosao tvoj pregled?
kaća se nejavlja vec dugo... nadam se da samo nema vremena i da je sve ok kod nje 💪❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji