Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Popokatepetl
    09. Ožujak 2024. 14:19

Hej curke, 
    Nisam se mogla ulogirat par dana nikako. Super za sve preglede dobre 🥳
    Pozaboravljala sam sve osim iščekivanja 13.tjedna, evo mene u tom blaženom tjednu, umirem već dva dana 😭😭😭😭😅
    Nije baš kao 9. ali primjetila sam da moram jest svaka dva max tri sata jer mi u suprotnom bude baš baš loše. A ne osjećam glad tako često 😅
    Ali baš mi bude ili nekakva slabina ono kao da ću se srušiti ili muka u želucu intenzivna.
    I užasno se zapušem šta god da radim, samoj sebi idem na živce 🤦🏼‍♀️
    Tako daaaa, čekam blaženi 14. 🤣

Marija96
    09. Ožujak 2024. 14:37

Popokatepetl

Hej curke,
    Nisam se mogla ulogirat par dana nikako. Super za sve preglede dobre 🥳
    Pozaboravljala sam sve osim iščekivanja 13.tjedna, evo mene u tom blaženom tjednu, umirem već dva dana 😭😭😭😭😅
    Nije baš kao 9. ali primjetila sam da moram jest svaka dva max tri sata jer mi u suprotnom bude baš baš loše. A ne osjećam glad tako često 😅
    Ali baš mi bude ili nekakva slabina ono kao da ću se srušiti ili muka u želucu intenzivna.
    I užasno se zapušem šta god da radim, samoj sebi idem na živce 🤦🏼‍♀️
    Tako daaaa, čekam blaženi 14. 🤣

Znaci nije istina da cemo se preporodit, da će snaga doći, umor otići😂😂😂😂 meni je sve nekako isto, evo danas ravno 12. Ne primjetim ali vidim da vagi da sam dobila dvije kile u mozda svega par dana (jeej nekako sam sretna haha) nos me uzasno zeza, vjerujem da prehlada ne može bebici nastetiti ali sta ja znam, stalno mi se jedu paradajzi to mi bas pase haha... 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

teicaa02
    09. Ožujak 2024. 15:10

Cure jeste li dobile koje kilo i do kojeg tjedna ? 
    Vidim da je Marija96 dobila 2 kg… isto ko i ja 🙈
    S tim da sam ja zatrudnila s 1,5/2 kg vise jer eto Božić, nova godina i to🤣 tako da sam sad na 67kg na 176cm… bas me zanima koliko će bit do kraja… trudim se pazit na prehranu koliko mogu 🙈

👩🏼 30
    👨🏻 30
    1. trudnoća
    5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
    Termin poroda: 12.9. 🙏🏼

• Arianne
    09. Ožujak 2024. 16:11

Evo da vas utjesim ja sam 13 tjedan i meni je dosta ok. Umor nije prestrasan, iako ja sam na komplikacijama pa mi je lakse. Ali sad mi dosla zelja i za setat i za cistit i spremat i kuhat. 😂 Htjela bi u biti sve sredit da bude savrseno kad dodje bebac. I usavrsit kuhanje takodjer zbog njega.

I mucnina dodje mozda jednom na tjedan sad, onda znam i povracat, ali ne traje cijeli dan. 

Vidi mi se malo trbuscic, samo malo, bas je lijepo tvrd. Inace sam ja naprije zbog mucnina i povracanja izgubila oko kilu i pol i sad sam to skoro vratila, tako da sam sad recimo na istom. Makar mi je ginekolog prvi put mjerio kad sam imala najmanje pa sad ispada da sam dobila.
    Ja sam mjesec i pol jela minimalne obroke i samo s malih tanjura, tek sam se ovaj tjedan vratila na normalnije porcije i normalan tanjur.

It's a boy 💙

• Arianne
    09. Ožujak 2024. 16:21

Marija96

, vjerujem da prehlada ne može bebici nastetiti ali sta ja znam, stalno mi se jedu paradajzi to mi bas pase haha…

I meni se ful oni jedu, skoro svaki dan ih na salatu :-D 

It's a boy 💙

ivona2306
    09. Ožujak 2024. 17:13

Ja isto cekam te blazene tjedne 😀 jucer sam cijeli dan povracala, a danas evo mi je cak dobro, nema mucnina.. ja sam izgubila 3 kg, vjerojatno radi povracanja i jer ne jedem bas puno, ali sam svakako usla s viskom pa eto… bit ce vremena za debljanje 🥲

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Jeleenaa
    09. Ožujak 2024. 18:10

Lol2008

Jelenaa, to je u Hr najslicnije onim elemama, elebaby ili kako se vec zovu..? Al zapravo je to, Novalac, Premama i sl.sve zapravo jako slično po sastavu…?

Da da, pogledala sam sad. To je otprilike to

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

misko123
    09. Ožujak 2024. 23:16

Melodie

LadyD

melodipo kalkulatoru ispada 8.11. termin, upisujem u listu a ako bude gin na pregledu drugacije rekao samo ispravimo 😉, i ja sam misljenja da nazz gin i kazes da ti treba termin i napomenes da pijes ampule i pitas sta predlaze do pregleda da znas, i te menstrualne tegobe su najcesci simpt. u pocetku tako da nebrini 😉 tu smo za kukanje i podrsku 😅😁💪❤️

hvala ti Lejdi:* ja se javin kad saznan datum.  Moran to nazvat dogovorit pregled. Misko123 znaci tu smo negdi s datumon :D Mozda i ja uzmem neke vitamine il folnu samu cisto do pregleda . Iako se ja bojin nesto na svoju ruku al vidin da su cure poprilicno opustene s konzumacijon tih vitamina na svoju ruku tako da mozda i ja uzmen.

Mozes bez problema uzeti koje ti odgovaraju,meni Femibion 1 odgovara,a imas dosta izbora od njih neces pogrijesiti ni sa jednim...ionako ce ti doktor reci na pregledu da ih pocnes piti...😊

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

• MiNi1324
    09. Ožujak 2024. 23:42

Bravoo cure na pregledima!!!
    Što se tiče mičnina/umora sad sam 10+ i nemam ih više. Ko nova sam, jedino mi je apetit slab. Tako da sam izgubila dve kg od početka trudnoće. 
    Imam pitanje - radila sam kompletnu krvnu sliku. I znam da je dozvoljena granica za šećer do 5.1 za trudnice. Meni je glukoza 5.3, e sad, mene zanima dal se već sad može vidjeti da li je gestacijski ili tek kad se ide na vađenje šećera između 24./28.tjedna?
    Ono što je najbolje, ja skoro ni ne jedem slatko i slabo jedem… dok sam u prošloj trudnoći 2022.godine jela sve živo i svaki slatkiš koji se našao ispred mene i glukoza sa krvne slike je bila 4.7, a kad sam išla na vađenje krvi isto tako, sve uredno. Tako da me ovo sad plaši…

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• MiNi1324
    09. Ožujak 2024. 23:42

A kad sam išla na vađenje šećera(2022.)

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.