Na kaj se treba najviše paziti u trudnoći što se hrane tiče? Kao da nisam prošle godine bila trudna… zaboravila sam sve
Znam da treba minimalno jestu tunu i sushi, ali ima li još što?
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Prosao nas drugi pregled 😊 bebica raste, srčeko kuca, sve super tamo dolje. Prebacila me u trudnicku ambulantu odmah zbog nekih "dijagnoza", iskreno ne znam sta bi o tome mislila, ali s obzirom da sam po godinama vec u startu znala da cu biti rizicna, ok, pomirila sam se s tim da me se drugacije dozivljava.
Citam vas svaki dan, ne javljam se cesto, ali svima drzim fige da sve prode super za nase jesenske bebice 🥰🤞
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Jutro curke. Ja san prije pola sata doslovno napravila test koji je bio pozitivan. Pocela sam se trest i plakat. Prvo sto sam napravila je bia gugl i kada mi je termin 😂😂 I ispada da bi bebica trebala doc u 11om mjesecu. Naravno tek sam na pocetku ali sam vam se odmah javila jer mi je lakse od starta ode imat podrsku s ozbrirom da zasad nikome oko mene nezelim nista govorit.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Čestitam 😊
Opusti se i uzivaj i čekaj svoj prvi pregled 😊
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Dobrodošle nove trudnice i svima zelim urednu trudnoću! 🍀
Što se tiče vjenčanja, udala sam se nakon rođenja prvog djeteta, imali smo malu svadbu s bližnjima, večeru. Taj dan smo i krstili dijete.
A što se tiče bojanja, imam smeđu kosu i uvijek se bojam s bojama bez amonijaka i to samo izrast, a u drugoj trudnoći sam stavljala i pramenove. Većina žena koju poznajem su bojale kosu u trudnoći. Pramenovi su općenito super u trudnoći jer se ne dira tjeme. Razmišljam ponovno o njima.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Isto tako znam puno njih koje su stavljale gel nokte, neke su čak i išle roditi s njima. Iako se preporučuje skinuti ih prije poroda zbog mogućih kompikacija, a na noktima se prati stanje, promjene.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Prosao nas drugi pregled 😊 bebica raste, srčeko kuca, sve super tamo dolje. Prebacila me u trudnicku ambulantu odmah zbog nekih "dijagnoza", iskreno ne znam sta bi o tome mislila, ali s obzirom da sam po godinama vec u startu znala da cu biti rizicna, ok, pomirila sam se s tim da me se drugacije dozivljava.
Citam vas svaki dan, ne javljam se cesto, ali svima drzim fige da sve prode super za nase jesenske bebice 🥰🤞
Cestitam ♥️ i sretno dalje 🤞
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Jutro curke. Ja san prije pola sata doslovno napravila test koji je bio pozitivan. Pocela sam se trest i plakat. Prvo sto sam napravila je bia gugl i kada mi je termin 😂😂 I ispada da bi bebica trebala doc u 11om mjesecu. Naravno tek sam na pocetku ali sam vam se odmah javila jer mi je lakse od starta ode imat podrsku s ozbrirom da zasad nikome oko mene nezelim nista govorit.
Cestitaaam! ♥️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
super za dobar pregled💪 kad imas iduci pregled?
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
dobrodosla nam ❤️ kad ti je zadnja mm bila?, kad dobijes termin za pregled javi 😁
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji