Hvala svima na info:) Mene samo zanima, ja pijem ampule vitamina D jer mi je nekidan jednom pretrgom ispalo da je dosta nizi od preporucene, a citam po netu da bi trebala kupit folnu kiselinu. Ali kad gledam po netu to su sve neki miks vitamini a to me malo strah uzet jer vec pijem taj vitamin D ampule jednom tjednu, pa moze li preporuka za neku samu folnu kiselinu? Il neke vitamine bez vitamina D u sebi da nebi doslo do overloada? :)
Cestitam,kod nas dvije se razlikuje samo u 1 danu😁.
Mene je narucio za 19.03. prvi pregled,i ja pijem vitamin D(Vigantolvit 2000I.E. 1 kapsulu dnevno) zbog manjka vec haman 1 mjesec.Meni je rekao da je ok da nastavim piti do pregleda zajedno sa Femibionom.Tad ce mi odraditi ponovo test da vidi kakvo je stanje.Sretnoo🥰🥰
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Djevojke da li vi imate glavobolju? Ja svaki dan..
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja se borim s migrenama inače i kad nisam trudna. S tim da imam i auru (vidne ispade) tako da eto već me u tih skoro 10 tj 3 puta ulovila. Evo baš danas. Vele da bi nakon 1. tromjesečja trebalo biti bolje što se glavobolja tiče. Inače i tlak prekontroliram dok me zaboli glava, ali uvijek je u redu. Kakav je tebi tlak?
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Ja se borim s migrenama inače i kad nisam trudna. S tim da imam i auru (vidne ispade) tako da eto već me u tih skoro 10 tj 3 puta ulovila. Evo baš danas. Vele da bi nakon 1. tromjesečja trebalo biti bolje što se glavobolja tiče. Inače i tlak prekontroliram dok me zaboli glava, ali uvijek je u redu. Kakav je tebi tlak?
Tlak mi je inace malo nizi. Danas dobila nalaze krvi isto dobri, ali ove glavobolje me ubijaju. Ne mogu funkcionisati
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
I mene glava ubija zadnjih par dana… zgaravica takodjer
Danas cijeli dan povracam sto god pojela, a ne mogu se nikako rijesiti ove kiseline sto god napravila…. Idem bas kupiti neke tablete za koje mi je ginekologica rekla da smijem uzet, izludit ce me
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Prosao nas drugi pregled 😊 bebica raste, srčeko kuca, sve super tamo dolje. Prebacila me u trudnicku ambulantu odmah zbog nekih "dijagnoza", iskreno ne znam sta bi o tome mislila, ali s obzirom da sam po godinama vec u startu znala da cu biti rizicna, ok, pomirila sam se s tim da me se drugacije dozivljava.
Citam vas svaki dan, ne javljam se cesto, ali svima drzim fige da sve prode super za nase jesenske bebice 🥰🤞
super za dobar pregled💪 kad imas iduci pregled?
27.03.
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Danas cijeli dan povracam sto god pojela, a ne mogu se nikako rijesiti ove kiseline sto god napravila…. Idem bas kupiti neke tablete za koje mi je ginekologica rekla da smijem uzet, izludit ce me
Kada će početi ti naši mirni dani puni energije o kojim svi pričaju? 😂 Onda ćemo vjerovatno biti teške,pa opet ništa
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Znam ponekad imat, ponekad mi se i zavrti..
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Kod mene isto glavobolje i mucnine kroz cijelo popodne i noc, ali ne povracam... voljela bi da mogu izbaciti iz sebe, ali nikako...
Ja sam zadnjih tjedan dana izrazito malaksala i ne mogu funkcionirati iza 17h, budem blijeda i oci mi nekako upadnu, bas grozno
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Kada će početi ti naši mirni dani puni energije o kojim svi pričaju? 😂 Onda ćemo vjerovatno biti teške,pa opet ništa
A evo i mene to zanima 😂
Ja sve cekam kad ce doci ti dani, a ono ide na gore 😅
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji