Jutro curke. Ja san prije pola sata doslovno napravila test koji je bio pozitivan. Pocela sam se trest i plakat. Prvo sto sam napravila je bia gugl i kada mi je termin 😂😂 I ispada da bi bebica trebala doc u 11om mjesecu. Naravno tek sam na pocetku ali sam vam se odmah javila jer mi je lakse od starta ode imat podrsku s ozbrirom da zasad nikome oko mene nezelim nista govorit.
dobrodosla nam ❤️ kad ti je zadnja mm bila?, kad dobijes termin za pregled javi 😁
Hvala curke svima na dobrodoslici. Lady D zadnja menstruacija mi je bila 2.2. , ovulacija 17og:) Radila sinoc test u noci odma pokazao drugu crtu i jedan rano ujutro da se uvjerim i oba pozitivina:) Ja uopce neznam za kad da se narucim? za neka dva tri tjedna? Prije od toga mi se cini dosta rano:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Jutro curke. Ja san prije pola sata doslovno napravila test koji je bio pozitivan. Pocela sam se trest i plakat. Prvo sto sam napravila je bia gugl i kada mi je termin 😂😂 I ispada da bi bebica trebala doc u 11om mjesecu. Naravno tek sam na pocetku ali sam vam se odmah javila jer mi je lakse od starta ode imat podrsku s ozbrirom da zasad nikome oko mene nezelim nista govorit.
dobrodosla nam ❤️ kad ti je zadnja mm bila?, kad dobijes termin za pregled javi 😁
Hvala curke svima na dobrodoslici. Lady D zadnja menstruacija mi je bila 2.2. , ovulacija 17og:) Radila sinoc test u noci odma pokazao drugu crtu i jedan rano ujutro da se uvjerim i oba pozitivina:) Ja uopce neznam za kad da se narucim? za neka dva tri tjedna? Prije od toga mi se cini dosta rano:)
Naruči se kad budeš 7/8 tjedana. Jer prije toga ili ne bude počelo kucati srce ili se ne bude vidio plod. Nema potrebe za stresiranjem. Sa negdje 6/7tj počinje srce kucati i može se vidjeti plod😊
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Kad se budes narucivala sestra ce te pitati prvi dan zadnje menstruacije pa obicno ona izracuna kad je uredu da te naruce da se vidi plod i srceko.Mozes si vec nazvati ginekologa.
Čestitam🤰🏻
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Sad si po zadnjoj menstruaciji u 5 tjednu ako su ti ciklusi na 28 dana🙂👌
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala svima na info:) Mene samo zanima, ja pijem ampule vitamina D jer mi je nekidan jednom pretrgom ispalo da je dosta nizi od preporucene, a citam po netu da bi trebala kupit folnu kiselinu. Ali kad gledam po netu to su sve neki miks vitamini a to me malo strah uzet jer vec pijem taj vitamin D ampule jednom tjednu, pa moze li preporuka za neku samu folnu kiselinu? Il neke vitamine bez vitamina D u sebi da nebi doslo do overloada? :)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Hvala svima na info:) Mene samo zanima, ja pijem ampule vitamina D jer mi je nekidan jednom pretrgom ispalo da je dosta nizi od preporucene, a citam po netu da bi trebala kupit folnu kiselinu. Ali kad gledam po netu to su sve neki miks vitamini a to me malo strah uzet jer vec pijem taj vitamin D ampule jednom tjednu, pa moze li preporuka za neku samu folnu kiselinu? Il neke vitamine bez vitamina D u sebi da nebi doslo do overloada? :)
Folnu kiselinu će ti dati ginekolog na recept, tako da oko toga se ne moraš brinuti. Isto tako, on će ti i preporučiti vitamine za trudnice, pa ga pitaj vezano za te ampule koje piješ. Samo polako, sve će biti u redu. Čestitammm!!🥰
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
super hvala ti:) Stvarno nisan nesto zabrinuta vise sam znatizeljna, mene samo malo brine to sto ja imam osjecaj i dalje ko da cu dobiti M 😂 takav mi je osjecaj u trbuhu, sta se tice simptoma sve mi je trenutno apsolutno isto kao kad mi dolazi M, cak sam jucer nosila ulozak jer sam bila uvjerena radi simptoma da cu dobiti M. Jeli to uobicajeno? Jeli jos nekome tako bilo?
super hvala ti:) Stvarno nisan nesto zabrinuta vise sam znatizeljna, mene samo malo brine to sto ja imam osjecaj i dalje ko da cu dobiti M 😂 takav mi je osjecaj u trbuhu, sta se tice simptoma sve mi je trenutno apsolutno isto kao kad mi dolazi M, cak sam jucer nosila ulozak jer sam bila uvjerena radi simptoma da cu dobiti M. Jeli to uobicajeno? Jeli jos nekome tako bilo?
To ti je skroz normalno. I ti simptomi ce trajati neko vrijeme. I ja sam stalno cekala kada ce krenuti 😂
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Čestitke 😊
Ma to ti je normalno, ja sam test radila 8.dan kašnjenja uvjerena da nisam trudna jer me toliko grčilo i kao ajde kad vidim da nisam ću bar procurit da me prestane bolit a kad ono + kao kuća 😁
Bilo je doslovno iz prve pa smo se malo iznenadili 😁😁
melodi po kalkulatoru ispada 8.11. termin, upisujem u listu a ako bude gin na pregledu drugacije rekao samo ispravimo 😉, i ja sam misljenja da nazz gin i kazes da ti treba termin i napomenes da pijes ampule i pitas sta predlaze do pregleda da znas, i te menstrualne tegobe su najcesci simpt. u pocetku tako da nebrini 😉 tu smo za kukanje i podrsku 😅😁💪❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji