Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija96
    05. Ožujak 2024. 13:29

LadyD

marija cestitke na dobrom pregledu ❤️ i nadam se da ce svatovi proci savrseno, nestrpljivo cekamo slicice da malo gustamo i mi s tobom 😉💪+ upisujem termin i brzo ce to doc dok trepnes 😉
    tinchinadam se da ce bit bolje ❤️
    minija navijam da te zaprosi 😁💪💪💪💪

Hvala ti ♥️♥️

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• MiNi1324
    05. Ožujak 2024. 13:58

Ma jesam, i okolina mu je isto. Ali kaže da nije spreman za taj veliki korak, kažem mu da to nije veliki korak, samo da smo u braku i tjt., sve ostalo bude praktički isto. Ali, eto, nije spreman iako bude blizu 30-e.😅
    Mene već okolina živcira s tim pitanjem kad ćemo, kad ćemo🤯

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

teicaa02
    05. Ožujak 2024. 16:06

Cure jeste radile ili jel planirate radit pramenove ili bojanje u trudnoći ? 

👩🏼 30
    👨🏻 30
    1. trudnoća
    5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
    Termin poroda: 12.9. 🙏🏼

ivona2306
    05. Ožujak 2024. 16:19

teicaa02

Jaaa cekam ko ozeblo sunce da mogu otic na pramenove 😂
    Zadnji put sam ih radila ljetos i vec mi je dosta izrasla kosa, u medjuvremenu saznam da sam trudna i nisam htjela ici u prva 3 mjeseca… sad nakon iduceg pregleda se planiram naruciti jer ne mogu vise cekati 😂
    Koliko sam citala, pramenovi su ipak malo drugaciji jer ne idu skroz na tjeme, ali ima zena koje se i bojaju u trudnoci, tako da je sve to nekako individualno 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• Claire123
    05. Ožujak 2024. 16:21

Teicaa02 - Hodam sijeda i s izrastom od x cm po svijetu 🙈🙈🙈 planiram u drugim tromjesečju jer mi jako brzo raste kosa, a imam baš jako puno sijedih već godinama. Frizerka ima prirodne boje bez amonijaka i dr. štetnih sastojaka, znam da se kod nje inače trudnice bojaju i u prvom tromjesečju, već imaju veliku djecu. A kakve ste s lakovima za nokte? Koje koristite i koristite li ih uopće?

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

snowwhite1410
    05. Ožujak 2024. 16:51

teicaa02

Ja sam ih radila kada sam ostala trudna ali nisam još znala da sam trudna o rekla sam dr i to na to je rekla da je to ok ma da sada neću raditi do proljeća nisam sjeda 😅 hvala bogu još uvijek 😊

LadyD
    05. Ožujak 2024. 17:20

i ja sam se ofarbala dan prije testa... cekat cu i ja sto duze 😅😅😅😅 nadam se bar do sredine travnja... imamo pricest 🤣🤣🤣 taman cu bit u drugom tr , sto se tice noktiju nezz ni sama... imam gel i rastu kao ludi tako da max 3tj izdrze...  nigdje nisam citala nista o noktima da je stetno , bar nisam naisla pa ako koja ima nesto nek kopira da budemo informirane 😅

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Merima98
    05. Ožujak 2024. 17:39

LadyD

arianneispravljam 😉

merimadobrodosla nam ,vjerujem da je beta ok, ja osobno nemam iskustva al od poznanika i citajuci nemas se zasto brinuti, samo izdrzi jos malo do pregleda iduceg i izbjegavaj stres pa nam javljaj dal da se radujemo prvim dvojcekima mozda 😁 ovo je samo da te malo zamislim kako slazes duplo sve 😉 i da se manje stresas, saljem podrsku ❤️ i veselim se druzenju, imas li termin za iduci pregled?
    loldobrodosla nam i ti, upisujem termin i isti si dan kao marta,
    >>zelim vam svima skolsku do kraja
    tinchinadam se da ce popustiti uskoro i da nema mjesta strahu, al svakako ako se ne smanji intenzitet prilikom odmaranja ipak mozda da odes na hitnu makar da budes sigurna za dalje, saljem podrsku

Hvala Lady, ma izracunala sam i moja beta se pravilno dupla svakih 29 sati, tako da mislim da je bitno samo da se dupla u pravilnim vremenskim razmacima do 48h, mislim da nije toliko bitno da to bude bas 48h
    A sljedeci pregled mi je 16.03. 

• Merima98
    05. Ožujak 2024. 17:42

Kakve vi simptome imate u ranoj trudnoci
    Ja mucnine nikako ne osjetim, samo precesta potreba za mokrenjem, konstantan umor i zelja za kiselom hranom 
    Vjerovatno ce mi mucnine tek doci jer je rano 

• Lol2008
    05. Ožujak 2024. 17:57

teicaa02

Ja se bas danas narucila za sisanje u subotu pa planiram pitat frizerku za par mjeseci da se narucim na pramenove 🙈

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.