Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lol2008
    04. Ožujak 2024. 19:42

Merima98

Pozdrav drage moje trudnice
    Danas sam usla u 6.sedmicu trudnoce, vadila sam betu prvog dana izostanka menstruacije i iznosila je 199, nakon 5 dana iznosila je oko 3000 a danas ponovo izvadim i vrijednost je 10300
    Malo me strah, da li je normalno da se ovako povecava, jer po kalkulatorima koje nalazim na internetu dupla se svakih 28 sati, a znam da vecina doktora govori da se dupla svakih 48 sati
    Bojim se molarne trudnoce ili mozda nekog poremecaja bebe ako je ovako visoka
    Bila sam na pregledu prije 3 dana i vidio se gestacijski mjehur u maternici, doktorica kaze da je jos rano da se vidi plod
    Da li se nekoj od vas beta duplala u roku od otprilike 24h?

Pozz, nemam iskustva, ali prema onome što sam čitala, može biti višeplodna ako je beta tako velika. Držim fige da izdržite mirno još barem tjedan do idućeg pregleda 🤞

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

nora3001
    04. Ožujak 2024. 20:20

Merima98

Danas sam usla u 6.sedmicu trudnoce, vadila sam betu prvog dana izostanka menstruacije i iznosila je 199, nakon 5 dana iznosila je oko 3000 a danas ponovo izvadim i vrijednost je 10300
    Malo me strah, da li je normalno da se ovako povecava, jer po kalkulatorima koje nalazim na internetu dupla se svakih 28 sati, a znam da vecina doktora govori da se dupla svakih 48 sati
    Bila sam na pregledu prije 3 dana i vidio se gestacijski mjehur u maternici, doktorica kaze da je jos rano da se vidi plod

Bas mi je jucer prijateljica pricala da je njoj u trudnoci isto tako beta bila visoka nakon kratkog vremena i ima zdravu curicu od 5 godina.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Merima98
    04. Ožujak 2024. 21:11

nora3001

Merima98

Bas mi je jucer prijateljica pricala da je njoj u trudnoci isto tako beta bila visoka nakon kratkog vremena i ima zdravu curicu od 5 godina.

Jao hvala puno, mnogo mi olaksa kad cujem pozitivne primjere drugih zena a ja odmah mislim na nesto negativno...
    Bas si mi popravila noc 

tinchi
    04. Ožujak 2024. 21:32

Ja imam dosta "jake" bolove u stomaku od nocas..
    Ne neizdrzivo sli mislim da su prejaki za trudnocu..
    Nepomaze ni odmar..
    Tjesim se da je sve uredu jer imam mucnine i povracam ali opet sta vi mislite?

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan test

Termin 25.9

It's a girl 🩷👶

• MiNi1324
    04. Ožujak 2024. 21:50

tinchi

Ja imam dosta "jake" bolove u stomaku od nocas..
    Ne neizdrzivo sli mislim da su prejaki za trudnocu..
    Nepomaze ni odmar..
    Tjesim se da je sve uredu jer imam mucnine i povracam ali opet sta vi mislite?

Znam samo da je dobro kad se to smiri dok odmaraš. Ali ako traje i nakon polh/sat vr odmaranja, mislim da bi se trebala javiti na hitnu samo da provjere da li je sve u redu. 
    Meni je ginekologica u prvoj trudnoći kad sam imala bolove u donjem djelu rekla da je dobro ako prestane kad se odmorim, ako ne prestane, da joj se javim..
    Ne želim da te plašim, vidi kako ti bude kad se odmoriš🤞🏼

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

Jeleenaa
    04. Ožujak 2024. 22:03

Ja koja sam mislila da je sa mučninama gotovo, danas sam katastrofa. Sve sto sam unijela u sebe povratila sam.
    I meni su rekli sve sto prodje kada legnem i odmorim je ok. Ako su jaci bolovi javite se doktoru

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

LadyD
    04. Ožujak 2024. 22:04

arianne ispravljam 😉

merima dobrodosla nam ,vjerujem da je beta ok, ja osobno nemam iskustva al od poznanika i citajuci nemas se zasto brinuti, samo izdrzi jos malo do pregleda iduceg i izbjegavaj stres pa nam javljaj dal da se radujemo prvim dvojcekima mozda 😁 ovo je samo da te malo zamislim kako slazes duplo sve 😉 i da se manje stresas, saljem podrsku ❤️ i veselim se druzenju, imas li termin za iduci pregled? 
    lol dobrodosla nam i ti, upisujem termin i isti si dan kao marta
    >>zelim vam svima skolsku do kraja 
    tinchi nadam se da ce popustiti uskoro i da nema mjesta strahu, al svakako ako se ne smanji intenzitet prilikom odmaranja ipak mozda da odes na hitnu makar da budes sigurna za dalje, saljem podrsku 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    04. Ožujak 2024. 22:06

pregledi:

ozujak:
    kaća 4.3.
    marija96 05.03.
    snowwhite 5.3.
    lol 7.3.
    jeleenaa 8.3.
    petra 12.3.
    ivonab 13.3.
    kejtioooo 14.3
    nora 15.3.
    premija 15.3.
    teicaa 15.3.
    marta 18.3.
    misko 19.3.
    clarie 20.3.
    DonnaP 22.3.
    Mini 22.3.
    arianne 25.3.

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

tinchi
    04. Ožujak 2024. 22:13

Pa neznam ni sama..
    Bol je skroz nisko bas ono maternicu osjetim..
    Budem do jutra pricekala

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan test

Termin 25.9

It's a girl 🩷👶

• MiNi1324
    04. Ožujak 2024. 22:36

tinchi

Pa neznam ni sama..
    Bol je skroz nisko bas ono maternicu osjetim..
    Budem do jutra pricekala

Neka je to samo širenje maternice. 
    Ali svakako ujutro nazovi ginekologa ili idi na hitnu ukoliko se to nastavi. 

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.