Ja isto nisam za WhatsApp
Imaš mi jako poznat nadimak. Nisi li ti iz foruma zimske bebe 2022./2023.?
Od kuda se ti sjećaš 😁
Ja isto nisam za WhatsApp
Imaš mi jako poznat nadimak. Nisi li ti iz foruma zimske bebe 2022./2023.?
Od kuda se ti sjećaš 😁
Napisala sam ti iznad tvoje poruke☺️
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Isto nisam za WhatsAp. Smatram da nam je ovako puno bolje i kao sto je neko rekao puno djevojaka čita, a ne oglasava se.
Ja cim se premorim zaboli me donji dio leđa, ali malo legnem odmorim se i prođe ☺️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Isto nisam za WhatsAp. Smatram da nam je ovako puno bolje i kao sto je neko rekao puno djevojaka čita, a ne oglasava se.
Ja cim se premorim zaboli me donji dio leđa, ali malo legnem odmorim se i prođe ☺️
Ti se polako počinje vidjet trbušćić 😊to je zato jer se sve rasteže 😅ja isto tako odmorim kada vidim da me nešto boli ali meni je danas evo u jednom trenutku imam snage mislim se sad mogu sve napraviti u drugom ko da je nešto prešlo preko mene sve me boli 😓 znači ja ne znam
jos je isti intenzitet bolova i probadanja... cak sam i odlezala uz malenu al isto... i dalje se nadam da ce do sutra nestati 😅
sto se tice termina azuriram kad se neka oglasi dok vas nepolovim... termini pregleda isto... jos vas nemogu popamtit pa zato... inace ako ste protiv uvjek mogu prestat.... al iskreno nebi da se neka naljuti ako ju nepitamo kako je proslo... nekom to znaci vise nego sto mislimo.. ipak smo tu da se pratimo i budemo podrska i u dobrom i losem... al eto kako se vecina slozi nek tako bude...
sto se tice moje trakice.... probala sam vec sa svim linkovima i sad kad uđem ponovno izabrati samo mi trepce stranica i sve se pali gasi... nemogu niti jednu trakicu uopce oznaciti.... bog zna sta sam pokupila 🤣 il smrdala 😅😅 al pokusat cu dok uhvatim vremena za laptop pa preko njega probat
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ja sam cijeli vikend off 🥲
Taman kad sam pomislila da su me mucnine pustile na miru, postalo je jos gore. Jos me i migrena pocela muciti, tako da je bas veselo 😅
Ne zelim se puno zaliti jer vjerujem da ce se sve ove muke isplatiti.
Nadam se da ste sve dobro 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mene umor manje muči, zadnja 3-4 dana imam više energije, ne spavam popodne. Imam želju sređivati oko kuće, bavit se cvijećem, ali me strah zbog hematoma. Jedva čekam slj. pregled, nadam se da sam ga se riješila. 🙏🏻
Razmišljam na poslu biti možda još cijeli ožujak, a onda pokušati riješiti dopust…
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Ti se polako počinje vidjet trbušćić 😊to je zato jer se sve rasteže 😅ja isto tako odmorim kada vidim da me nešto boli ali meni je danas evo u jednom trenutku imam snage mislim se sad mogu sve napraviti u drugom ko da je nešto prešlo preko mene sve me boli 😓 znači ja ne znam
Daaa trbuščiĉ se od jednom zaoblio. 🥰 ista sam takva. Dobijem energiju i bas se obradujem i onda brzo splasne.
Trebamp raditi po osjecaju. Kada mozemo aktiviramo se, kada ne odmor ☺️
Vidi li se vama djevojke trbuh?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja zasad nemam nikakvih bolova, sada sam 10+2. Cijelo vrijeme sam aktivna uz malu i stalno ju nosim/bježim za njom jer je u procesu prohodavanja. Ali sam zato JAKO umorna. Toliko da moram dva put sa njom odspavati inače nebih mogla funkcionirati😕
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Ti se polako počinje vidjet trbušćić 😊to je zato jer se sve rasteže 😅ja isto tako odmorim kada vidim da me nešto boli ali meni je danas evo u jednom trenutku imam snage mislim se sad mogu sve napraviti u drugom ko da je nešto prešlo preko mene sve me boli
Vidi li se vama djevojke trbuh?
Daaa, vidi se. 🥰 Kako još uvijek nosim džempere i zimsku odjeću, vjerujem da mi na poslu još nisu skužili. 😅
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji