Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DonnaP
    04. Ožujak 2024. 11:34

Mučnine su postale grozne, povraćam do te mjere da kad više nemam što povratit, žuč ide van. Ponekad sam toliko slaba da se jedva držim za wc. Sva sreća pa mučnine ne traju cijeli dan, zgrabe me oko 3 ujutro. Normalno jedem, nemam problema s time da mi je hrana odbojna, samo nikako da ostane u želucu. Čitala sam da postoje nekakvi sirupi za mučnine, ima li koja mama iskustva?

👩🏻 28
    Pokušavamo od 11.mj.2021.
    😥 2./2023. biokemijska
    🩸24.12.23.
    + 18.1.
    💊 Novalac, Folacin 5mg
    7.2. - 6+3 ❤️KČS+ (5,87mm)
    22.02. 8+4 2,08cm
    22.03. - 7,3 cm

misko123
    04. Ožujak 2024. 13:58

DonnaP

Mučnine su postale grozne, povraćam do te mjere da kad više nemam što povratit, žuč ide van. Ponekad sam toliko slaba da se jedva držim za wc. Sva sreća pa mučnine ne traju cijeli dan, zgrabe me oko 3 ujutro. Normalno jedem, nemam problema s time da mi je hrana odbojna, samo nikako da ostane u želucu. Čitala sam da postoje nekakvi sirupi za mučnine, ima li koja mama iskustva?

Mozes probati baby mrkvu da grickas kad ustanes ili kad osjetis muku,lubenica,caj od đumbira,Caribian tablete,Vomex(ali popricaj sa ginekologom),limun(limunada),mozda ti ne odgovaraju vitaninske tablete(npr ako pijes Femibion probaj Novalac ili neke druge)..Mozda da popijes tablete ujutru na prazan zeludac ili kombiniras u toku dana...Meni doslovno nista nije pomagalo citavu trudnocu...Nadam se da sam ti ista pomogla.😊

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

• MiNi1324
    04. Ožujak 2024. 14:57

Meni je u prvoj trudnoći pomogo čaj sa đumbirom i limunom, možda ti to pomogne🥰

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Arianne
    04. Ožujak 2024. 16:02

Ja nisam imala implantacijsko.
    Mucnine su bile gadne, ali smanjile su se dosta jos od 9-10og tjedna. Inace nista nije pomagalo (ni djumbir,ni bomboni od mentola, ni krekeri, ni stalno jest, naprotiv, meni je nakon jela pocinjala ugl).. Pasali su mi mali, sto manji i lagani obroci. Povracanje bi privremeno olaksalo mucninu.

Cajevi mi cijelo vrijeme ne pasu, sad sam skuzila da mi bas pase piti vodu s limunom ali ne znam bi li olaksala mucnine bila.

Ja sam danas imala pregled, sve ok, oko 7 cm smo veliki. Poceo mi je smanjivat duphaston.
    Iduci pregled mi je 25.04.

It's a boy 💙

snowwhite1410
    04. Ožujak 2024. 17:02

Cure dali ste vi jele prije vađenja krvi za prenatalni nalaz tj panorama nifty itd ?

teicaa02
    04. Ožujak 2024. 17:12

snowwhite1410

Cure dali ste vi jele prije vađenja krvi za prenatalni nalaz tj panorama nifty itd ?

Daa, sve normalno.. Meni je pregled i vađenje krvi bilo tek popodne u 17:00

👩🏼 30
    👨🏻 30
    1. trudnoća
    5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
    Termin poroda: 12.9. 🙏🏼

Kejti0000
    04. Ožujak 2024. 17:15

snowwhite1410

Ja nisam. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

LadyD
    04. Ožujak 2024. 17:24

tinchi iz istog grada smo, nadam se da cemo se i upoznat jednom 😉
    misko ja nisam imala ni u jednoj trudnoci implatacisko, nebrini neke imaju a neke nemaju
    arianne super za pregled 💪
    ja javljam da su bolovi ipak prestali... danas me par puta malo zabolilo al ni blizu onom jucer... bitno da je proslo 😁
    kaća kako je prosao pregled? 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

snowwhite1410
    04. Ožujak 2024. 17:24

Ja nisam znala dali se može jesti ali vjerojatno bi mi naglasila da nemogu ako ne budem jela ću se početi loše osjećati 

snowwhite1410
    04. Ožujak 2024. 17:25

Arianne

Ja nisam imala implantacijsko.
    Mucnine su bile gadne, ali smanjile su se dosta jos od 9-10og tjedna. Inace nista nije pomagalo (ni djumbir,ni bomboni od mentola, ni krekeri, ni stalno jest, naprotiv, meni je nakon jela pocinjala ugl).. Pasali su mi mali, sto manji i lagani obroci. Povracanje bi privremeno olaksalo mucninu.

Cajevi mi cijelo vrijeme ne pasu, sad sam skuzila da mi bas pase piti vodu s limunom ali ne znam bi li olaksala mucnine bila.

Ja sam danas imala pregled, sve ok, oko 7 cm smo veliki. Poceo mi je smanjivat duphaston.
    Iduci pregled mi je 25.04.

Super za pregled ❤️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.