Isto nisam za WhatsAp. Smatram da nam je ovako puno bolje i kao sto je neko rekao puno djevojaka čita, a ne oglasava se.
Ja cim se premorim zaboli me donji dio leđa, ali malo legnem odmorim se i prođe ☺️
Ti se polako počinje vidjet trbušćić 😊to je zato jer se sve rasteže 😅ja isto tako odmorim kada vidim da me nešto boli ali meni je danas evo u jednom trenutku imam snage mislim se sad mogu sve napraviti u drugom ko da je nešto prešlo preko mene sve me boli
Vidi li se vama djevojke trbuh?
Daaa, vidi se. 🥰 Kako još uvijek nosim džempere i zimsku odjeću, vjerujem da mi na poslu još nisu skužili.
Sada prelazimo na laganiju odjeću, a stomačići rastu.
Stvarno prelijep osjecaj 🥰
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Citam vas, ali nikako da se javim. Jos uvijek radim, (fizicki posao po 8h). Preumorna sam. Cekam pregled za nekoliko dana pa da pokusam otvoriti komplikacije. Stomacic se ne vidi puno, iako sam napuhana pa navecer izgledam kao bova 🤣🙈
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Sad ću uletjet sa savim drugačijim pitanjem.
Poslodavac - s obzirom da sam nezaposlena, a želim raditi dok mogu. Da li je dovoljno da me poslodavac prijavi na određeno, npr.dvije godine? Da mogu dobiti kolko tolko bolji porodiljni od nezaposlenih. Ne očekujem punu plaću jer je to nemoguće, ali da je više od 309e(koliko je za nezaposlene) bi bilo super.
E sad - da li ako koji poslodavac pristane na to, bude imal problema od države, hzzo-a, porezne itd?
Planiram si sama plaćati doprinose, ne iskoristiti GO ili platit si sama GO i neka mi da minimalac. Sretnija budem ako dobim 400e a ne 309e. Ako je to ikako moguće😊
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Sad ću uletjet sa savim drugačijim pitanjem.
Poslodavac - s obzirom da sam nezaposlena, a želim raditi dok mogu. Da li je dovoljno da me poslodavac prijavi na određeno, npr.dvije godine? Da mogu dobiti kolko tolko bolji porodiljni od nezaposlenih. Ne očekujem punu plaću jer je to nemoguće, ali da je više od 309e(koliko je za nezaposlene) bi bilo super.
E sad - da li ako koji poslodavac pristane na to, bude imal problema od države, hzzo-a, porezne itd?
Planiram si sama plaćati doprinose, ne iskoristiti GO ili platit si sama GO i neka mi da minimalac. Sretnija budem ako dobim 400e a ne 309e. Ako je to ikako moguće😊
Najbolje ti je pitati u FB grupi “Porodiljni dječji doplatak i svi ostali upiti i objave za HRVATSKU”.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Mene su na poslu čim sam rekla poslali doma jer stvarno nisu uvjeti za trudnicu i bilo je ruznih iskustava, prvo mi je bilo malo krivo ali iskreno sad ne znam kako bi radila, prvo mučnine a sad umor..
Ako se nekome da napisati za trakicu, ja isto ne kužim kamo moram to kopirati..
I zaboraaaaavljam strasno, tako mi je i prvi put bilo.. kod mene se ne kuži ništa trbuh za sad, samo su se cice povećale 🤭🤭
Da bi mogla otvoriti komplikacije i primati 565e ili da bi imala rodiljnu naknadu (koju otvaras 40 dana prije poroda i ovisi o placi, ali je max 990e) moras imati 9 mjeseci uzastopnog rada ili pak 12 mjeseci u zadnje 2 godine... ja sam isla pitati na hzzo prije koji dan
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
tinchiodakle si?… nisam skuzila ovo sb?
Slavonski brod
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Ja sam evo skoro 11 tj trudna i stomak mi se bas vidi.
Ja ni sama nemogu vjerovati kako vec.
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Meni se isto vidi trbuh, al samo zato jer mi je ostalo malo sala od poroda😂
Budem i ja pitala na hzzoo, al da, znam za tu informaciju. Šteta baš🙃
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙