Ruis ja isto ne podnosim najbolje nespavanje, s prvom smo imali ful sreće po tom pitanju, negdje oko prve godine je počela zezati, do tad je spavala savršeno. Iako nam je sad vec jedno godinu dana u krevetu, nadoknađuje 😅😅😅😅🙈
Nora ne važi se svaki dan, samo ćeš izludit. Meni šeta 2kg gore dole, doslovno ovisi koliko jedem i koliko idem na WC. Kod svakog je to različito, netko gubi od mučnina i svega, odmah krene dobivat, netko tek na kraju. Ja sam u prvoj dobila 9kg od čega 3kg zadnji mjesec, prvi mjesec sam isto šetala malo gore malo dole.. doduše imala sam pristojne zalihe već u startu 😁
😁ne vazem se ne svaki dan…svakih par kad se sjetim…samo sam primjetila da sam na gubitku👌
Ne opterecujem se time nego kako sam skinula neku aplikaciju za pracenje trudnoce unose se i kile pa sam zato primjetila.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Curke,kako stojite s kilazom?
Ja sam pala za jednu kilu,nadam se da je to normalno.😞
Dali si pratite iz dana u dan?
Ja sam na istom ili ono padnem za pol kile, kilu. Valjd je to jos normalno sve. Cekaj dok se pocne skupljat 😊
Meni se već počelo skupljati 🫣🫣🫣 znači užas 😓 jer ja od kada sam trudna imam pojačan apetit i sad kako su mi mučnine ja sam stalno nešto jela već sam 2.5 kg u plusu a i prije nego sam ostala trudna sam skužila da sam se malo udebljala 😅 dok nisam znala pod hormonima tako da skidati ću kada rodim😅😅😅
Ja sam prvi put u zivotu od nove godine kao zapocela neku dijetu,ne strogu ali za mene dovoljno jer sam se odrekla kruha,pašte,slatkog…i bas kad sam uspjela 18 dana izdrzat,ostanem trudna.
A cijelu smo godinu radili na bebici i nista.Jos si dogovorim neke masaze,treninge,…kao moram se do ljeta dovest i red 😂😂😂
Sad se veselim debljanju iz najboljih razloga😁
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Jel koja od vas ima ponekad kao neke “menstrualne grčeve”?
Ja evo danas lagano osjećam dole nisko u stomaku bas kao neke menstrualne grčeve… ništa strasno al trajalo je nekih pola sata… 12tt
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
S obzirom da mi je treća trudnoća, imam iskustva s kilama.
Uglavnom sve tri trudnoće sam započela s istom kilažom 177 cm/ 67 kg
U prvoj do 16 tj niti kile, do kraja trudnoće 14 kg.
U drugoj do 20 tj već bila na +5, ali do kraja još dobila samo 5, ukupno 10 kg.
Sada u trećoj još ništa.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Ja evo danas lagano osjećam dole nisko u stomaku bas kao neke menstrualne grčeve… ništa strasno al trajalo je nekih pola sata… 12tt
Da naravno, budu se javljali kroz cijelu trudnoću. Ne brini 😊
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Uh hvala ti… bas sam se prepala 😅 inače mi traju po min dvi a danas duže… ništa strasno al ono ko da svaki čas trebam dobit 😅
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Ne brinite za kile. Krećite se što više to je dobro i za vas i za porod a i za kile. Ode dosta toga na porodu a i ako mislite dojit jaoo koji je to napor za tijelo kile samo idu dol dok dojite
LadyD stavi me na listu terminu 2.11. molim te 🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Teicaa02 i mene danas muči tupa bol s lijeve strane, mislim da je okrugli kružni ligament, prije me znao malo probadati, ali danas baš ono dosadna, tupa bol, ne prejaka.
Lady D, i mene, molim te, 19.9. mada će se termin vjerojatno pomjeriti koji dan ranije.
Što se tiče kg, i ja sam idem par kg dolje-gore, na dane, pa se ni ne važem, osim kod dokt. Zadnje vaganje -0.5 kg.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Imam, ja msm da je to sve normalno iako nas zna prepast :) meni dok je mucno, ili bolne grudi, trbuh boli sta god., lakse mi je u smislu jer pomislim oh super to tak treba bit, nesto se dogadja, razvija, siri... Ja sam si tak postavila... Normalno dok nisu nez kakvi bolovi, ali msm da je ovo sve za nas prihvatljivo.🙏
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Uh hvala ti… bas sam se prepala 😅 inače mi traju po min dvi a danas duže… ništa strasno al ono ko da svaki čas trebam dobit 😅
Meni danas isto…bol u lijevom jajniku, osjecaj ko da trebam dobiti 😊
Sto se kila tice, pokusavam se ne opterecivati
LadyD, moj termin je 16.9. 🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji