Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    24. Listopad 2023. 21:17

Pereca333

Selma Jagoda hvala na odgovorima. Ja jos ne znam jesu grcici ili skok ili joj je bilo previse jer smo isli u restoran i u shopping i setali 😂 al se dernjala tri sata bez prestanka i prduckala juce uvece. Vidjecu hoce se ponavljati.
    Kiki koju prehranu koristis? . Ja od pocetka Hipp ,Combiotik Pre ali mi se cini da je slaba jer se nocu probudi gladna 2 puta, inace spava od 11 do 02, onda jede pa spava do 6 i onda jede i spava do 9. Ali ako samo jednom ne uspije odmah prespavati nakon jela onda imamo zurku dva sata. Zato kontam neku jacu hranu mozda da joj uvedem.

Ja rado pisem na forumu a na whatsup ne bih stigla pohvatati.

Ja mislim da sam probala sve hrane 😅😅 ali hipp combiotic 1 mi je bila najgusca do sad i najduže je drži 3-4 sata na ovoliko koliko ona pije... Sa aptamilom mi je doalovno svaki sat jela samo prođe kroz nju i onda proljev...

Pereca333
    24. Listopad 2023. 21:34

Jelušićkaa

Ja mislim da sam probala sve hrane 😅😅 ali hipp combiotic 1 mi je bila najgusca do sad i najduže je drži 3-4 sata na ovoliko koliko ona pije… Sa aptamilom mi je doalovno svaki sat jela samo prođe kroz nju i onda proljev…

A jesi imala neke probleme sa grcicima kad si mjenjala? Ja greskom umjesto hipp pre combiotik kupila hipp ha 1 oba su za dohranu od rodjenja, ali ova druga ima dodatno skrob i malo je kaloricnija. Mislila probati joj dati ali citam kazu moze doci do grceva i zatvora kad se mjenja.  Imam i pakovanje Bebe Pre ona je bas gusta kad se napravi. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    25. Listopad 2023. 08:25

Pereca333

Jelušićkaa

Ja mislim da sam probala sve hrane 😅😅 ali hipp combiotic 1 mi je bila najgusca do sad i najduže je drži 3-4 sata na ovoliko koliko ona pije… Sa aptamilom mi je doalovno svaki sat jela samo prođe kroz nju i onda proljev…

A jesi imala neke probleme sa grcicima kad si mjenjala? Ja greskom umjesto hipp pre combiotik kupila hipp ha 1 oba su za dohranu od rodjenja, ali ova druga ima dodatno skrob i malo je kaloricnija. Mislila probati joj dati ali citam kazu moze doci do grceva i zatvora kad se mjenja. Imam i pakovanje Bebe Pre ona je bas gusta kad se napravi.

Ima grceve i sa hippom tako da nije do hrane sigurno to sam ustanovila. Kod mene ima samo hipp 1 nema to pre kupiti. 

• ivòo12
    25. Listopad 2023. 10:51

Pozdrav mame 
    Bila sam jutros na pregledu termin mi je za 5 dana pise da sam uloziva do uu pa se nadam da bi moglo krenuti do ponedeljka 😅...nocas imala bolove u donjem djelu leda slabije pa malo jace pa je prestalo oko 1h ujutro 

Pereca333
    25. Listopad 2023. 12:05

ivòo12

Pozdrav mame
    Bila sam jutros na pregledu termin mi je za 5 dana pise da sam uloziva do uu pa se nadam da bi moglo krenuti do ponedeljka 😅…nocas imala bolove u donjem djelu leda slabije pa malo jace pa je prestalo oko 1h ujutro

To je to spremna si svaki cas. Sad se odmaraj, nesto kaloricnije jedi i skupljaj snagu. Srecno i javi nam lijepe vijesti ☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• ivòo12
    25. Listopad 2023. 12:26

Pereca333

ivòo12

Pozdrav mame
    Bila sam jutros na pregledu termin mi je za 5 dana pise da sam uloziva do uu pa se nadam da bi moglo krenuti do ponedeljka 😅…nocas imala bolove u donjem djelu leda slabije pa malo jace pa je prestalo oko 1h ujutro

To je to spremna si svaki cas. Sad se odmaraj, nesto kaloricnije jedi i skupljaj snagu. Srecno i javi nam lijepe vijesti ☺️

Joj hvala ti nadam se da ce krenuti sto prije jer nemogu vise🤣

• Ana26
    26. Listopad 2023. 12:07

Cure,vezano za grčeve , bila sam već pisala da su nama pomogle Colic kapi i Bowen terapija i više nema grčeve. 
    Jel se javljala MalaG ? Jel rodila?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Tami0910
    30. Listopad 2023. 12:39

Cure koje ste bile na Sv. Duhu, dal ima tko iskustva sa dr. Matijom Prka? 
    Moja privatna doktorica ce me narucit kod njega on je njezin kolega pa me zanima ako netko ima iskustva obzirom da forumi svasta govore o njemu.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• ivòo12
    31. Listopad 2023. 03:11

Pozdrav curke
    Jucer ujutro u pola 10 je stigla Tia na svijet hvala vam puno za svaki odgovor na moje pitanje ❤️

Pereca333
    31. Listopad 2023. 18:06

ivòo12

Pozdrav curke
    Jucer ujutro u pola 10 je stigla Tia na svijet hvala vam puno za svaki odgovor na moje pitanje ❤️

Cestitam 🥰 lijepo ime 😍

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.