Pozdrav
Zna li mozda netko sto znaci na nalazu cerviks smeksan uloziv za 1/2 članka,uterus mekan ? Nisu mi bili bas voljni objasniti na pregledu 38+2 sam
Hvala unaprijed❤️
Pozdrav drage ženice..jučer sam bila na pregledu te bebica ima 3820g 🙉termin 3.11
a na proslom pregledu ima 2 tj beba je imala 3100g
sta mislite ocu li ic na carski radi tezine bebe ako ovako nastavi imat ce preko 4500 a i prvo mi je dijete🙈
uradili su mi i prvi ctg
https://ibb.co/6HfTL5Q
Ovo bebana napredna pravo. Za carski negdje rade i za šta treba i ne treba a negdje baaaas mora biti razlog sad kako je kod tebe neznam. Bit ce to sve dobro često grijese te težine bebe nemoj da te uplasi bezveze. 😘😘
Ivo znaci da se polaji sprema tijelo za prood.😘 sretnoo 😘😘
Pozdrav drage ženice..jučer sam bila na pregledu te bebica ima 3820g 🙉termin 3.11
sta mislite ocu li ic na carski radi tezine bebe ako ovako nastavi imat ce preko 4500 a i prvo mi je dijete🙈
uradili su mi i prvi ctg
Ovo bebana napredna pravo. Za carski negdje rade i za šta treba i ne treba a negdje baaaas mora biti razlog sad kako je kod tebe neznam. Bit ce to sve dobro često grijese te težine bebe nemoj da te uplasi bezveze. 😘😘
Hvala ti puno🥰❤️
uradili su mi i prvi ctg
Jelušićkaa hvala na odgovoru ee znam da često falu te kilograme..prijateljica mi nikidan rodila beba 3100 rekli da ima a ona se porodila sa 4500 u roku 2 dana🙈
nek bude zivo i zdravo
kako je tvoja malena Valerija🥰
Pozdrav
Zna li mozda netko sto znaci na nalazu cerviks smeksan uloziv za 1/2 članka,uterus mekan ? Nisu mi bili bas voljni objasniti na pregledu 38+2 sam
Hvala unaprijed
ivóo12 brzo ces roditi🙈počela si se otvarati polako za porod
Pozdrav
Hvala unaprijed
ivóo12 brzo ces roditi🙈počela si se otvarati polako za porod
Hvalaa puno🥰❤️❤️❤️
Jopa ukratlo moja Valerija ne sluša 🤣 ponovo hvatamo red leđa mi otpadose.
ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici
ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici
Kad rodis vidjet ćeš zasto hahaha poslije pitanja zasto ne spava place itdd 🤣🤣 valja zonglirat sa bebom kućom gostima i samom sobom. Svaka čast jos ženama koje imaju vise djece. 🙀
Sortiraj odgovore
Najstariji