Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivòo12
    18. Listopad 2023. 09:13

Pozdrav
    Zna li mozda netko sto znaci na nalazu cerviks smeksan uloziv za 1/2 članka,uterus mekan ? Nisu mi bili bas voljni objasniti na pregledu 38+2 sam 
    Hvala unaprijed❤️

Jelušićkaa
    18. Listopad 2023. 16:57

jopa1234

Pozdrav drage ženice..jučer sam bila na pregledu te bebica ima 3820g 🙉termin 3.11
    a na proslom pregledu ima 2 tj beba je imala 3100g
    sta mislite ocu li ic na carski radi tezine bebe ako ovako nastavi imat ce preko 4500 a i prvo mi je dijete🙈
    uradili su mi i prvi ctg
    https://ibb.co/6HfTL5Q

Ovo bebana napredna pravo. Za carski negdje rade i za šta treba i ne treba a negdje baaaas mora biti razlog sad kako je kod tebe neznam. Bit ce to sve dobro često grijese te težine bebe nemoj da te uplasi bezveze. 😘😘
    Ivo znaci da se  polaji sprema tijelo za prood.😘 sretnoo 😘😘

• ivòo12
    18. Listopad 2023. 17:15

Jelušićkaa

jopa1234

Pozdrav drage ženice..jučer sam bila na pregledu te bebica ima 3820g 🙉termin 3.11
    sta mislite ocu li ic na carski radi tezine bebe ako ovako nastavi imat ce preko 4500 a i prvo mi je dijete🙈
    uradili su mi i prvi ctg

Ovo bebana napredna pravo. Za carski negdje rade i za šta treba i ne treba a negdje baaaas mora biti razlog sad kako je kod tebe neznam. Bit ce to sve dobro često grijese te težine bebe nemoj da te uplasi bezveze. 😘😘
    Ivo znaci da se polaji sprema tijelo za prood.😘 sretnoo 😘😘

Hvala ti puno🥰❤️

Lelaaaa——
    18. Listopad 2023. 22:15

Jelušićkaa

jopa1234

uradili su mi i prvi ctg

Ivo znaci da se polaji sprema tijelo za prood.😘 sretnoo 😘😘

Jelušićkaa hvala na odgovoru ee znam da često falu te kilograme..prijateljica mi nikidan rodila beba 3100 rekli da ima a ona se porodila sa 4500 u roku 2 dana🙈
    nek bude zivo i zdravo
    kako je tvoja malena Valerija🥰

Lelaaaa——
    18. Listopad 2023. 22:17

ivòo12

Pozdrav
    Zna li mozda netko sto znaci na nalazu cerviks smeksan uloziv za 1/2 članka,uterus mekan ? Nisu mi bili bas voljni objasniti na pregledu 38+2 sam
    Hvala unaprijed

ivóo12 brzo ces roditi🙈počela si se otvarati polako za porod

• ivòo12
    19. Listopad 2023. 09:11

jopa1234

ivòo12

Pozdrav
    Hvala unaprijed

ivóo12 brzo ces roditi🙈počela si se otvarati polako za porod

Hvalaa puno🥰❤️❤️❤️

Jelušićkaa
    19. Listopad 2023. 10:40

Jopa ukratlo moja Valerija ne sluša 🤣 ponovo hvatamo red leđa mi otpadose.

Lelaaaa——
    19. Listopad 2023. 15:16

nije ti lako znaci😂😂🙉

Lelaaaa——
    19. Listopad 2023. 15:18

ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici

Jelušićkaa
    19. Listopad 2023. 16:50

jopa1234

ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici

Kad rodis vidjet ćeš zasto hahaha poslije pitanja zasto ne spava place itdd 🤣🤣 valja zonglirat sa bebom kućom gostima i samom sobom. Svaka čast jos ženama koje imaju vise djece. 🙀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.