Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    19. Studeni 2023. 22:07

Cure, jesu se Vase bebe smirile prije poroda?

Zadnjih 2 dana osjecam udarce slabijeg intenziteta i mislim da su rjedi. 
    Sutra imam pregled pa nisam htjela panicarit i ici na hitnu jer osjetim bebu, samo slabije.

Uzasno sam napuhnuta.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• SelmaD
    24. Studeni 2023. 07:59

Jutro drage moje,nadam se da ste dobro vi i vase bebice,utjesite me da ima skok sa 8 tjedana,😙 samo je na siki,i kenjka 

Jelušićkaa
    24. Studeni 2023. 08:03

SelmaD

Jutro drage moje,nadam se da ste dobro vi i vase bebice,utjesite me da ima skok sa 8 tjedana,😙 samo je na siki,i kenjka

Joj bilo je kamara takvih dana nisam uoratila koji je tjedan. Vjerovatno ce ih biti jos puuuuno. Samo nek su zdravi 😘

• SelmaD
    24. Studeni 2023. 08:11

Jelušićkaa

SelmaD

Joj bilo je kamara takvih dana nisam uoratila koji je tjedan. Vjerovatno ce ih biti jos puuuuno. Samo nek su zdravi 😘

Daa bas bice toga,nije mi prvo dijete i mislila sam ma ja sam sad jaca,medjutim i sad mi misli dodju mozda nesto nije ok,mozda ja ne radim nesto dobro s njom,jer ima i grvice bas ono nekako citav dan stenje

• JooZap
    24. Studeni 2023. 11:25

Pozdrav sadašnje i buduće mame :)
    Molila bih vaša iskustva, beba je rođena 01.09. s obzirom da je do nedavno imao grčeve bilo je namoguće uspostaviti neki ritam dnevnog spavanja, sad smo u fazi gdje po danu spava isključivo dok doji i to su spavanci od cca 45 min, i onda bude budan max pola sata i opet ide dojit i tako u krug, čim ga pokušam pomaknut probudi se, ili ako ga uspavljujem ikako drugačije odspava ( ako uspije zaspati) max 10-15 min i budi se… Molila bih savjet kako i da li ga odvikavat od takvog spavanja i ako da na koji način? 

• SelmaD
    24. Studeni 2023. 12:25

JooZap

Pozdrav sadašnje i buduće mame :)
    Molila bih vaša iskustva, beba je rođena 01.09. s obzirom da je do nedavno imao grčeve bilo je namoguće uspostaviti neki ritam dnevnog spavanja, sad smo u fazi gdje po danu spava isključivo dok doji i to su spavanci od cca 45 min, i onda bude budan max pola sata i opet ide dojit i tako u krug, čim ga pokušam pomaknut probudi se, ili ako ga uspavljujem ikako drugačije odspava ( ako uspije zaspati) max 10-15 min i budi se… Molila bih savjet kako i da li ga odvikavat od takvog spavanja i ako da na koji način?

Jojj isto mi je tako,moja drzi siku u ustima i spava,maknem odma se budi,moja jos ima grceve,ali ovo spavanje je bas mucno odnosno ne spavanje

Jelušićkaa
    24. Studeni 2023. 17:07

Neznam šta da vam kažem žene očito tek od kasnijih mjeseci 5-6 mozemo ocekivat neko spavanje preko dana. Ovo sve do sad je preko dana sat u vrh glave. Nocno je izgleda vise manje svima dobro. Kad skontamo šta očekivati bebe su jos. Samo mama i sisa(flasica). Moja preko dana izdrzi max sat i po do dva budna i spavanac isto tako kratko i opet budna i sve u krug do veceri

korni
    25. Studeni 2023. 05:43

Jutro cure i čestitke svima na bebačima 🥰 upadam s druge teme s pitanjem, prodaje li možda koja baby watcher? 🙂 Hvala 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• SelmaD
    26. Studeni 2023. 09:35

Jutroo,pijete li vi kakve vitamine sada poslije poroda ili mozda znate neke koje su dobre a da idu uz dojenje

Lelaaaa——
    27. Studeni 2023. 05:52

SelmaD

Jutroo,pijete li vi kakve vitamine sada poslije poroda ili mozda znate neke koje su dobre a da idu uz dojenje

ja pijem novalac

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani