Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SelmaD
    24. Studeni 2023. 07:59

Jutro drage moje,nadam se da ste dobro vi i vase bebice,utjesite me da ima skok sa 8 tjedana,😙 samo je na siki,i kenjka 

Jelušićkaa
    24. Studeni 2023. 08:03

SelmaD

Jutro drage moje,nadam se da ste dobro vi i vase bebice,utjesite me da ima skok sa 8 tjedana,😙 samo je na siki,i kenjka

Joj bilo je kamara takvih dana nisam uoratila koji je tjedan. Vjerovatno ce ih biti jos puuuuno. Samo nek su zdravi 😘

• SelmaD
    24. Studeni 2023. 08:11

Jelušićkaa

SelmaD

Joj bilo je kamara takvih dana nisam uoratila koji je tjedan. Vjerovatno ce ih biti jos puuuuno. Samo nek su zdravi 😘

Daa bas bice toga,nije mi prvo dijete i mislila sam ma ja sam sad jaca,medjutim i sad mi misli dodju mozda nesto nije ok,mozda ja ne radim nesto dobro s njom,jer ima i grvice bas ono nekako citav dan stenje

• JooZap
    24. Studeni 2023. 11:25

Pozdrav sadašnje i buduće mame :)
    Molila bih vaša iskustva, beba je rođena 01.09. s obzirom da je do nedavno imao grčeve bilo je namoguće uspostaviti neki ritam dnevnog spavanja, sad smo u fazi gdje po danu spava isključivo dok doji i to su spavanci od cca 45 min, i onda bude budan max pola sata i opet ide dojit i tako u krug, čim ga pokušam pomaknut probudi se, ili ako ga uspavljujem ikako drugačije odspava ( ako uspije zaspati) max 10-15 min i budi se… Molila bih savjet kako i da li ga odvikavat od takvog spavanja i ako da na koji način? 

• SelmaD
    24. Studeni 2023. 12:25

JooZap

Pozdrav sadašnje i buduće mame :)
    Molila bih vaša iskustva, beba je rođena 01.09. s obzirom da je do nedavno imao grčeve bilo je namoguće uspostaviti neki ritam dnevnog spavanja, sad smo u fazi gdje po danu spava isključivo dok doji i to su spavanci od cca 45 min, i onda bude budan max pola sata i opet ide dojit i tako u krug, čim ga pokušam pomaknut probudi se, ili ako ga uspavljujem ikako drugačije odspava ( ako uspije zaspati) max 10-15 min i budi se… Molila bih savjet kako i da li ga odvikavat od takvog spavanja i ako da na koji način?

Jojj isto mi je tako,moja drzi siku u ustima i spava,maknem odma se budi,moja jos ima grceve,ali ovo spavanje je bas mucno odnosno ne spavanje

Jelušićkaa
    24. Studeni 2023. 17:07

Neznam šta da vam kažem žene očito tek od kasnijih mjeseci 5-6 mozemo ocekivat neko spavanje preko dana. Ovo sve do sad je preko dana sat u vrh glave. Nocno je izgleda vise manje svima dobro. Kad skontamo šta očekivati bebe su jos. Samo mama i sisa(flasica). Moja preko dana izdrzi max sat i po do dva budna i spavanac isto tako kratko i opet budna i sve u krug do veceri

korni
    25. Studeni 2023. 05:43

Jutro cure i čestitke svima na bebačima 🥰 upadam s druge teme s pitanjem, prodaje li možda koja baby watcher? 🙂 Hvala 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• SelmaD
    26. Studeni 2023. 09:35

Jutroo,pijete li vi kakve vitamine sada poslije poroda ili mozda znate neke koje su dobre a da idu uz dojenje

Lelaaaa——
    27. Studeni 2023. 05:52

SelmaD

Jutroo,pijete li vi kakve vitamine sada poslije poroda ili mozda znate neke koje su dobre a da idu uz dojenje

ja pijem novalac

Tami0910
    03. Siječanj 2024. 07:52

Pozdrav, ako ima tko da odgovori bila bih zahvalana🙏🙏🙏🙏

Da li ste primjecivale skokove u razvoju?
    Nama jucer bilo 6 tjedana. Posljednih dana je nemoguc, place, ne zeli spavat, samo bi se nosao, jede nekad vise nekad manje ovisi.
    Dal je moguce da taj skok traje toliko dana?

Evo sinoc mukotrpno zaspao u pol 1 i probudio se u pol 7.

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.