Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelaaaa——
    20. Listopad 2023. 01:41

jesi imala problema sa dojenjem?ja imam bas dosta uvucene bradavice i kad ih taknem rukom nadođu Al dosta su uvucene a mlijeko je pocelo u 20 i nekom tjednu pojavilo se ono žućkasto i tako me prati do sada samo je pojacano 🙈
    e virujem ti ..ja se nadan da necu prisisat termin i da cu uskoro dobit svoju malecku🥰prvu

Jelušićkaa
    20. Listopad 2023. 12:56

jopa1234

jesi imala problema sa dojenjem?ja imam bas dosta uvucene bradavice i kad ih taknem rukom nadođu Al dosta su uvucene a mlijeko je pocelo u 20 i nekom tjednu pojavilo se ono žućkasto i tako me prati do sada samo je pojacano 🙈
    e virujem ti ..ja se nadan da necu prisisat termin i da cu uskoro dobit svoju malecku🥰prvu

Uvucene su i moje ali sa sesiricima je prvi dan bas fino uhvatila. Ali Eto dojila par dana dok se rana nije upalila i onda de antibiotike i poslije toga nije bilo mlijeka...jučer radila papu uzv i ginekoloska pregled. Sve uredu samo oba jajnika policisticna 😎 opet u boj s njima

teich95
    21. Listopad 2023. 07:52

jopa1234

ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici

Ja prva lakse pohvatam na wappu u grupi sta se desava s dvoje malih ne da nestignem 🤣 ali evo malo po malo smo se uhodali.. Grcici su slabiji kapi i vjezbice joj pomazu,dobro napreduje vec je preko 5kg,sve je vise budnija i svjesnija ☺️ obavili ortopeda sve je uredu. Sad se polako pripremamo za bracin 2 rođendan. ☺️ cure koje ste ostale sretno do kraja i porod da bude za pozeljeti 🤞❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lelaaaa——
    21. Listopad 2023. 14:46

znači da i ja uzmem te sesirice najbolje🙈
    teich95 bome lijepo bebica napreduje🥰

• Ana26
    23. Listopad 2023. 10:53

Cure,nisam se javljala jer se nikako nisam mogla prijaviti.
    Ja sam rodila,sve je dobro prošlo. 
    Imali smo grčeve pa smo išli na Bowen  vježbe i koristili homeopatske kapi Colic , stvarno su spas i sad npr kad se uzdere i dam mu jednu kap odmah prestane plakati, nevjerojatne su. 
    Čestitke svima na bebačima. 😘❤️

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Pereca333
    23. Listopad 2023. 22:25

Ima li kod vas grcica i kako se borite s njima? I kako se ispoljavaju kod vasih bebica? 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• SelmaD
    24. Listopad 2023. 10:33

Grceve je dobila odmah 5 dan,sad je vec lakse malo,ali sad se borimo sa slinicama,ja sam bila bolesna 4 dana i izgleda da je odmah i na nju preslo,mene muci sto ona kao da se ponekad davi i onda jako udahne,dok dojim kada krene brzo mlijeko svaki puta je moram podici 

• SelmaD
    24. Listopad 2023. 11:34

Jagoda01

Selma, i moja je prehlađena, isto joj od mene preslo, a meni od muza. Maloprije smo dosli od doktora, kaze premala je beba pa se nista posebno ne daje, da joj strcam fizioloskom, da vlazim sobu i usisavam nos… Valjda ce proc samo od sebe ko i svaki virus…
    .
    Mojoj se grcevi poceli pojavljivat tek 20 i neki dan, pocinju predvecer i traju nekoliko sati, grci ruke, kenjka ili place i nista je ne moze smirit dok samo ne prođe. Bio gaia ne pomaze.
    .
    Cure nase koje ste prije cesto pisale, javite se barem da ste zive🤗

I ja isto to radim,pa nadam se da ce brzo proci,sto zelim i vama 😊

Jelušićkaa
    24. Listopad 2023. 15:03

Treba se pomirit da ovaj usisivac za nos treba ponijet kad se negdje ide makar novcanik ne ponijeli 😂 i ja svojoj čistim nosic iako nije bolesna procuri od silnog toplo-hladno. Nekad znamo bas rano izaći vani kad je hladno samo je zabundam i usisivac u đep🤣
    Grčevi malo ima malo nema. Nema šta nema sve sam živo nabavila i sve bezveze. Ko fol malo espumisan pomaže...prducka stalno. Spavanje i dalje noću super danju skoro čitav budna. Odspava po pola sata i gotovo.

Pereca333
    24. Listopad 2023. 15:47

Selma Jagoda hvala na odgovorima. Ja jos ne znam jesu grcici ili skok ili joj je bilo previse jer smo isli u restoran i u shopping i setali 😂 al se dernjala tri sata bez prestanka i prduckala juce uvece. Vidjecu hoce se ponavljati. 
    Kiki koju prehranu koristis? . Ja od pocetka Hipp ,Combiotik Pre ali mi se cini da je slaba jer se nocu probudi gladna 2 puta, inace spava od 11 do 02, onda jede pa spava do 6 i onda jede i spava do 9. Ali ako samo jednom ne uspije odmah prespavati nakon jela onda imamo zurku dva sata. Zato kontam neku jacu hranu mozda da joj uvedem. 

Ja rado pisem na forumu a na whatsup ne bih stigla pohvatati. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.