ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici
Kad rodis vidjet ćeš zasto hahaha poslije pitanja zasto ne spava place itdd 🤣🤣 valja zonglirat sa bebom kućom gostima i samom sobom. Svaka čast jos ženama koje imaju vise djece. 🙀
jesi imala problema sa dojenjem?ja imam bas dosta uvucene bradavice i kad ih taknem rukom nadođu Al dosta su uvucene a mlijeko je pocelo u 20 i nekom tjednu pojavilo se ono žućkasto i tako me prati do sada samo je pojacano 🙈
e virujem ti ..ja se nadan da necu prisisat termin i da cu uskoro dobit svoju malecku🥰prvu
23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Termin poroda 3.12
Decko🩵
jesi imala problema sa dojenjem?ja imam bas dosta uvucene bradavice i kad ih taknem rukom nadođu Al dosta su uvucene a mlijeko je pocelo u 20 i nekom tjednu pojavilo se ono žućkasto i tako me prati do sada samo je pojacano 🙈
e virujem ti ..ja se nadan da necu prisisat termin i da cu uskoro dobit svoju malecku🥰prvu
Uvucene su i moje ali sa sesiricima je prvi dan bas fino uhvatila. Ali Eto dojila par dana dok se rana nije upalila i onda de antibiotike i poslije toga nije bilo mlijeka...jučer radila papu uzv i ginekoloska pregled. Sve uredu samo oba jajnika policisticna 😎 opet u boj s njima
ja baš razmisljan kako je ova grupa prije bila aktivnija🙈nebi mogla sve pročitati od objava a sad je jedvo pronađen u trazilici
Ja prva lakse pohvatam na wappu u grupi sta se desava s dvoje malih ne da nestignem 🤣 ali evo malo po malo smo se uhodali.. Grcici su slabiji kapi i vjezbice joj pomazu,dobro napreduje vec je preko 5kg,sve je vise budnija i svjesnija ☺️ obavili ortopeda sve je uredu. Sad se polako pripremamo za bracin 2 rođendan. ☺️ cure koje ste ostale sretno do kraja i porod da bude za pozeljeti 🤞❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
znači da i ja uzmem te sesirice najbolje🙈
teich95 bome lijepo bebica napreduje🥰
23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Termin poroda 3.12
Decko🩵
Cure,nisam se javljala jer se nikako nisam mogla prijaviti.
Ja sam rodila,sve je dobro prošlo.
Imali smo grčeve pa smo išli na Bowen vježbe i koristili homeopatske kapi Colic , stvarno su spas i sad npr kad se uzdere i dam mu jednu kap odmah prestane plakati, nevjerojatne su.
Čestitke svima na bebačima. 😘❤️
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ima li kod vas grcica i kako se borite s njima? I kako se ispoljavaju kod vasih bebica?
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Grceve je dobila odmah 5 dan,sad je vec lakse malo,ali sad se borimo sa slinicama,ja sam bila bolesna 4 dana i izgleda da je odmah i na nju preslo,mene muci sto ona kao da se ponekad davi i onda jako udahne,dok dojim kada krene brzo mlijeko svaki puta je moram podici
Selma, i moja je prehlađena, isto joj od mene preslo, a meni od muza. Maloprije smo dosli od doktora, kaze premala je beba pa se nista posebno ne daje, da joj strcam fizioloskom, da vlazim sobu i usisavam nos… Valjda ce proc samo od sebe ko i svaki virus…
.
Mojoj se grcevi poceli pojavljivat tek 20 i neki dan, pocinju predvecer i traju nekoliko sati, grci ruke, kenjka ili place i nista je ne moze smirit dok samo ne prođe. Bio gaia ne pomaze.
.
Cure nase koje ste prije cesto pisale, javite se barem da ste zive🤗
I ja isto to radim,pa nadam se da ce brzo proci,sto zelim i vama 😊
Treba se pomirit da ovaj usisivac za nos treba ponijet kad se negdje ide makar novcanik ne ponijeli 😂 i ja svojoj čistim nosic iako nije bolesna procuri od silnog toplo-hladno. Nekad znamo bas rano izaći vani kad je hladno samo je zabundam i usisivac u đep🤣
Grčevi malo ima malo nema. Nema šta nema sve sam živo nabavila i sve bezveze. Ko fol malo espumisan pomaže...prducka stalno. Spavanje i dalje noću super danju skoro čitav budna. Odspava po pola sata i gotovo.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji