https://ibb.co/wcY5Q3G
Djeluje mutno, al tacno ovako izgleda i uzivo..
Moguce pocetak kapilarnog hemangioma ili angioma….
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
A joj Sayuri, evo sam iscitala o tom sto si napisala, tacno bi to moglo bit to (hemangiom) jos pise nastaje u prvim sedmicama zivota, a njoj nastalo sa oko 25 dana… Cim prije doktoru…
Nista to nije ne brini… ja ih imam nekoliko sitnih cijeli zivot i nista… ali otidji svakako i javi sta bi 🫶
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Curke jel koja od vas osjetila tj. čula kakvo pucketanje u trbuhu? 🧐 Kao da pukne neki mjehurić...
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Curke jel koja od vas osjetila tj. čula kakvo pucketanje u trbuhu? 🧐 Kao da pukne neki mjehurić…
Jesam ja pred kraj trudnoce 😂 uglavnom uvece kad legnem. Ja sam se pitala sta je to, mislila sam vodenjak puknuo. 😂 Medjutim trazila sam i na Google i od doktorice odgovor, ali nisam nista konkretno nasla, kao neki kazu to au bebini zglobovi sto mi zvuci nevjerovatno da se cuje kroz stomak, a drugi kazu to je kao plodna voda.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pozdrav cure,da se javim…
Nas malisa je dosao 10.10 na 37+3 i sve je proteklo u redu…kuci smo i mazimo se,uhodavamo i tako
Za sad je jako mirna beba,preko dana doslovno samo jede i spava,nocu je nesto aktivniji
E sad,ako ima tko kakav savjet kako da mu objasnim da je zamijenio dan i noc-pisite!
Aktivno vas citam i dalje,sretno svima!
Nas malisa je dosao 10.10 na 37+3 i sve je proteklo u redu…kuci smo i mazimo se,uhodavamo i tako
Za sad je jako mirna beba,preko dana doslovno samo jede i spava,nocu je nesto aktivniji
E sad,ako ima tko kakav savjet kako da mu objasnim da je zamijenio dan i noc-pisite!
Ja mislim da moja mala preko dana nije puno spavala jer je svakio po malo cuvao tamo vamo tako da je bila dosta budna preko dana i onda kad padne noć svi se razidu onda spava. Mislim da su jos oni mali da razaznaju dan noć. Isto tako po noći spava u krevetcu i sa lampom skroz slabom ali dosta da je vidim. Preko dana je isključivo u dnevnom odnosno tu kunja i spava. Nad se da ce ti biti fobra bebica.
----------
Moja izjutra sjedne ispred tva gleda crtač dok odradim ujutru šta imam. 😄🤣 kako brzo rastu tek sad vidim kad kuzi neke stvari.
Cestitam i sve najbolje zelim☺️
To ce se s vremenom sve izregulise, oko 6 nedelje kaze literatura 😂 moja cerkica sad nocu vise spava i jede na 3-4 sata, a danju je sve vise budna, jede na dva sata i spava po 45 minuta rijetko duze. Polako vec moze i da se zabavi, lezi u kreveticu i gleda u igrackice ili lampu 😂 sad joj zanimljivi i jastuci na sofi jer imaju tackice. Polako... svaki dan ce biti nesto novo i drugacije ☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Padakisa cestitaaam 🤗 samo strpljivo, dan po dan, bit ce lakse i izregulirat ce se san 🤍
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pozdrav drage ženice..jučer sam bila na pregledu te bebica ima 3820g 🙉termin 3.11
a na proslom pregledu ima 2 tj beba je imala 3100g
sta mislite ocu li ic na carski radi tezine bebe ako ovako nastavi imat ce preko 4500 a i prvo mi je dijete🙈
uradili su mi i prvi ctg
https://ibb.co/6HfTL5Q
u zadnjih par dana me drži bas jaka bol u donjem dijelu leđa i zdjelice skoro uz nemogućnost hodanja...kad ono jucer kažu nisam otvorena😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji