Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    04. Listopad 2023. 07:59

Flowerson konačno i ti cestitamo ti bebica je med medeniii 😍😍😘😘😘 kad budeš stigla napisi nam kako je i šta bilo 😘

lalaland1991
    04. Listopad 2023. 10:37

Flowerson cestitam, uzivajte i mazite se 🥰
    Grcevi cure, kako tocno izgledaju grcevi? Npr nama se nekad dogodi da nakon hranjenja poludi, zabacim ga da podrigne preko ramena sto inace obozava, a tada se krene koprcat i mlatarat nogicama i neutjesan plac al kratko traje i samo npr jednom dnevno, nakon ostalih hranjenja sve bude ok

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Flowerson 🌸
    04. Listopad 2023. 12:14

Jelušićkaa

Flowerson konačno i ti cestitamo ti bebica je med medeniii 😍😍😘😘😘 kad budeš stigla napisi nam kako je i šta bilo 😘

U petak sam imala kontrolu na 38+6, bila sam skroz zatvorena. U ponedjeljak u 2 ujutro mi puknuo vodenjak, otišli na hitnu, imala sam vec trudove, a nisam bila otvorena ni prst. Nakon 6 sati otvorena jedva 1 cm pa su mi dali spasmex da se omekša cerviks...oko podne plačem na zadnjem trudu jer više nemam snage za živjet..dobila sam epiduralnu pa sam konacno odmorila 2 sata...oko 14 sati sam otvorena oko 8cm. Dodaju i drip, al skuze da mi se trudovi smanjuju i da se beba umirije...svi se skupili tamo da vjecaju sto napravit, na kraju su uzimali uzorak krvi s bebine glave i kroz 3 minute smo saznali da je pH 16 i nastala je panika s instantnim carskim rezom... uspiju mi u brzini iscupat kateter s leđa od epiduralne pa dobivam i spinalnu anesteziju... brzo nakon toga, bebica je rođena ❤️
    .
    Hvala vam svimaaa ❤️❤️❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pereca333
    04. Listopad 2023. 12:59

Flowerson cestitam ☺️ kod mene je porodjaj slican tvom bio samo je zavrsio vakumom i epiziotomijom i skakanjem po stomaku i moja L je izasla licem na gore. Odmaraj se sad sto vise u miru sa svojom bebicom jer traumaticni porodjaji ostave posljedice i na tijelo i psihu. Svaka cast 💪♥️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• SelmaD
    04. Listopad 2023. 22:11

Drage moje 2.10,rodila se moja Aylin,carski rez,danas smo dosle kuci

• ivòo12
    05. Listopad 2023. 11:41

Pozdrav
    Ulazim u 37 tj jucer na kontroli mi je receno da je cerviks smeksan i zatvoren a bebica je priljubljena glavom na ulaz u zdjelicu pa me zanima cerviks da li je to krenulo polako ili ne? Imam povremeno lazne trudove 

KobraV
    05. Listopad 2023. 12:17

Cure hvala na pomoći. E sad već imam neku sliku u glavi o svemu.
    Čestitam od srca svim novim mamicama! 🤗🚼❤️

... 
    Imam doduše još jedno extra glupo pitanje🤦🏻‍♀️
    Kako ste bile (ili budete) prije odlaska u bolnicu što se tiče brijanja "dolje"? Jeste to redovno riješavale i došle full uredne ili ili ili? 🧐 🤦🏻‍♀️🙈

14.02. ZM🩸
    20.3. ➕✅
    🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
    ❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
    ...
    🤰🏻37
    👨🏻34

Jelušićkaa
    05. Listopad 2023. 12:25

KobraV

Cure hvala na pomoći. E sad već imam neku sliku u glavi o svemu.
    Čestitam od srca svim novim mamicama! 🤗🚼❤️

Imam doduše još jedno extra glupo pitanje🤦🏻‍♀️
    Kako ste bile (ili budete) prije odlaska u bolnicu što se tiče brijanja "dolje"? Jeste to redovno riješavale i došle full uredne ili ili ili? 🧐 🤦🏻‍♀️🙈

Ma ja sam se obrijala jer sam znala kad je carski zakazan ali sam i tada već bila stara 3 dana 😂 počele izbijat. A poslije kad sam isla na previjanje radi reza i upale to je bila sumetina živa 🤣🤣 imala zavoje gaze nisam se brijala

Jelušićkaa
    05. Listopad 2023. 12:27

ivòo12

Pozdrav
    Ulazim u 37 tj jucer na kontroli mi je receno da je cerviks smeksan i zatvoren a bebica je priljubljena glavom na ulaz u zdjelicu pa me zanima cerviks da li je to krenulo polako ili ne? Imam povremeno lazne trudove

Pa ne bi bas rekla da je krenuo ali tijelo se sprema to definitivno.. Nekima kažu da je smeksan od 20 tjedna pa ništa a neki su i otvoreni pa ne krene porod. Sretno 😘

• ivòo12
    05. Listopad 2023. 12:31

Hvala puno na odgovoru🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.