Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    17. Veljača 2023. 20:23

MalaG, vec sam ti sve rekla...nisu dva srceka, al bitno da ovo jedno kuca i lijepo se razvija. Nadam se da ćemo se tako pratit do trenutka poroda ❤️ ako ti je kontrola za 6 tjedama, ćeš to ic na redovni termin gdje su te i naručili?

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    17. Veljača 2023. 20:27

MalaG prekrasno, čestitke! ♥️ Neka sve bude dobro! 

BabyBoy 💙

lalaland1991
    17. Veljača 2023. 21:05

Cestitke!!! Emocije s uzva su jedne od najljepsih 💞

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• ivòo12
    17. Veljača 2023. 21:30

Cure...ako mi moze koja pomoci zadnjih dva tri dana imam bolove u trbuhu nekad budu jace nekad popuste danas zovem gin javi se sestra doktora nema otiso je...kasnije odem za bolnicu i objasnim im sve 21.1 mi je bila zadnja m. Krenuo je radit vaginalni i stavio ga je i tako je ostavio i poceo mi govorit kako je to jos rano kako on nemoze nista vidjet znaci nikakav pregled nista...mene i dalje boli trbuh od pupka na nize...ako me mozete malo utjesit tolko sam razocarana da me strah da nesto ne bude 3 testa sam radila svi pozitivni reko je kao da mozda m doci neznam sta da mislim vise...

• ivòo12
    17. Veljača 2023. 23:29

Nisu mi htjeli krv vaditi 

Pereca333
    17. Veljača 2023. 23:37

ivòo12

Cure…ako mi moze koja pomoci zadnjih dva tri dana imam bolove u trbuhu nekad budu jace nekad popuste danas zovem gin javi se sestra doktora nema otiso je…kasnije odem za bolnicu i objasnim im sve 21.1 mi je bila zadnja m. Krenuo je radit vaginalni i stavio ga je i tako je ostavio i poceo mi govorit kako je to jos rano kako on nemoze nista vidjet znaci nikakav pregled nista…mene i dalje boli trbuh od pupka na nize…ako me mozete malo utjesit tolko sam razocarana da me strah da nesto ne bude 3 testa sam radila svi pozitivni reko je kao da mozda m doci neznam sta da mislim vise…

Trbuh inace boli u ranoj trudnoci, kao menstrualni bolovi, uzmi Magnesium 400mg, dosta pomaze. Ako si tu negdje 4 nedelja dosta je rano da se nesto vidi. Od pete nedelje se moze vidjeti je li usadjenon u matericu. Ne sekiraj se. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• ivòo12
    18. Veljača 2023. 00:23

Pereca333

ivòo12

Cure…ako mi moze koja pomoci zadnjih dva tri dana imam bolove u trbuhu nekad budu jace nekad popuste danas zovem gin javi se sestra doktora nema otiso je…kasnije odem za bolnicu i objasnim im sve 21.1 mi je bila zadnja m. Krenuo je radit vaginalni i stavio ga je i tako je ostavio i poceo mi govorit kako je to jos rano kako on nemoze nista vidjet znaci nikakav pregled nista…mene i dalje boli trbuh od pupka na nize…ako me mozete malo utjesit tolko sam razocarana da me strah da nesto ne bude 3 testa sam radila svi pozitivni reko je kao da mozda m doci neznam sta da mislim vise…

Trbuh inace boli u ranoj trudnoci, kao menstrualni bolovi, uzmi Magnesium 400mg, dosta pomaze. Ako si tu negdje 4 nedelja dosta je rano da se nesto vidi. Od pete nedelje se moze vidjeti je li usadjenon u matericu. Ne sekiraj se.

Nebi ovo povezala sa menstrualnom boli neznam kako bih objasnila bolje...

• ivòo12
    18. Veljača 2023. 00:52

Jagoda01

ivòo12

Realno je prerano, inace ginekolozi nece da prime, dok menstruacija ne zakasni barem 10 dana jer se nista ne vidi, nemoj panicarit, strpi se jos malo💕

28.2 mi jd zakazala termin za redovnu ...pokusavam sto vise odmarati i mirovat da ta bol prode samo se nadam da ce sve biti u redu❤️

• ivòo12
    18. Veljača 2023. 01:10

Jagoda01

ivòo12

Jagoda01

ivòo12

Realno je prerano, inace ginekolozi nece da prime, dok menstruacija ne zakasni barem 10 dana jer se nista ne vidi, nemoj panicarit, strpi se jos malo💕

28.2 mi jd zakazala termin za redovnu …pokusavam sto vise odmarati i mirovat da ta bol prode samo se nadam da ce sve biti u redu❤️

Evo ja sam u vrijeme neocekivane m imala konstantno osjecaj ko da cu svaki cas dobit, par dana uloske nosila za svaki slucaj, grcevi neki, bolovi… Tako da normalno je to u tim danima itekako, bude sve ok🤞

Hvala ti od ❤️ 
    Trebala mi je utjeha

Flowerson 🌸
    18. Veljača 2023. 08:50

Ivoo12, ako se jako bojiš, možeš uvijek na svoju ruku izvadit betu. Menga grčevi su normalna pojava na početku trudnoće.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.