Jagoda kad si vec tamo neka te pogledaju, sta fali, nema straha, pa vec si 35 nedelja 🥰
Teich ako opet zaboli otidji dr, ma da ja mislim da nije nista strasno, meni babica rece oko 35-36 nedelje da pocinju lagano i one kontrakcije koje bebu guraju na dole da bi se nastimala za porodjaj, oni to ovde kazu Senkwehen ne znam kak se na nasem kaze.
I ja sam juce imala jake bolove da san vise puta morala stati i duboko disati, kao nozem da me nekomppmcitavom stomaku rezao, na kraju imala veliku nuzdu, ne znam ni kak da razlikujem kontrakciju od toga 🤔🫣
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Teich i jagoda žao mi je zbog bolova koje prolazite. Teich ja bi otišla da me pregledaju, bolje da si sigurna. A isto tako jagoda, kad si već tamo ne košta te ništa da im spomeneš ..
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Teich uff svakako odi neka pogledaju, da se umiriš, bolje puhati i na hladno ako treba, vjerujem da je sve ok, evo i ja već par dana imam te kontrakcije nekad zna biti baš nelagodno, ali nije bolno zasada. 🩷
Jagoda drži se, spomeni sve šta god treba ❤
Baby još i prehlada kod tebe , nadam se da ćeš brzo ozdraviti 🤞❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure držite se 💕. Polako nam se vrijeme približava, vama nekima je stvarno već sad blizu pa valjda sad kreću te tegobe razno razne ali bit će to sve ok💪🥰
MalaG čini mi se da ima danas pregled i da će nešto više znati 🙏🙏🙏🙏🙏💕
Bila sam spojili su me samo na ctg koji je ocitao nepravilne kontrakcije koje su isle do 60.. nisu me htjeli nit na uzv ni gledat dolje neznam zasto. Samo su rekli sa je to priprema za porod nista vise,al sto je najgore ove sto je ctg ocito nisam ni osjetila.. I rekli vidimo se u cetvrtak u bolnici na ctgu i uzvu. Reko dobro,kaze muz ako bilo sta osjetis opet idemo. Jbga nase zdravstvo
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Joj joj žene cuvajte se lezite koliko možete jos malo nam je ostalooo 😘😘
Ja kako gradom kuću nemam osjećaj da ce porod brzo sva sam u materijalu majstorima bagerima i pregovorima. 😅😅
Ej ženske. Vidim da Teich i Jagoda prolaze kroz bolove, nadam se da nije ništa ozbiljno i da će se brzo smiriti i da se neće ponavljati!🤞🙏
Mi smo obavili amnio i vađenje krvi. Sam postupak je bio bezbolan, osim samog trenutka uboda igle u trbuh. Trenutno odmaram obzirom na moguće bolove, kontrakcije, krvarenje i sl. Dio rezultata možemo očekivati već krajem tjedna, a kompletnu sliku koja nas i zanima kroz 2-3 tjedna. Odmah su napravili i kontrolu rasta i bebač je bio dosta aktivan. Glavica i nogica su narasle, ali trbuščić nam je na otp.25tt. 😪 Težina je procijenjena na 970g. Sad nam jedino preostaje čekanje i nadanje da će biti sve dobro.🙏🙏 Ja sam već polako na izmaku snaga i baš mi je težak svaki dan, ali nadam se da će se na kraju sve ovo isplatiti i biti samo gorka uspomena.
.
Sretno svima u danima ispred nas!🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Teich, žao mi je ☹️ nadam se da će sve biti u redu, naravno, ako osjećaš da nešto nije ok, idi opet u bolnicu...
MalaG, stvarno se nadam da ce na kraju bit samo manja beba, a već je netko pisao da su znali krivo procjenit težinu bebe. Svi želimo da sve bude dobro na kraju ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mala G iskreno se nadam da ce sve biti dobro i da ce bebac da sve nadoknadi do termina. Tebi svaka casta na hrabrosti i snazi, znas za sta se boris ♥️ javi rezultate kada budu i vjerujem da ce biti dobri 🙏
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji