Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Laura108
    24. Lipanj 2023. 19:15

Cure, 
    Jesu li problem putovanja?
    Sutra bi trebala u Ljubljanu i nazad (iz ZGa)
    Sta mislite dal je to vec previse?
    Samo se dvoumim zbog toga

Lily123
    24. Lipanj 2023. 19:55

Laura108

Cure,

Evo ja sam neki dan putovala 5 sati, 2 i pol sata tamo i onda nazad. Nikakvih problema, jednom smo stali da se ne upiškim  ostalo sve normalno. A Ljubljana je i kraća relacija, tako da se ne trebaš brinuti 

• Marulek
    24. Lipanj 2023. 20:03

Laura108

Cure,

Ja sam išla 30.5. iz Zg do Dubrovnika i nazad za 2 dana. I sad smo putovali po gužvi 6 sati do Šibenika za vikend. 
    Nije mi bio problem sjediti, samo sam piškiti bar jednom u 3 sata

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

amarenna
    24. Lipanj 2023. 20:43

MalaG sretno sutra još jednom, uz tebe smo i čekamo da nam se javiš s dobrim i pozitivnim vijestima 🤞❤
    Bome sve smo već u dobrim tjednima 😍🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    24. Lipanj 2023. 21:07

Putovala zadnjih 2 tjedna triput po 5-6 sati u autu voznje, najnormalnije. Samo stajali cesce da piskim i protegnem noge. 

It’s a girl 💞

Laura108
    24. Lipanj 2023. 22:33

Hvala na odgovorima. 😀
    Jos me nesto zanima, jel netko ikad vodio trudnocu privatno kod dr. D. Majnarica?
    Ja kod njega od starta vodim trudnocu, jer sam dobila preporuku za njega, bilo mi je vazno da je neko ko ce to dobro voditi. Ali kak vrijeme prolazi dosta sam razocarana. Jer on samo suti i suti i odradjuje, kaze mi samo "sve je super, lijepo se razvija" da mi nalaz bez ikakvih uputa svaki put. A meni prva trudnoca. Prvi put kad mi je dao nalaz na kojem je pisalo sta sve trebam vadit u kraticama nisam znala sta je. Sve dok nisam drugi put pitala kad trebam vadit krv i to, a on mi kaze pa zadnji put sam Vam napisao 🤣 a ja nemam pojma, sve mi je novo, nis mi te kratice nisu znacile medju hrpu informacija o bebi. Tako i sada, isla sam sama googlat sta to sve idem vadit  medju tome je bilo i za secer, da nisam izguglala sta me ceka nebi se ni pripremila 😅. Jel ja previse dramim i previse ocekujem od vodjenja trudnoce? 

Mimica91
    24. Lipanj 2023. 22:36

kiki13

https://ibb.co/m5d2pyx
    Plodine 128 kn 🙈 u baby centru sam neki dan vidila da su ti vrtuljci po 500 kn 🙄

Super, sad moram u plodine 🙈 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

lalaland1991
    24. Lipanj 2023. 22:46

MalaG 🙏🏼💌🤍🙏🏼💌🤍 

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

La_Lupa
    24. Lipanj 2023. 23:12

MalaG sretno sutra, navijamo za vas!! 💙💙 

BabyBoy 💙

Pipi11
    25. Lipanj 2023. 00:13

Laura108

Hvala na odgovorima. 😀
    Jos me nesto zanima, jel netko ikad vodio trudnocu privatno kod dr. D. Majnarica?
    Ja kod njega od starta vodim trudnocu, jer sam dobila preporuku za njega, bilo mi je vazno da je neko ko ce to dobro voditi. Ali kak vrijeme prolazi dosta sam razocarana. Jer on samo suti i suti i odradjuje, kaze mi samo "sve je super, lijepo se razvija" da mi nalaz bez ikakvih uputa svaki put. A meni prva trudnoca. Prvi put kad mi je dao nalaz na kojem je pisalo sta sve trebam vadit u kraticama nisam znala sta je. Sve dok nisam drugi put pitala kad trebam vadit krv i to, a on mi kaze pa zadnji put sam Vam napisao 🤣 a ja nemam pojma, sve mi je novo, nis mi te kratice nisu znacile medju hrpu informacija o bebi. Tako i sada, isla sam sama googlat sta to sve idem vadit medju tome je bilo i za secer, da nisam izguglala sta me ceka nebi se ni pripremila 😅. Jel ja previse dramim i previse ocekujem od vodjenja trudnoce?

Slično je kod mene. Ne očekujem ne znam što, ali malo više riječi bi stvarno voljela..ko da se svako slovo naplaćuje pa tako teško izgovaraju. Ne mogu to shvatiti. Uglavnom, meni doktorica isto šuti šuti i samo kaže da je sve u redu. A info o težini i takve nekakve informacije nema šanse da dobijem. Iako svašta zapiše u trudničku knjižicu ali ne mogu to dešifrirati. Tako da definitivno ne očekujemo ne znam šta, samo više riječi, zašto je to tako teško 🤷
    Nisam jednom guglala kratice što moram vaditi,tako da vjeruj mi nisi jedina 😄

MalaG 🙏🙏🙏 da sve bude dobro, vjerujem da bude 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.