Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    25. Lipanj 2023. 14:59

Mali divljaci, samo nek divljaju. Ja obožavam kad ovaj mali vrluda okolo, baš se razveselim kad bocnem trbuh i onda on udari na isto mjesto  Ali lisac, kao da zna kad snimam ili zovem muža da vidi, odmah prestane 
    MalaG mislimo na tebe i malca, čim je on tako aktivan i divlja okolo, to je dobar znak  sretno danas, sve će biti dobro! 

lalaland1991
    25. Lipanj 2023. 19:32

MalaG kako je proslo?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

amarenna
    25. Lipanj 2023. 19:37

lalaland1991

MalaG kako je proslo?

Čekamo s nestrpljenjem 😇🤞❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    25. Lipanj 2023. 19:42

lalaland1991

MalaG kako je proslo?

Mi sve izgleda s nestrpljenjem ulazimo u forum da vidimo dali se javila 🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Baby❤
    25. Lipanj 2023. 19:44

Cure mene sad vec pocela panika hvatat i to jako 
    Pa ja sam se udebljala 13kg do sad!!
    Znaći ja svaki dan stanem na vagu i svaki dan piše sve više.
    Nije mi više jasno ništa, od kud te kile dolaze stalno??  Jeste da imam trbuh ogroman, ali ovako mislim da se nisam nešto pretjerano udebljala u nogama i rukama. Još tri mjeseca pa ja ću dobit 10 kg svakako! 
    Nekako mi se čini da prebrzo rastu kile, bila na ogtt u petak, sve u granicama normale, jedem isto kako sam jela i uvijek. 😭😭😭

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

teich95
    25. Lipanj 2023. 19:50

Baby❤

Nije mi više jasno ništa, od kud te kile dolaze stalno?? Jeste da imam trbuh ogroman, ali ovako mislim da se nisam nešto pretjerano udebljala u nogama i rukama. Još tri mjeseca pa ja ću dobit 10 kg svakako!
    Nekako mi se čini da prebrzo rastu kile, bila na ogtt u petak, sve u granicama normale, jedem isto kako sam jela i uvijek. 😭😭😭

Mozda ti se kupi voda,moja sestra je imala vodu u prvoj trudnoci 27kg a u drugoj samo 7kg a doslovno isto jela isto se kretala, isto je ludila nije znala sta da radi jos i djetu 1800 kalorija drzala i debljala se jako 😮‍💨 u drugoj nikakvu dijetu nije drzala a nije se ni debljala

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

MalaG
    25. Lipanj 2023. 20:01

Hej ženice 🤗❤️ tu sam, bez brige. Sjeli i popričali sa dr, rekla je da joj se sve čini ok jer bebač raste, napreduje i jer ga osjetim te da je ona sa time zadovoljna. Također mi je rekla da je dr u bolnici vjv imala takav nastup jer inače radi sa irkinjama koje su dosta neodgovorne što se tiče zdravlja i djece pa ih takav pristup valjda "razbudi", ali da je svjesna da mi sa Balkana ipak vodimo računa o zdravlju i trudnoći pa odmah i taj pristup drugačije shvatimo. Po njenom mišljenju - doktorica u bolnici vodi dosta dobru brigu za mene i bebu obzirom da me naručuje na kontrole toliko često i da želi sve imati pod nadzorom. Rekla je da nažalost postoji velika šansa da porod nastupi ranije ako bebač ostane maleni, ali da nije ništa zabrinjavajuće. Propisala mi je Aspirin 150mg koji uzimam do kraja trudnoće i otvorila bolovanje također do kraja, što znači da se ne vraćam uopće na posao. Sada nam slijedi period mirovanja, bez nerviranja. A obzirom na mogućnost ranijeg poroda, ovaj tjedan nabavljam sve kaj nam fali za bebu i sve za bolnicu da budem spremna. Nadamo se izdržati 2u1 što je dulje moguće i da bude sve dobro na kraju.🙏🙏🙏 

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Baby❤
    25. Lipanj 2023. 20:03

teich95

Baby❤

Nije mi više jasno ništa, od kud te kile dolaze stalno?? Jeste da imam trbuh ogroman, ali ovako mislim da se nisam nešto pretjerano udebljala u nogama i rukama. Još tri mjeseca pa ja ću dobit 10 kg svakako!

Mozda ti se kupi voda,moja sestra je imala vodu u prvoj trudnoci 27kg a u drugoj samo 7kg a doslovno isto jela isto se kretala, isto je ludila nije znala sta da radi jos i djetu 1800 kalorija drzala i debljala se jako 😮‍💨 u drugoj nikakvu dijetu nije drzala a nije se ni debljala

Pa prestrasno vise.
    A kako da znam da mi se voda nakuplja il to nemogu znati? 🤭

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

amarenna
    25. Lipanj 2023. 20:04

MalaG

Hej ženice 🤗❤️ tu sam, bez brige. Sjeli i popričali sa dr, rekla je da joj se sve čini ok jer bebač raste, napreduje i jer ga osjetim te da je ona sa time zadovoljna. Također mi je rekla da je dr u bolnici vjv imala takav nastup jer inače radi sa irkinjama koje su dosta neodgovorne što se tiče zdravlja i djece pa ih takav pristup valjda "razbudi", ali da je svjesna da mi sa Balkana ipak vodimo računa o zdravlju i trudnoći pa odmah i taj pristup drugačije shvatimo. Po njenom mišljenju - doktorica u bolnici vodi dosta dobru brigu za mene i bebu obzirom da me naručuje na kontrole toliko često i da želi sve imati pod nadzorom. Rekla je da nažalost postoji velika šansa da porod nastupi ranije ako bebač ostane maleni, ali da nije ništa zabrinjavajuće. Propisala mi je Aspirin 150mg koji uzimam do kraja trudnoće i otvorila bolovanje također do kraja, što znači da se ne vraćam uopće na posao. Sada nam slijedi period mirovanja, bez nerviranja. A obzirom na mogućnost ranijeg poroda, ovaj tjedan nabavljam sve kaj nam fali za bebu i sve za bolnicu da budem spremna. Nadamo se izdržati 2u1 što je dulje moguće i da bude sve dobro na kraju.🙏🙏🙏

Sad lijepo odmor i neka što duže beba izdrži u buši 🙏 najbitnije da ti je sad lakše nakon pregleda, jednostavno je manja bebica 💕 bit će to sve super 👌

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• MomN.93
    25. Lipanj 2023. 20:05

lalaland1991

MalaG kako je proslo?

Znači ja cijelo popodne gledam forum i čekam 🙈🙈

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.