Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    24. Lipanj 2023. 12:14

I za te bolove u ledjima ina jedan fol koji meni pomaze, a ja s nacetim ledjima imam problema jos od prije t. Malo je glup savjet ali to je zakon fizike :) - kad vise ne znate sta cete od bola, sjedite malo ili na jastuk u obliku šuplje americke krofne, ili na napuhan djeciji šlauf ili na WC solju (zbog rupe u stedini). Znam, glupo, ali tako se isteze lumbalni dio kicme i moze malo olaksat i isti jastuk, odnosno to udubljenje pomaze i ljudima s hemoroidima. 
    🌼 

Flowerson 🌸
    24. Lipanj 2023. 12:44

Kiki, pametno...bolje otići pa da si mirnija. 👍

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    24. Lipanj 2023. 12:57

Kiki super, Bogu hvala sve je odlično 🙏💕 svaka čast na tako divnom osoblju!

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Laura108
    24. Lipanj 2023. 14:01

MalaG- super da ides po drugo misljenje i trazis druge opcije. Pogotovo kad novi gin zna da si dosla od drugog onda se vise i potrudi. Za ponedjeljak drzim fige 🤞, iako vjerujem da ce sve biti uredu. 
    Kiki- i mene ti dani mirovanja izludjuju  i iskreno to bi i ja napravila da mi se zareda 4 dana, jer me brine pola dana a kamoli kad vise prodje. Najdraze je kad lupa.  I hvala sta si to podjelila, i ovaj savijet za 2 sata u sobi i 10 udaraca.
    Cure bas mi je zao cut za zgaravice, imala sam ju 3 dana zaredom i to je pakao!! Nebi nikom pozeljela, hvala Bogu nije se nastavilo i nadam se da se nece vratit jer je prestrasno. Zelim vam da sto prije prodje!!
    Za ledja ne znam savjete  oduvijek sam u sportu, trener sam yoge pa su mi ledja uvijek super i vjerujem da mi je to i od yoge, pa uvijek nju i preporucam. Kad duze ne radim yogu, krenu bolovi i nakupine, sa yogom sve rijesim.
    Ja sam jucer pocela 1 dan vjezbati s YT, do sada nisam. Prva 3 mj sam prezivljavala od ludjackih mucnina, nakon toga sam jako laganu yogu da ne zakrzljam. A sad sam malo nesto za kondiciju i snagu da ne atrofiram 🤣  umrla sam, a samo 25 min. Spasile su me na YT reklame gdje sam malo odmorila haha. Btw. Pisala sam na wap grupu, a nisu svi tamo, pa mozda neko zna. Prijavila sam se na trudnicki trcaj preko grada Zagreba, mailom kako i pise. I pise da se dobije povratni mail pozivnice, no nisam nista dobila, vec tj dana. Jel trebam ponovo slati ili oni to salju prije samog tecaja? Nebi voljela to izgubit. Jer se dobije potvrda za partnera o polozenom tecaju za bolnicu, a i voljeli bi oboje proc jer nam je sve novo.

• MomN.93
    24. Lipanj 2023. 14:09

MalaG izuzetno mi je bilo teško čitati ovo što proživljavaš. Ne mogu si ni zamisliti kako se osjećaš. 😪 Šaljem ti virtualni zagrljaj i snagu da vjeruješ da će sve biti uredu 🙏🙏🙏 
    Kiki13 i Flowerson točno znam kako vam je. Ja isto imam mini srčane kad se malac slabije javlja. Pa ga pokušam potaknuti sa lupkanjem po trbuhu. Samo mi brige zadaje. Onda mu izviri neki dio tijela pa mi je lakše. A onda recimo drugi dan nema sekunde mira i skače stalno 😂😂😂
    I imam jednu novost, jučer se mm i ja upustili u sex, nakon duga 4 mjeseca. Ispočetka se nismo usudili jer su meni na kontrolama stalno prijetili serklažom a s obzirom da mi je cervix već 2 mjeseca isti, odlučila ga jučer počastiti za ročkas 😂😂😂 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

La_Lupa
    24. Lipanj 2023. 14:11

Kiki super da si otisla i bravo za osoblje zadarske bolnice! ♥️♥️ 
    Ajme Amarenna i Kiki pa vi se pratite u dan, wowww.. bas me zanima kad krenu porodi 🤩🤩 😇😇 
    Laura ja sam prosla taj trudnicki tecaj grada Zagreba, jave se dan prije s linkom za prijavu na meeting. Ne znam za koji dom zdravlja si se prijavila, dom zdravlja centar je meni odmah poslao natrag nekakav obrazac za prijavu, dok je dom zdravlja zapad imao krivu mail adresu u prijavi ili nesto takvo… cure su pisale ranije, ne sjecam se tocno ali nesto je bilo s tom mail adresom.
    -
    Mi se kupamo i gustamo na moru, baby boy se javlja najcesce navecer kad se umirim.. i pazimo na glukozu 🤯🤯 🌊🌊☀️

BabyBoy 💙

Laura108
    24. Lipanj 2023. 14:27

La_Lupa

Kikisuper da si otisla i bravo za osoblje zadarske bolnice! ♥️♥️
    Ajme Amarenna i Kiki pa vi se pratite u dan, wowww.. bas me zanima kad krenu porodi 🤩🤩 😇😇
    Lauraja sam prosla taj trudnicki tecaj grada Zagreba, jave se dan prije s linkom za prijavu na meeting. Ne znam za koji dom zdravlja si se prijavila, dom zdravlja centar je meni odmah poslao natrag nekakav obrazac za prijavu, dok je dom zdravlja zapad imao krivu mail adresu u prijavi ili nesto takvo… cure su pisale ranije, ne sjecam se tocno ali nesto je bilo s tom mail adresom.
    -
    Mi se kupamo i gustamo na moru, baby boy se javlja najcesce navecer kad se umirim.. i pazimo na glukozu 🤯🤯 🌊🌊☀️

Hvala ti punooo! Da ja sam za Zagreb Zapad. Onda jos uvijek nesto nije uredu, sad sam se prijavila za centar. Odmah sam dobila povratnu info. Dobro da sam pitala!

• Marulek
    24. Lipanj 2023. 16:28

Lena1897

I za te bolove u ledjima ina jedan fol koji meni pomaze, a ja s nacetim ledjima imam problema jos od prije t. Malo je glup savjet ali to je zakon fizike :) - kad vise ne znate sta cete od bola, sjedite malo ili na jastuk u obliku šuplje americke krofne, ili na napuhan djeciji šlauf ili na WC solju (zbog rupe u stedini). Znam, glupo, ali tako se isteze lumbalni dio kicme i moze malo olaksat i isti jastuk, odnosno to udubljenje pomaze i ljudima s hemoroidima.
    🌼

Eee to sam ja rekla da ću si kupiti kolut za plivanje da mogu ležati na trbuhu, tj s trbuhom u rupi 🤭

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

lalaland1991
    24. Lipanj 2023. 17:27

Kiki super da si otisla i da ti nisu srali, naprotiv! Moram priznat da se moj mali javlja svaki dan od 17.tjedna, fkt nemam tih problema 🤷‍♀️
    I bas nastojim biti zahvalna sto me od tegoba u cijeloj trudnoci pogodio jedino isijas tj ti nozevi u jednom guzu 🤣 isla sam na cupping i masazu kod fizija, nula bodova.
    Nit mucnine, nit zgaravica, ma nista..🙏🏼

A ja imam problema s leđima vec 10 godina, ako stojim na mjestu ili dugo hodam, križa me rasturaju taj i iducih par dana. Par puta me i ukocilo da sam bila skoro nepokretna par daba.. I sad lupam glavom u zid sto nisam ranije to rjesavala jer nznm kako cu nosat bebu satima.. ima li mozda netko slican problem?
    Netko je spomenuo jogu i leđa.. isla sam na yin jogu 2x tjedno. Pretpostavljam da treba cesce...?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

MalaG
    24. Lipanj 2023. 19:03

Marulek obzirom da je IVF trudnoća u pitanju, točno u dan se zna kada je bila oplodnja. Ali opet postoji šansa da je beba fizički manja obzirom da su meni u obitelji ženske osobe manje građe, a niti sa muževe strane nisu prevelike.😅
    Kiki super da si otišla na hitnu i da si sad mirna. Drago mi je da je sve dobro.🙏☺️🤗 Isto se i meni dogodi, ima dana kada luduje cijelu dan i noć, pa dođe dan-dva kad se slabo javi, ali ga osjetim tu i tamo. I tu onda krene panika i strah, ali ubrzo uslijedi malo jači udarac pa to shvatim kao poruku "dobro sam, spavam. Pusti me na miru." 😂🙊
    .
    Žgaravica - u početku je bila stalno prisutna, ali sada se smirila u zadnje vrijeme. Pomagali su bademi, soda bikarbona, Rennie, a ponekada ništa od navedenog.🤷‍♀️
    .
    Bolovi u leđima - srećom nemam tih problema.🙏 A što se tiče spavanja, pomognem si tako da onaj jastuk za spavanje savijem u oblik slova U pa je jedan dio naprijed - među nogama - odozada. I taj stražnji dio stavim skroz uz leđa pa se na njega oslonim. Dođe skoro kao da sam na leđima, ali sam više na boku i super mi je za promijenit položaj i malo odmoriti bok. Pa ako kome može pomoći.😅
    .
    Hvala svima na dobrim željama za sutrašnji pregled.🙏❤️❤️ Nadamo se da će ova ginekologica biti razumnija, pozitivnija i imati više supporta.🙏
    .
    I čestitke na ulasku u 30tt.🥳🥳 Baš je brzo došlo!😱

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.