Bas su nam puupe poraslee 😍😘
Cestitam na curici jos jednoj 😘
Evo i moga poprilično me počeo vuci prema dole 🤣
https://ibb.co/HCbYGzf
Cestitke Jopa 🥰🥰
Mi smo jucer bili na pregledu, bebac je za tjedan dana veci, nastavljamo sa utrogestanom, a i novost je da moramo ici na Vuk Vrhovac ipak radi onog nalaza OGTT-a jer je malo povisena vrijednost nataste… pa eto, ipak nismo uspjeli zaobici 😂😂
-
Girls, uzivajte u suncanom vikendu (bar kod nas u Zg je) 😘😘
BabyBoy 💙
Jelušićkaa narasla si dobrano 😊😄 lijepa bušica 🤗
La lupa sretno i bit će to sve ok 🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jelusicka wowww prava lipa trudnica 🥰🥰
Amarenna thanks, sto se mora nije tesko - nekako cemo preziviti hihiiihiii 💪🏻 🤭 I opet ti moram reci POHVALEEEEE kako lipo azuriras nas popis 👌🏻👌🏻 btw meni doktorica bacila bubu da moguce da i malo ranije rodim (u terminu naravno) posto je veca beba, ali ne mora nista znaciti 🙈
BabyBoy 💙
Pozdrav Dame,
Kopiram svoj post sa druge teme,
Naime
Moram priznati da nisam znala za postojanje ovog foruma dok nisam krenula guglati svoj problem.
Trudna sam i do sada je sve bilo uredu. Danas sam 26+4, i prije par dana sam pala niz stepenice. Odmah sam otišla ginekologu, s bebolinom je sve okej, ali meni se cerviks skratio. Pretpostavljaju da je od traume, jer je do sad uvijek bio dobar. Jučer je bio 31mm, oblik T, sve zatvoreno. Dr. mi je rekla da mirujem i pijem magnezij, da je najbitnije da sam zatvorena. Meni nema tko pomoći niti mi uskočiti, skuhati, oprati, to mi je najveći problem. Suprug radi, doma je svaki 2-3vikend..
Ja sebi mogu nabrzaka složiti sendvič ili skuhati paštu, ali koliko je to dobra hrana za trudnice ne znam 😂. U ovih 24h sam stvarno svašta pročitala i ne znam više što smijem što me smijem, ono što mene zabrinjava je da se spominje tuširanje samo 2-3x tjedno. Kako po ovim vrućinama da ja izdržim bez tuširanja, dovoljno mi je teško što moram ležati u krevetu i znojiti se kao svinja.. ali bez tuširanja, kako??!
Termin je 19.09 i stiže nam curica.
Pročitala sam više od pola teme i stvarno ne mogu vjerovati da nisam znala za ovaj forum. Toliku količinu podrške koju si pružate nisam ni mislila da je moguće osjetiti
..Hvala Vam cure. ❤️
La_Lupa hvala ti ❤️❤️ iskreno, ja bi voljela bar tjedan dana prije, da malo skratim, naravno da s bebicom bude sve ok 🤗
Mačkor dobrodošla nam, bas mi je drago da si nas nasla 🤗🥰 nemoj puno čitati, najvažnije da poslusas doktore.. ovdje svakako možeš pitati za bilo šta pa će cure koje su prošle to reći svoje iskustvo...meni se čini da je sve ok I najbitnije da je u obliku slova T. Sad ti miruj i pij magnezij, uzmi mokru krpicu između dana tuširanja i prebrisi se , izdrži se sve nekako, bitno da je sve ok 🙏 što se tiče pomoći, možda da pitaš neku prijateljicu da ti malo pripomogne oko ručka bar 🤗 ima i dosta jela koje se mogu i brzo skuhati i ne treba se stajati iznad peći i slično. Papaj puno voća i povrća...bit će to sve super
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Mačkor dobrodošla i žao mi je zbog pada i toga što ti se dogodilo. Probaj mirovati što više možeš. Kao što i cure pišu, možda da pitaš neku od prijateljica ili mamu/svekrvu ako su blizu da ti nešto donesu za jesti ili malo pospreme umjesto tebe. Mogu ti samo reći da se naoružaš strpljenjem da bi trudnoća prošla što bolje. Sretno 🙏
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Mackor dobrodosla! Vjerujem da ce sve biti okej, bitno da si zatvorena.
Sto se ruckica tice, ne znam odakle si i postoji li ta mogucnost, ali dosta restorancica nudi mogucnost povoljne dostave toplog obroka pa evo ako ti mozda ta opcija odgovara. Prijateljica se, zbog bolesti i odsutnosti supruga, tako snasla i obicno su to bila neka variva ili meso s povrcem kao prilogom te juhu. Zdravije nego sto je ocekivala
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji