Pozz cure..
Ima li koja savjet kako se riješiti hemoroida? Muče me već par dana, mazem sa kremom ali ne vidim neki pomak..nemam problem sa tvrdom stolicom..jučer bilo i malo krvi, na prvu nisam skuzila da je od njih pa sam se sva izbezumila..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Pozz cure..
Ima li koja savjet kako se riješiti hemoroida? Muče me već par dana, mazem sa kremom ali ne vidim neki pomak..nemam problem sa tvrdom stolicom..jučer bilo i malo krvi, na prvu nisam skuzila da je od njih pa sam se sva izbezumila..
Ja sam mazala sa svinjskom masti i nakon dva tjedna se povuklo 🙏
Teich nadam se da je sve ok, da si zatvorena...
Flowerson uzivaj u kupanju🤗
Meni je danas bilo loše, povracala sam par puta, pa neki umor...legla odspavati popodne dva sata, sad sam bolje 🙊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Aria i ja ih imam, moja akcija je: ispirati sodom bikarbonom, oblozi od stolisnika, kretat se cim vise, sjedit sto manje.😁
Marulek hvala na iskustvu sa porođajem klececi. Jedno ali vrijedno 🤣
Mackor mozes jesti i sirovo povrce, npr mrkvu, korabicu.. osim tog, pijes i suplemente tako da..drz se, bit ce sve ok 🙃
Laura ja cu rađati na sv Duhu, termin mi je prije tvog 😉
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Hvala svima na utjesi ❤️, puno mi to znači. Najgore mi je to što imam osjećaj da mogu planinu pomaknut
Cure, ako imate nekog u Njemackoj da vam tamo naruci kolica i donese ovdje taman za godisnji, valjalo bi… Nama od muza brat slao slike nekih po 200-250 eura (sto ovdje slicna kostaju po bar 400€) ima bas lijepih 3u1, mislim da je to sa amazon.de, nisam jos pitala s koje je stranice
Pa eto…
Majko draga jesu kod vas kolica skupa 😅 kod mene su neka žnj ni imena nemaju a ni nastavke prava starinska 🤣. Jedino ako se djever ne sjeti poslat kolica od njegovih malaca sa tim nastavcima druga ne mislim ni uzimat. Ali da su skupa jesu
Jutroo cure, ja sam sinoc zavrsila na hitnoj. Pojavio mi se blagi smedji iscjedak, i bol u preponi, tako sam se prepala. Hvala Bogu sve je ok, na ultrazvuku se nista nije vidjelo, primila sam progesteron depo i to je to.
Od jutros me manje boli prepona, ali strah i dalje postoji
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Pozdrav...trbuščići su svi prelijepi, a svi različiti
Evo i nas:
https://ibb.co/fYBWKn1
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pozdrav…trbuščići su svi prelijepi, a svi različiti
Evo i nas:
https://ibb.co/fYBWKn1
🤩🤩🤩
Kod mene i dalje ništa, kile stoje isto..stvarno jedem sve živo
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jutroo cure, ja sam sinoc zavrsila na hitnoj. Pojavio mi se blagi smedji iscjedak, i bol u preponi, tako sam se prepala. Hvala Bogu sve je ok, na ultrazvuku se nista nije vidjelo, primila sam progesteron depo i to je to.
Od jutros me manje boli prepona, ali strah i dalje postoji
Bit će sve ok, bitno da si odmah otišla 🙏❤️
Poisonivy prekrasna si 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Mislite li da je to za zabrinuti se?
U 18.tt sam bila na pregledu i ništa mi nije rekla za to
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍