Jopa cestitam 🩷
Mackor dobro nam dosla,i nadam se da ces uspjet dobiti bar neku pomoc 😊💕
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure puno Vam hvala na svim prijedlozima i savjetima ❤️. Nažalost meni i mama i svekrva žive daleko, ali frendice će mi uskočiti kada mogu, donijeti iz trgovine, malo počistiti. Suprug će vidjeti jel se može vratiti u Zagreb raditi. (Preko sezone ga ugl. pošalju na obalu).
Ovo sa dostavom se uopće nisam sjetila 😂, odličan ideja, pogotovo preko tjedna kad ima hrpa gableca svugdje.
Thinkpurple puno ti hvala na podijeljenom iskustvu, definitivno me umirilo. Ja nemam nikakve kontrakcije, niti me išta boli, tako da pretpostavljam da je stvarno od pada.
Mene je Dr. naručila na kontrolu tek za 4tj, tako da pretpostavljam da situacija nije alarmantna, jer bi me u suprotnom naručila ranije.
Danas sam (do sada) napravila samo 552 koraka i mislim da nisam bila na nogama sveukupno duže od 20min i sve me već boli 😂.
Nisam navikla ne kretati se, ne znam kada sad zadnji put napravila manje od 10k koraka i sad odjednom krevet. Vjerujem da je i tijelu to šok..
Mačkor dobro nam dosla i dobro nas nasla 🥰 Odmaraj max koliko mozes i miruj, vjerujem da ti je sok, ali vaznije je sad poslusati savjete doktora - biti ce vremena i za korake i guste 👌🏻👌🏻 Izdrzi!
-
Cure, danas sam bila na pedikuri i radila mi je cura koja se rastopila jer sam trudnica i otvorila mi svoju dusu kroz kakvu patnju i bol prolazi vec godinama iscekujuci svoj plusic. To me tako vratilo natrag u vrijeme kad sam i ja stalno piskila one LH trakice, lovila ovulacije, nadala se, iscekivala, bila razocarana, frustrirana, sva jadna i nikakva… i toliko mi je bilo tesko poslije, sila sam sama sa sobom na kavu i razmisljala koliko je sve prolazno i koliko osobno zapravo malo uzivam u trudnoci i koliko bih trebala mozda vise pricati sa svojom bebom i nekako mozda vise vjezbati zahvalnost. Evo bas mi je bilo tesko, valjda covik takav kakav je po prirodi - “zaboravi” kroz sto sve je prosao da bi bio tu di je danas… zato nam svima zelim da sto vise uzivamo u nasim trudnocama, da se povezujemo s nasim bebama i da budemo ispunjene radoscu i sricom svaki dan jer nase bebe su s nama 24h i osjecaju svaku nasu misao.
Bogu hvala da smo sve tu sa istim ciljem ♥️
BabyBoy 💙
Prijavljujem odrađeni OGTT. Rezultati 4,2; 8,7; 6. Dakle moj mali ovisnik o šećeru i ja nastavljamo i dalje udarati po čokoladama 😁
Sami test stvarno nije ništa posebno, ta glukoza u vodi nije strašna za popiti, prvih par gutljaja je kao fini sokić, onda malo dosadi, ali ništa strašno.
Cure, ima li koja Stokke sleepi krevetić? Zanima me kako se tamo nakači mobile (igračkice što se vrte), ima li neki koji se može nakačiti na postojeći stalak za baldahin?
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Pozdrav trudnice 😀
Upravo sam pronasla ovaj forum i odusevljena sam. Trebat ce mi vremena da sve procitam 🙂
Termin mi je 5.10, vjv se odlucujem za sveti Duh u Zagrebu. Ima neko blizu tog termina?
Zanima me, kupanje u rijekama, ja se uvijek kupam u hladnim vodama, najvise u Cetini, ove godine jos nisam. Ne znam dali je sigurno, jel se neko mozda kupao u rijekama? 😀
Mačkor dobro nam došla!🤗 Miruj, uspori tempo i pazi na sebe i svoju mrvicu! Vjerujem da je teško sjediti i ništa ne raditi, ali moraš radi bebe. Vrijedit će na kraju!🤗🤗 Nadam se da će biti sve dobro dalje i da neće biti komplikacija.
Jopa čestitam na curki! Lijepo napreduje.🤭🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sretno Mačkor, ako ti bas niko nema pomoci niti mozes negdje naruciti dostavu hrane (ja to izbjegavam jer ko zna kakvi su im higijenski uslovi), nista mi ne naumpada pametnije nego kad mozes kuhat, onda skuhaj za više dana - grah, kupus, leću, leblebiju, ili recimo sataraš pa ga u zamrzivač. I sve polako.
Jopa ❤️ E cuj ~300 grama slatkoće. Posebno sam osjetljiva ovih dana, sad sam se baš sva razniježila molim te, pa to je kao 3 čokolade :) ❤️
Bas su nam puupe poraslee 😍😘
Cestitam na curici jos jednoj 😘
Evo i moga poprilično me počeo vuci prema dole 🤣
https://ibb.co/HCbYGzf
❤️ Ovo je vec beba kao 10 cokolada :) ❤️ Blago vama koje ste 2 mjeseca ispred mene, zapravo, skoro sve ste podobro ispred, samo iz razloga sto sam pocela panicariti i moram to reci doktoru u petak.
Da vam se pozalim malo od jucer imam toliki pritisak i kao da mi se stomak jos spustio prema dolje.. sad vec
jedva cekam srijedu da vidim kakvo je stanje.. Uzivajte u ovom ljepom danu 😮💨💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure, divne ste ❤️
Teich, nadam se da je ipak sve ok!
Jopa, čestitam na curki ❤️
Ja uživam na moru ovaj vikend 😍
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji