mami_m bit ce sve u redu 🙏❤️
Poisonivy prekrasan trbuscic 💞
Lana99 u ovoj T prvu kilu sam dobila u 20tj, a u prosloj tek u 24tj.. Meni moja gin nije nis govorila za kile,ali opet bolje pitaj za misljenje svog gin. Ako sam dobro skuzila da nisi dobila nista od pocetka T? 👶😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jutro cure, evo sad sam imala vremena pročitat sve kak spada na miru, imala sam aktivan vikend. 😁
La Lupa, super za pregled, ovo za OGTT vjerujem da neće bit nekakva drama jer ti stvarno nije to jako visoko...vezano za curu koja ti se otvorila koliko čeka plus, sve mi je jasno..koliko ima takvih žena oko nas, vjerojatno nismo ni svjesne, možda čak i neke bliske osobe. I sama sam prošla to sve...lh trakice pa nikako i nikako, da bismo na kraju morali na ivf. Slažem se s tobom, nekad i ja zaboravim uživati u trudnoći, al isto tako mislim da je normalno nekad malo maknuti misli od toga i iskoristit vrijeme za sebe dok možemo jer kad bebac dođe, bit će sve drugačije. I ja nekad odlutam glavom negdje drugdje, al definitivno uživam u svakom javljaju bebe.
amarenna, također da te pohvalim za listu, svaka čast što ti ništa nije promaklo. Jesi li danas bolje?
Mačkor, dobrodošla, žao mi je za pad niz stepenice, to mora bit traumatično...bitno da je s bebom sve ok, a thinkpurple je i sama prošla to pa evo vidiš da sve ide dobro...svakako miruj više i vjerujem da će sve biti u redu.😊
Marulek, čestitke za OGTT. Sve prolazite sve bez problema, meni se približava isto taj OGTT i sve me strah da ću "past" ispit 😭
Laura108, dobrodošla! Ne znam za kupanje u rijekama, ne mislim da je problem temperatura, osobno mi je važnije koliko je čisto jer – bakterije. Cetina bih rekla da je super čista voda, tako da mislim da nema beda...svakako pitaj svog ginekologa jer evo ne znam kolika je tamo temperatura vode i dal može loše utjecati na trudnoću.😉
Lena, ja sam isto mislila „blago onima koji su toliko naprijed sa trudnoćom“, al realno to i nije toliko jako naprijed, sve smo mi tu negdje. Netko će rodit možda u terminu, netko malo prije, netko malo kasnije. Nemoj se time zamarati. 😊
Jagoda, vjerujem da je povoljnije u Njemačkoj, meni je prijatelj sugerirao da usporedim cijene sa Slovenijom i da tamo nešto kupimo ako baš želimo nova kolica jer su oni prošli za ista kolica u njihovom baby centru 200 eura jeftinije po redovnoj cijeni.
mami_m, možda si se malo preforsirala? I ja se bome znam previše oslobodit i živjet kao da nisam trudna pa me bude strah iznenađenja. Bitno da si provjerila to i da je sve ok.😊
poisonivy, wow, slikica je predivna! Bome raste beban. 😍
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lana, a takve si građe očito pa se ne vidi previše i ne dobivaš puno kila. Znam žene koje su dobile samo 6-8 kila u cijeloj trudnoći pa su rodile zdravu djecu..ne brini, kod mene je buknuo trbuh u zadnja 3 tjedna. I dalje nije velik, al je baš onako slatko zaobljen. Evo u subotu smo morali ić mačku vodit kod veterinara i prvi put sam doživjela da mi se netko ponudio da sjednem na njegovo mjesto. Najtužnije od svega mi je bilo što se ponudila starija žena, dok su ostali mladi nezainteresirano nastavili sjediti. Naravno da sam rekla toj starijoj ženi da ne ustaje, al baš mi je bila lijepa gesta jer nisam još doživjela ništa takvo. 😊
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lana, a takve si građe očito pa se ne vidi previše i ne dobivaš puno kila. Znam žene koje su dobile samo 6-8 kila u cijeloj trudnoći pa su rodile zdravu djecu..ne brini, kod mene je buknuo trbuh u zadnja 3 tjedna. I dalje nije velik, al je baš onako slatko zaobljen. Evo u subotu smo morali ić mačku vodit kod veterinara i prvi put sam doživjela da mi se netko ponudio da sjednem na njegovo mjesto. Najtužnije od svega mi je bilo što se ponudila starija žena, dok su ostali mladi nezainteresirano nastavili sjediti. Naravno da sam rekla toj starijoj ženi da ne ustaje, al baš mi je bila lijepa gesta jer nisam još doživjela ništa takvo. 😊
Ei. Sretno i Čestitam svima na urednim pregledima. . ja sam ovaj vikend kupila neke stvari za bebu. Ljuljačku,bodije i bežičnu izdajalicu. Sve rabljeno i baš sam iskreno ponosna da se neke stvari uredne,čiste mogu naći za jeftinije novce nego nove. Narucila sam na web shopu CIA i hm i to je to kaj budem kupila za bebicu. Još sam napravila šoping na tavanu. Pošto je beba veća skoro 2tj,neću ništa previše 56broj kupovati. Tek toliko da ima. Sretno nam svima u ovim vrućinama. Bila jučer na misi,u hladu toliko mi bilo mučno užas. Pozdrav i pusa svima 😍
Mami_m dobro da si otišla pa si mirna. Nadam se da se neće ponavljati. 🙏🤞🤗
Poisonivy baš ste slatki.😍🤭
Lana možda najbolje da provjeriš sa svojom doktoricom pa vidiš što će ti ona reći. Moja sestra je u trudnoći isto dobila jako malo kila, samo joj je trbuh narastao i to isto "preko noći". Vjerujem da bi ti do sad već rekla da je nešto zabrinjavajuće.🙂
.
Ne znam kak vi, ali meni je postalo nemoguće spavati po noći. 🥱 Malac se uvijek probudi dok mi legnemo u krevet pa mi treba dugo da zaspim, em je toliko vruće da je nemoguće disati, i šlag na tortu - suprug mi svaku noć pjeva na uho pa je nemoguće spavati.😂 Jutros sam se u 6 probudila jer se nisam više mogla vrtiti i naći neki udobniji položaj.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG, meni je najveći problem spavanje na lijevom boku....probudim se u bolovima jer me cijeli kuk boli i onda se moram prebacit na leđa. Al više manje spavam još uvijek ok.
Bokic cure, da se i mi malo javimo, bili smo u guzvi prosli tjedan, zavrsavali sobu, sin slavio u subotu rockas, pa sam se malo i preforsirala, u subotu dok sam legla leda su me bas boljela. Zato sam jucer vecinu vremena odmarala. U cetvrtak se spremamo na more do nedjelje. Nadam se da cu se uspijet okupat, da je more toplo. 😄
Ja osobno se u rijeci nebi kupala, bas kako kaze Flowerson najvsie zbog bakterija.
Laura dobrodošla. 🥳
Posisonivy pravi trbuscic, bebica raste. 🥰 I imamo istu haljinu. 😄
amarena i ja te hvalim za listu. Nadam se da si bolje.
Mislim da vas dosta ima za pregled ovaj tjedan, javljajte se s novostika, da vidimo koliko su bebice narasle. 🥰
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
MalaG, meni je najveći problem spavanje na lijevom boku….probudim se u bolovima jer me cijeli kuk boli i onda se moram prebacit na leđa. Al više manje spavam još uvijek ok.
A meni na lijevom boku najviše odgovara.😅 Samo ne mogu biti cijelu noć u istom položaju pa se prebacim na leđa koju minutu, pa malo na desni bok, ali opet se brzo vratim na lijevi. 😂
Kao odojak na ražnju se okrećem cijelu noć.😂😂😂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cure hvala, evo dobro sam 🙏🥰
Teich kako si ti? Još malo i pregled 🤗❤️
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji