Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    16. Lipanj 2023. 13:03

I pitanje za pampers jer je ovo super akcija. Veličina nula jel tako? Kad otprilike prijeđe na veću veličinu pelena? Čisto da znam neki orijentir

ivana.s
    16. Lipanj 2023. 13:27

Ja jos vjv nebudem kupovala pelene. Pamepers sigurno. 
    Moja je jos uvijek najaktivnija navecer kad legnem i obozavam kad se javi 😊

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

teich95
    16. Lipanj 2023. 14:31

Pampers 0 su do 3kg a pampers 1 od 2-5kg.. 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    16. Lipanj 2023. 14:49

Cure hvala na savjetima za pelene. Onda ću 0 preskočiti i mogu kupiti nekoliko paketa 1 veličine. Tak koliko sam sad čula na tečaju se nenormalno troše te pelene😄 
    Da, baš je taj drugi dan tečaja kad je bio ginekolog bilo nezanimljivo, ništa previše korisno ali dobro..bilo je drugih korisnih stvari. Za početak nisam znala da moram sama tražiti patronažnu, mislila sam da će mi je dodijeliti automatski, baš sam tuka🙈

Flowerson 🌸
    16. Lipanj 2023. 14:55

Meni je patronažna automatski dodijeljena...točnije, moja ginekologica joj je dala broj, ona me nazvala da se javi i to je to. Kad rodim je rekla da joj pošaljem poruku i onda se ona najavi za dolazak, ne znam dal dolazi sutradan ili 2, 3 dana nakon poroda.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lena1897
    16. Lipanj 2023. 14:55

Neko je spomenuo strije pa da pitam je li zna neka od vas isplati li se dati vise para za Mustelinu kremu protiv strija? Cijena govori da bi mogla biti kvalitetnija od ostalih, a mozda i nije. Do sada sam koristila Striet i ne dopada mi se miris više, dosadio. Mustela ima jos dosadniji miris, znam jer sam probala mali tester, pa sam sada neodlucna. Cakli mi se stomak kad ga ne namazem i pupak se sav izobličio :) Ko zna hoce li se pupak poslije vratit u normalu :D 

Saraa12
    16. Lipanj 2023. 15:42

Lena1897

Neko je spomenuo strije pa da pitam je li zna neka od vas isplati li se dati vise para za Mustelinu kremu protiv strija? Cijena govori da bi mogla biti kvalitetnija od ostalih, a mozda i nije. Do sada sam koristila Striet i ne dopada mi se miris više, dosadio. Mustela ima jos dosadniji miris, znam jer sam probala mali tester, pa sam sada neodlucna. Cakli mi se stomak kad ga ne namazem i pupak se sav izobličio :) Ko zna hoce li se pupak poslije vratit u normalu :D

hej, vratiti ce se sve u normalu to budi bez brige jer ja imam brata blizanca, mami se sve vratilo:)
    I ja imam mustelu, bas je bezveze, ali meni najbolje od svega naj naj alverde bio körper oil iz dma.

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Lily123
    16. Lipanj 2023. 15:47

Za strije, ulja i kreme nisu od neke koristi, iako je bolje uvijek se mazat (ja se mažem religiozno, ali kako sam popucala po guzici u pubertetu, vjerujem da ću i po trbuhu sad ). Savjeti su ono, puno vode, voća, vlakana, ali isto tako nije loše dodat hijaluronsku kiselinu u ulja/kreme jer je hijaluron odličan za hidrataciju i smanjuje vidljivost strija. To sam baš vidjela na nekom instagram profilu neke dermatologice pa sam uvela u rutinu  

Pipi11
    16. Lipanj 2023. 15:56

Kiki ja sam isto zazujala kad je rekla da smo se sve sigurno javile 😄 uglavnom, sad moram to istražiti. Ali evo Flowerson kaže da joj je dodijeljena automatski, znači ipak ide i tako. Valjda kako di ili ovisi o ginekologu🤷
    Što se tiče mazanja, mislim da je bitno da je što hidratanija krema i baš to sa što manje sastojaka. Iako opet mislim da ni to nije sigurno da nećemo popucati. Meni se kolegica mazala sa običnim maslinovim uljem. To je vjerojatno i najbolje. 

amarenna
    16. Lipanj 2023. 16:30

Vrati se pupak u normalu kasnije, bez brige 😄 
    Teich hvala info i ja uzela pelene, treba ih u početku dosta 😅😅

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.