Pozdrav drage, znam da nije tema foruma ali ako moze pomoc, prije 14dana bila ovulacija, 7.5 sam imala spontani sama se ocistila, menstruacija jos nije dosla a vec je trebala doc, prije 10dana imala rozo krvavi iscjedak pa smedji trajalo 3dana jako kratko sa blagim bolovima menstrualnim. Jucer ujutro radila test, saljem sliku. Kao da se vidi ali jako slaba blijeda crtica bas se morate zagledati, mozda umisljam.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Pozdrav drage, znam da nije tema foruma ali ako moze pomoc, prije 14dana bila ovulacija, 7.5 sam imala spontani sama se ocistila, menstruacija jos nije dosla a vec je trebala doc, prije 10dana imala rozo krvavi iscjedak pa smedji trajalo 3dana jako kratko sa blagim bolovima menstrualnim. Jucer ujutro radila test, saljem sliku. Kao da se vidi ali jako slaba blijeda crtica bas se morate zagledati, mozda umisljam.
https://ibb.co/vvCYr2g evo slike
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Ja ne vidim crtu, možda da odete kod ginekologa? Može biti puno drugih stvari...
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja ne vidim crtu, možda da odete kod ginekologa? Može biti puno drugih stvari…
A vidjet cu jos ovaj tjedan sta ce biti...
23.8.2023. ➕🌈❣- 5.9 💔
👩 31
👱♂️ 39
Pozdrav cure, trbuscici cu Vam divnii😍😍
Imam jedno pitanje obzirom da ste Vi u visljim tjednima trudnoce. Dal ste osjetile kad pulsiranje u trbuhu?
Kad se legnem i smirim, stavim ruke na trbuh i osjetim pulsiranje. Da li je koja imala takvih iskustava?
Unaprijed zahvaljujem i zelim Vam uredne trudnoce do kraja!🥰
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Pozdrav cure, trbuscici cu Vam divnii😍😍
Imam jedno pitanje obzirom da ste Vi u visljim tjednima trudnoce. Dal ste osjetile kad pulsiranje u trbuhu?
Kad se legnem i smirim, stavim ruke na trbuh i osjetim pulsiranje. Da li je koja imala takvih iskustava?
Unaprijed zahvaljujem i zelim Vam uredne trudnoce do kraja!🥰
Da, znam osjetit svoj puls pa me iritira 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
meni je sutra kontrola i nadan se da ću saznati sta je napokon🥰
muci me jedan problem..ima par dana desna noga mi je tolko natekla da ja nisam mogla stati na nju dva dana …osjećala sam se ko da je slomljena
danas je sve normalno Al noga je jako natečena od viška vode a liva nista
pa jel to normalno da je samo jedna noga puna vode i punoooo veća od druge ?
Mislim da je to nažalost normalno i zaista ne znam što se radi po tom pitanju u trudnoći…meni je srećom sve ok za sad, ništa ne otiče. Jedino me ubijaju grčevi u nogama. Kako sam bila na moru prošlu tjedan, zaboravila sam uzet sa sobom magnezij i nisam ga 5 dana koristila, ne moram ni reć da sad opet imam show dok se tijelo privikne na magnezij, svaku noć ako se istegnem u krevetu me ubijaju grčevi.
Ista stvar s grčevima, nikad prije trudnoće mi se to nije događalo, a bila sam fizički dosta aktivna. Probudi me bol i skužim da sam u snu valjda pokušala protegnuti nogu, grozan osjećaj
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Marulek, nisam ni ja prije imala problema s tim, jesam nekad kratko po ljeti, al ne ovako ekstremno da ne smijem preskočit uzet magnezij. Očito čari trudnoće 😅
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sara ne radi link.
Cure ja slušam trudnički tečaj ali mi je ovaj ginekolog dosadan pa malo čitam vas🤭
Ok, definitivno imam jedan od većih trbuha tu. Kad vidim vas i to neke su mjesec dana više a trbuh duplo manji…Jučer kad me mama vidjela nakon 3 tjedna ( jer je bila na moru ) šokirala se 😄 trbuh mi je velik ko nekima kad su pred porod. A prva trudnoća🤷 poslije slikam
Danas je beba toliko aktivna bila pred zoru, ne znam kako to, nešto nenormalno, ko da igra mali nogomet…s jedne strane na drugu, i to dugo tako i najintenzivnije do sad…sve se bojim kako će mi tek biti kad će imati sve manje mjesta…a imam još dosta do poroda, uh 🙈
Nisi sama, moj trbuh je veličine cura koje su 28+tjedana, 8,5 kila dobila već, sve u trbuhu. Isto prva trudnoća
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Cure dali vase bebice negoduju tipa kad sjedite prekrizenih nogu ili lezite na boku ili na bilo koji nacin kad se malo stomak stisne da beba pocne da sutira u prepone kao da se buni.. Dal je to sto nosim jako nisko ili? Ovo mi se nije nikad desavalo u prisloj T, zna se desit kao da nogu ili rugu stavi u preponu i da se moram odmah ispravit i oslobodit stomak.. Neznam dal sam dobro objasnila 😮💨🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji