Ajme kiki,tebi je sad baš lijepo porastao 😍 cure, sve ste predivne 🥰
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546 | 7+1 💓 | Qualified 360 ✅ girl ♀️ uzv 20.06.
Stigli nalazi ogtta, i odlicni su. Nataste 4.5, ostala dva vadenja 5.8. Sad mogu nastavit uzivat u slatkom. 😋 Netko je spomenuo lubenice, jedva ih cekam.
Evo i nas dvije:
https://ibb.co/1zKzR1X [ibb.co] 🥰
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Sljedeci pregled 01.06🥰
Flowerson, javi je li išta dobar taj robot za macje dlake, iako sam ja postala imuna na njih, jos samo da pocnem loptice izbacivati :D
Danas na pregledu, sve super, bebe naprednije za svoju dob, al eto pitanje je zasto se nisam udebljala i komentar da mi je stomak mali :D Nadam se da ce se moji doktori dogovoriti da li ja treba da jedem kao slonica ili ne. Ukljucili su mi tablete Ferrum iako mi je zeljezo skroz OK, al to cu kao piti jos mjesecima. Valjda mi nece otici zubi kvragu.
I pritisak mi je bio 80/50, ja se najnormlnije popela uz stepenice, ali su me odmah otjerali da opet jedem :D
E druga beba je veoma stidljiva tako da cemo biti u neizvijesnosti je li jos jedan decko ili je djevojcica. Jos mjesec, kad je neki detaljni 5D UZV.
Sve se vise brinem za njih, sve me neka veca anksioznost obuzima da li ce i dalje biti sve OK. Tako su slatki ❤️
20.3. 💙❤️
Qualified✅
Flowerson,javi je li išta dobar taj robot za macje dlake, iako sam ja postala imuna na njih, jos samo da pocnem loptice izbacivati :D
Danas na pregledu, sve super, bebe naprednije za svoju dob, al eto pitanje je zasto se nisam udebljala i komentar da mi je stomak mali :D Nadam se da ce se moji doktori dogovoriti da li ja treba da jedem kao slonica ili ne. Ukljucili su mi tablete Ferrum iako mi je zeljezo skroz OK, al to cu kao piti jos mjesecima. Valjda mi nece otici zubi kvragu.
I pritisak mi je bio 80/50, ja se najnormlnije popela uz stepenice, ali su me odmah otjerali da opet jedem :D
E druga beba je veoma stidljiva tako da cemo biti u neizvijesnosti je li jos jedan decko ili je djevojcica. Jos mjesec, kad je neki detaljni 5D UZV.
Sve se vise brinem za njih, sve me neka veca anksioznost obuzima da li ce i dalje biti sve OK. Tako su slatki ❤️
I mene je strah da bi mi mogli prigovoriti za kile, 2 sam u minusu i dalje, a stvarno jedem dosta puta u danu iako se trudim jesti sve zdravo i dosta kretati.❤️
Nismo jednostavno sve iste i to je to 😊
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Lena, robit usisavač je zakon za dlake, ne mogu zamislit da moram svaki drugi dan ručno usisavat stan, ovo je preporod. ☺️ Drago mi je za dobar pregled!
MomM94, bravo za ogtt 👍 jucer je muž jeo čokoladu i sva sam bila sretna jer me nije nimalo privukla 🥰
Btw, prošla me infekcija, nema više nikakvog iscjedka, samo vodenasto 💪
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546 | 7+1 💓 | Qualified 360 ✅ girl ♀️ uzv 20.06.
Čestitke svim curama na dobrim pregledima, nalazima i preživjelim ogtt-ima 😂😂😂.
Evo i nas 💙
https://ibb.co/RbWQCFP [ibb.co]
+4,5 kg
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Jelušićkaa kako si?
Amarena ja mislim da ću se ja porodit s takvim stomakom. Stagniram 🤣
https://ibb.co/FKJTMgS [ibb.co]
Zeno draga idalje mi je ukljesteno pa šta je ovo nit mogu sjedit nit hodat a mala samo skakuce tu lijevo nikako da se odmakne. Sutra moram na put silno se nadam da ću moci.
Sortiraj odgovore
Najstariji