Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    02. Lipanj 2023. 13:23

Hvalaaa vam cure❤️

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    02. Lipanj 2023. 13:32

Ja sam samo prvi pregled imala vaginalno  ostalo je svaki bio abdominalno. Danas mi kaže da je sljedeći opet vaginalna, bit ću 23.tt tad.
    Jeste li i vi tako ili?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

amarenna
    02. Lipanj 2023. 13:32

Jagoda ❤️
    Mimica prekrasna trudnica i bušica 😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    02. Lipanj 2023. 13:40

MissCooking & Padakisa hvala na savjetima! Znaci obavezno ubacujemo i velicinu 56 🤭🤭 
    Meni se isto cini najkvalitetniji pamuk od C&A i H&M 

BabyBoy 💙

Artemida1990
    02. Lipanj 2023. 13:56

Ni ja ne mogu zapamtiti tko je sto rekao hahaha.
    Lana cestitam na curici. 
    Kiki sto se tice spavanja, zbog pritiska maternice na krvne zile smanjuje se dotok krvi u srce trudnice sto onda moze uzrokovati gubitak svijesti, no takodjer pritisak uzrokuje i smanjenu prokrvljenost posteljice (dakle manji dotok hranjivih tvari i kisika) pa time indirektno ima utjecaj i na bebicu. Kazu da je bolje i desni bok od polozaja na ledjima i trbuhu. 
    Flowerson sto se kupaceg tice i ja mislim da ce dio starih posluziti, no gornji dijelovi su vrlo upitni zbog velicine grudi 
    Padakisa Meni su isto rekli da uzmem i 56, al mi smo oboje niski, moguce da ce joj i to biti veliko i da ce isto izgledati kao siroče 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

• Padakisa
    02. Lipanj 2023. 13:56

I uzmite one pidjamice  i takve stvari ako mozete na cif
    Sve sta ima vise od tri gumba izbjegavajte.Usred noci kad krenete mijenjati pelene i bodije i cuda a beba vristat svaki gumb je viska
    Ja ovaj put kupujem samo stvari na cif.
    Ovi bodiji preko glave nisu toliko strasni,svi imaju sa strane ono nekakvo prosirenje(kao da su na lada izrez) pa se to prilicno lako navuce preko glave.
    Ovi koji se vezu sa strane su malo nezgodni kad zelite promijeniti samo pelenu

• pikulica
    02. Lipanj 2023. 14:07

Ajme kak su slatke slikice s uzva 🥰🥰 ja je u vinogradskoj vidim samo na ekranu 😁 ali jos joj nisam lice tako vidjela.. a stalno razmisljam kakav ce imati nosic..kakve obrascice.. ne mogu docekati da ju vidim 🥰

Hvala za ideje za kolica sad idem googlat 😅

DarkIvy
    02. Lipanj 2023. 14:08

Padakisa

I uzmite one pidjamice i takve stvari ako mozete na cif
    Sve sta ima vise od tri gumba izbjegavajte.Usred noci kad krenete mijenjati pelene i bodije i cuda a beba vristat svaki gumb je viska
    Ja ovaj put kupujem samo stvari na cif.
    Ovi bodiji preko glave nisu toliko strasni,svi imaju sa strane ono nekakvo prosirenje(kao da su na lada izrez) pa se to prilicno lako navuce preko glave.
    Ovi koji se vezu sa strane su malo nezgodni kad zelite promijeniti samo pelenu

e super hvala, korisne info!:)

11/2023. curica

Blue1986
    02. Lipanj 2023. 14:12

Lana99

Ja sam samo prvi pregled imala vaginalno ostalo je svaki bio abdominalno. Danas mi kaže da je sljedeći opet vaginalna, bit ću 23.tt tad.
    Jeste li i vi tako ili?

I meni je prošli put rekla da ću slij put vaginalno  i isto ću biti  23 t 

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

ivana.s
    02. Lipanj 2023. 14:23

Kao padobranac sam, zanima me jeste li vi imale zgaravicu, sad mi se prvi put pojavila. Osjecaj pecenja u prsima pojavljuje mi se nakon obroka i potraje do nekoliko sati i osjecaj pecenja u grlu.

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.