U c&a su trenutno popusti do 70%, netko je trazio duge bodije. Evo 5 komada, 10e, mislim da se bas isplati.
https://ibb.co/QQvbPtv
jedino kaj nisu bolji oni na kopčanje? da se nemora bebi preko glave to
11/2023. curica
I da, ja sam izgleda fenomen, jer mi je beba nešto veća za tjedne u kojima sam sad, a trbuh mi uopće nije velik. Čak sam se bojala da će mi na pregledu reći da beba ne raste jer meni se čini trbuh isti već mjesec dana. Evo ovo sam ja od prije tjedan dana.
https://ibb.co/tb37qMp
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mimica, pa ni meni se ne kuži toliko trbuh, to je sve jako individualno, super izgledaš! Što se tiče kupaćeg, ja sam testirala oba od prošle godine i super će mi funkcionirat i s većim trbuhom. Jedan mi je malo na knap sa cicama, al ok je.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ei. Baš sam gledala za bodije,ja bih to sve kupila,ali mi nekako neznam. Rano. 18tj. Jedino budem do 31.7iskoristila akciju na ergometro baby deluxe + kolica i jaje sjedalicu. Sve zajedno dođe oko 500eura. To mi super jer se dobije i prečka i za čašu i adapteri za kolica
Flowerson thanks! 🥰 ako ja uspijem, i ti ces ☝🏻🙃 btw je li jos uvijek radis od doma? Ja jesam i sve cesce se ulovim kako hodam po kuci i nisam strogo za stolom jer mi zna biti bas pritisak…
Mimica ajme hvala ti za podijeljeno iskustvo, i ja sam planirala otici privatno jer mi se neda tamo mirisati miomirise ljudi u cekaonici bolnice i biti 2h tamo… def cu sjesti i ja na “kavu” 😂 jesi smila vodu piti u tih 2h? 🤭
DarkIvy opaaaa, ti si danas bila, bravo! Javi rezultat ☝🏻 drzim fige da sve bude OK! 😇😇
MomM94 evo me, ja sam trazila dugi rukav 😂😂 Moram baciti oko, hvala sto si podijelila! Vidjela sam da i H&M ima 20% na sve…
Iskusne mame, sto vam se pokazalo najbolje? Ciji pamuk? Cijene nekih stvari su stvarno neusporedive, sinsay/pepco/kik imaju bas jakoooo jako pristupacne cijene i setove.
Btw koje ste velicine uzimale? Meni je od pocetka beba veca za tjedan dana recimo, dosta mama mi je sugeriralo da krenem sa 62 i da uopce ne uzimam 56.. sto mislite? Muz ima 2m, ja sam 180, tako da vjerujem da ce biti velika beba (nema na koga) 😂😂🙈🙈
BabyBoy 💙
Flowerson thanks!🥰 ako ja uspijem, i ti ces ☝🏻🙃 btw je li jos uvijek radis od doma? Ja jesam i sve cesce se ulovim kako hodam po kuci i nisam strogo za stolom jer mi zna biti bas pritisak…
Mimica ajme hvala ti za podijeljeno iskustvo, i ja sam planirala otici privatno jer mi se neda tamo mirisati miomirise ljudi u cekaonici bolnice i biti 2h tamo… def cu sjesti i ja na “kavu”😂jesi smila vodu piti u tih 2h?🤭
DarkIvy opaaaa, ti si danas bila, bravo! Javi rezultat☝🏻drzim fige da sve bude OK! 😇😇
MomM94 evo me, ja sam trazila dugi rukav😂😂Moram baciti oko, hvala sto si podijelila! Vidjela sam da i H&M ima 20% na sve…
Iskusne mame, sto vam se pokazalo najbolje? Ciji pamuk? Cijene nekih stvari su stvarno neusporedive, sinsay/pepco/kik imaju bas jakoooo jako pristupacne cijene i setove.
Btw koje ste velicine uzimale? Meni je od pocetka beba veca za tjedan dana recimo, dosta mama mi je sugeriralo da krenem sa 62 i da uopce ne uzimam 56.. sto mislite? Muz ima 2m, ja sam 180, tako da vjerujem da ce biti velika beba (nema na koga)😂😂🙈🙈
Meni osobno c&a i h&m najbolji kaj se tiče bodija. Ostalo sve ili se razvuče ili ko plastika. Nema veze kaj je tj dana veća beba. I moj drugi sin je bio 2tj kao veći pa mu je padalo 56prvi mj. Uzmite tipa paket ,2 tih bodija 56. Nebude na odmet😀😂
La Lupa, još uvijek radim od doma, više radim po stanu nego što radim za posao 🙃 Postalo mi je sve puno teže od trbuha, baš sam i pisala nedavno da sam imala jača probadanja, očigledno je da trbuh raste. Mislim da od robice je bolje uzimat kik, pepco i slično baš zato što beba to brzo preraste. Ja ću isto uzet sve veće brojeve kad krenem kupovat, muž i ja smo isto visoki, a i beba je po uzv veća za tjedan dana.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Muz je reko 2metra,ja sam 175,malac se rodio 53cm dug.
ja mu nadobudno pokupovala sve 62,na izlasku iz rodilista je izgledao ko siroce.
62 je cure jako veliko,dajte radije ubacite koji broj 56
Muz je reko 2metra,ja sam 175,malac se rodio 53cm dug.
ja mu nadobudno pokupovala sve 62,na izlasku iz rodilista je izgledao ko siroce.
62 je cure jako veliko,dajte radije ubacite koji broj 56
Uzet će se onda preventivno par komada
Flowerson i mene je bilo strah da će mi biti nespretan, ali se da izravnati ( da dođe među noge) i poslije se vrati u C oblik.😅
Mimica Juraj je baš lijepo ime 😍🤭
Padakisa hvala ti na savjetu.😉 Baš sam gledala danas bodiće i razmišljala koju veličinu uzeti. Ja si čak mislim lagano krenuti sa naručivanjem robice, pa dok dođe, dok to operem, opeglam i sl.. A razmišljam si da će mi biti lakše to riješiti dok trbuh još nije velik i dok mogu, pa neka stoji u ormaru spremno.😍🤭
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji