Sto se robice tice, isto 56.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Ja se sjetim svega naknadno,nikako da natipkam sve u jedan post-
Ako kupujete hlacice za bebe pripazite da one gore trakice koje imaju kao za objesit ih na vjesalice obavezno osisate
Nama je malcu prilikom oblacenja zapeo prstic na stopalu za tu trakicu i naravno nismo to primjetili pa je dok smo to skuzili dobro sve pocrvenilo
Robicu sam i onda a i sad najvise kupovala u H&M-u.
Zadovoljna sam s kvalitetom.
Kao padobranac sam, zanima me jeste li vi imale zgaravicu, sad mi se prvi put pojavila. Osjecaj pecenja u prsima pojavljuje mi se nakon obroka i potraje do nekoliko sati i osjecaj pecenja u grlu.
Ja da, od samog početka trudnoće, nekada slabije, nekada jače izraženu. Uglavnom se pojačava kako pada noć. Pomogne mi mineralna voda, ako ništa drugo da podrignem, tako da veći dio dana hodam po kući i podrigujem 🤷♀️ užas. Povremeno uzmem tabletu gattart, koju mi je preporučio dr i ublaži mi istog trena simptome.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Kao padobranac sam, zanima me jeste li vi imale zgaravicu, sad mi se prvi put pojavila. Osjecaj pecenja u prsima pojavljuje mi se nakon obroka i potraje do nekoliko sati i osjecaj pecenja u grlu.
Zgaravica....borba svaki dan.. u početku je pomagala Cola, mentol bomboni, hladno mlijeko, mineralna, grickanje badema....kasnije ništa više...samo reflustat
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Inace imam povremeno imam problema sa gastritisom.
Meni je zgaravica isto krenila od samog pocetka i samo mi je cola pomagala. Onda se to smanjilo pa su krenile mucnine i povracanje.
E sad ponovno povremeno primjecujem zgaravicu, najcesce ako kasno veceram, npr nedavno sam bila na svadbi i poslije cijelu noc nisam mogla zaspat, a nisam cak ni puno jela.
Tako da sada izbjegavam kasne vecere i zasad ide, sto ce biti kasnije sve me strah.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Ivana.s i dan danas me muči. Ovisno o danu, nekada jače nekada slabije. Nekada i jedan badem pomogne, a nekada ništa. Uvijek uz sebe imam Rennie tablete pa pocuclam jednu ili dvije i pomogne.
Mogu reći da je i naš dečkić postao dosta aktivan i sve ga više osjetim kako udara. Baš je poseban osjećaj.🤭😍
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Mi smo isto uzeli balios s lux jer su fakat bila na brutalnom popustu.
Robu ugl imamo 56 i 62, ali sam uzela i par komada 50, čisto da imamo. A o žgaravici da ne pričam, ne prođe večer a da ju nemam.
Ja ugl spavam na lijevom boku jer je malac pozicioniran više na desnoj strani trbuha pa ga očito tiska jer se počne jako ritati. 🙈
Čestitke cure svima na dobrim pregledima, nisam sve točno zapamtila tko je sve bio na pregledima, samo da Lana čeka curicu 🥰
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
La_Lupa i DarkIvy: ja sam već obavila trudnički tečaj 25.5.(dzzc), tečaj je online i dan prije na mail pošalju link za Google meet. Čak par dana prije u mailu i najave da će poslati link.
Mom N.93, Mom N.94 i Sara12, hvala na informacijama za rodilišta, nekako sam i očekivala da neće Petrova biti gotova još dugo vremena, jer svaki dan prolazim ulicom i vidim da je sve u rasulu, ali sam se nadala da će možda prvi dio koji riješe odmah upogoniti u normalno rodilište. Nije da moram baš u Petrovu, ali mi je najlogičniji izbor, obzirom da živim na 2 minute od bolnice. Na tečaju su rekli da Vinogradska otpušta sve rodilje u roku od 48 sati jer im je velika gužva, obzirom da su im svašta nagruvali tamo.
Bočice-kuma mi kaže da su najbolje Mam bočice, jer imaju s donje strane sitne rupice, pa se dijete ne naguta zraka, ima tko kakva iskustva?
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Ok, hvala. Bilo mi je bitno da cujem iskustva. 😊 Mene od danas prvu put. Isto volim popiti sokice, pojesti nesto slatko iako sam bas mrsava, no moram vidjeti sad. Poceli smo s uredivanjem sobice i sad je zivi kaos u stanu. 🙈 Mislim da je netko spominjao kolica, mi vec imamo Kinderkraft 3u1 na poklon i sogorici su bila odlicna s oba bebaca.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji