Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    02. Lipanj 2023. 15:21

Ok, hvala. Bilo mi je bitno da cujem iskustva. 😊 Mene od danas prvu put. Isto volim popiti sokice, pojesti nesto slatko iako sam bas mrsava, no moram vidjeti sad. Poceli smo s uredivanjem sobice i sad je zivi kaos u stanu. 🙈 Mislim da je netko spominjao kolica, mi vec imamo Kinderkraft 3u1 na poklon i sogorici su bila odlicna s oba bebaca. 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

La_Lupa
    02. Lipanj 2023. 15:23

Marulek super - hvala puno na info, kako si zadovoljna tecajem? 😇 
    Istina za Vinogradsku, ali to je sad i u Petrovoj slucaj… i tih 48h mi zvuci bas malo, znam slucajeve gdje su pustili mamu i bebu kuci tako brzo pa se nesto zakompliciralo i onda natrag u bolnicu na ne znam koliko dana (npr nisu skuzili da je vec zutica krenula i sl.)

BabyBoy 💙

ivana.s
    02. Lipanj 2023. 15:29

Ups, dva puta ista poruka, sorry 😂😂😂 Sad se osjecam glupo haha 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Marulek
    02. Lipanj 2023. 15:36

La_Lupa

Maruleksuper - hvala puno na info, kako si zadovoljna tecajem? 😇
    Istina za Vinogradsku, ali to je sad i u Petrovoj slucaj… i tih 48h mi zvuci bas malo, znam slucajeve gdje su pustili mamu i bebu kuci tako brzo pa se nesto zakompliciralo i onda natrag u bolnicu na ne znam koliko dana (npr nisu skuzili da je vec zutica krenula i sl.)

Meni je tečaj bio super, jako je zanimljiva patronažna koja ga je držala, baš je organizirano i smisleno prolazila sve bitne stvari. Drugi dan tečaja je rezerviran za temu dojenja, isto je pokrila sva moguća i nemoguća pitanja na tu temu (dojiti ako mama ima temperaturu ili ne, šeširići, položaj djeteta, davanje vode bebi uz dojenje-nije potrebno itd..)

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

DarkIvy
    02. Lipanj 2023. 15:36

Marulek tnx!

Cure a jel mislite da se mogu prebacit iz Petrove u Vinogradsku? 
    U Petrovoj vodim trudnoću od početka, ali nebi bez pratnje rodila.. I sad je malo nezodno to vjerojatno:/
    Ali imam dobar argument ak ne puštaju pratnju..

11/2023. curica

Saraa12
    02. Lipanj 2023. 16:15

DarkIvy

Marulek tnx!

Cure a jel mislite da se mogu prebacit iz Petrove u Vinogradsku?
    U Petrovoj vodim trudnoću od početka, ali nebi bez pratnje rodila.. I sad je malo nezodno to vjerojatno:/
    Ali imam dobar argument ak ne puštaju pratnju..

možeš normalno ići roditi u Vinogradsku...:)

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

DarkIvy
    02. Lipanj 2023. 16:29

hvala Sara:)

11/2023. curica

Lena1897
    02. Lipanj 2023. 16:52

A ima li neko savjet za kolica za 2? Neko mi kaze uzmi ona za blizance, neko opet ne ni slucajno za blizance nego 2 zasebna kolica s nekom spojnicom. Logicnije zvuci to rjesenje sa spojnicom, valjda. 
    Gledala sam ponesto, ali tesko je kad ne znam o cemu treba da povedem racuna da se ne zeznem.
    Vazno je da su lagana, da nisu bas loseg kvaliteta i da se mogu preklopit sto vise kako ne bi zauzela pola automobila. 

Lily123
    02. Lipanj 2023. 17:25

Robicu ja imam 56 i 62, nešto su mi poklonili, nešto sam sama kupila jer se ne mogu kontrolirat, pogotovo kad vidim da je na akciji ili povoljno. S tim sam počela još u 12. tjednu, laganini, da se nađe i da imam neku zalihu. Zato će mali nosit i rozo, šta ću kad je bilo na akciji, a ja nisam znala spol.  jedino ne znam kad počet radit zalihu pelena, to mi je nepoznanica… koliko dugo nose koju veličinu, hoće li mu pasat ta marka, hoće li dobit osip, ma joj, na sto muka 

La_Lupa
    02. Lipanj 2023. 18:29

Lily suosjecam! 😂😂 
    Jedino sam sad na 100 muka (slatkih) s robicom i velicinama, bojama, ajme ajme.. sve je tako slatko pa ne mogu odoliti isto 🤫😇

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.