Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    02. Lipanj 2023. 19:56

Kiki, eh, ova kolica koja si ti kupila je moguce naći u mom gradu, pogledala sam na netu i bas su fora, ali Bugaboo za 2 nazalost nije. Eto niti imam more niti imam Bugaboo, a da narucujem ovdje iz inostranstva bi kostalo kao svetog Petra kajgana :( 

Flowerson 🌸
    02. Lipanj 2023. 20:42

Cure, ako već niste, registrirajte se...jgl također dariva trudnice ☺️ https://mamina-skrinjica.jgl.hr/

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Marulek
    02. Lipanj 2023. 21:31

Flowerson 🌸

Cure, ako već niste, registrirajte se…jgl također dariva trudnice ☺️https://mamina-skrinjica.jgl.hr/

Hvala, evo još malo darova i ovdje:

https://www.dm.hr/services/usluge-u-dm-prodavaonici/za-najljepsi-pocetak

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

Saraa12
    02. Lipanj 2023. 21:52

Super cure, hvala 😊

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

• Lola1212
    03. Lipanj 2023. 00:45

Sto se laganih (a kvalitetnih) kolica tice, najlaksa su yoyo 3u1. Imaju samo oko 6 kila, bas ih puno vidjam po gradu. Imaju ih neke moje frendice i kunu se u njih. Mi smo isto odlucili za ta. 

It’s a girl 💞

• Marulek
    03. Lipanj 2023. 07:22

ivana.s

KobraV

ivana.s

KobraV

Cure pozdrav!
    Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
    Imam pitanje za Vas pošto ste već u većim tjednima trudnoće.
    Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
    Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju? Je li uopće to pametno? 🧐
    Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.

❤️

Mi mislimo ići na odmor u Hrvatsku od 28.6 do početka kolovoza, a od 10.8 do 17.8 u Grčku, poslije toga mirno da s srećom dočekamo termin.

Ako te mogu pitati kuda idete u Grčku i preko koje agencije?
    Mi bi sad prvi put tako putovali pa bas zanima način kako pronaći najjeftiniji let i dobar hotel? 🏩 Hvala ti. 🤗

Mi idemo preko Palma travel. Avion 889,00€/Kamari, Santorini, Grčka
    Hotel Sigalas Exclusive 3*
    Imali smo dobra iskustva od prije, pa se opet odlučujemo, drugi put idemo u Grčku. 😊

Samo provjerite na stranicama aviokompanija od kojeg tjedna morate imati uvjerenje ginekologa da je uredna trudnoća, a posebno od kojeg tjedna trudnoće ne dozvoljavaju let.
    Mi smo putovali na Siciliju 7dana, u vlastitom aranžmanu ali tad mi je bio 16 tt, obišli pola otoka uz spavanje svaki dan u drugom mjestu i hodali cijele dane

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

• Marulek
    03. Lipanj 2023. 07:40

samojed5

Pozdrav svima!
    Nova sam ovdje, trudnica 12 tjedan :)
    Pisala sam i u zimskim bebama, ali vjerujem da ovdje je vec puno vise cura provjeravalo stitnjacu.
    Naime, TSH mi je 2.9 i ginekologica je rekla da je to ok i da ne treba terapija. Je li koja od Vas imala ovakav TSH a da prima terapiju? Naime, brinu me podaci s neta gdje pise da max treba biti 2.5 za trudnice i sad ne znam je li se sto mozda promjenilo.

Hvala svima na odg, lp :)

Moj tsh je u 8.tt bio 2,8. Imala sam dijagnozu Hashimoto od 2020.godine, ali bez terapije, jer su tsh,t3 i t4 bili u granicama, samo antitijela su bila povišena.
    Nekim čudom antitijela u trudnoći su se vratila u granice normale, a tsh opada iz mjeseca u mjesec. 🥳

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

ivana.s
    03. Lipanj 2023. 07:40

Marulek

ivana.s

KobraV

ivana.s

KobraV

Cure pozdrav!
    Sretno svima na pregledima. ❤️❤️❤️
    Imam pitanje za Vas pošto ste već u većim tjednima trudnoće.
    Naime suprug i ja bi željeli otići na odmor krajem lipnja \početkom srpnja i to ili na Maltu, Cipar, Grčku… Što će nam se najviše dopasti u trenutku odluke.
    Vaša iskustva? Je li koja od Vas bila tokom trudnoće na nekom takvom putovanju? Je li uopće to pametno? 🧐
    Trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu bez ikakvih simptoma.

❤️

Mi mislimo ići na odmor u Hrvatsku od 28.6 do početka kolovoza, a od 10.8 do 17.8 u Grčku, poslije toga mirno da s srećom dočekamo termin.

Ako te mogu pitati kuda idete u Grčku i preko koje agencije?
    Mi bi sad prvi put tako putovali pa bas zanima način kako pronaći najjeftiniji let i dobar hotel? 🏩 Hvala ti. 🤗

Mi idemo preko Palma travel. Avion 889,00€/Kamari, Santorini, Grčka
    Hotel Sigalas Exclusive 3*
    Imali smo dobra iskustva od prije, pa se opet odlučujemo, drugi put idemo u Grčku. 😊

Samo provjerite na stranicama aviokompanija od kojeg tjedna morate imati uvjerenje ginekologa da je uredna trudnoća, a posebno od kojeg tjedna trudnoće ne dozvoljavaju let.
    Mi smo putovali na Siciliju 7dana, u vlastitom aranžmanu ali tad mi je bio 16 tt, obišli pola otoka uz spavanje svaki dan u drugom mjestu i hodali cijele dane

Jesmo, dozvoljen je let, bit ce manje hodanja, vise odmaranja jer smo uzeli malo drugaciji program , nadam se da ce biti sve ok da se zelja ostvari. 😊

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Marulek
    03. Lipanj 2023. 07:47

Saraa12

muž je pokupio neku laganu gripu, 4 dana, a 8 dana nakon njega eto i mene…
    sva sreća pa radim od doma, preživljavam nekako…do kada Vi radite cure? ja planiram još ovaj mjesec, onda go iskoristiti 21 dan imam, malo kmplikacije i porodiljni…

Tu smo negdje s terminom, planiram raditi do 21.6., onda GO, pa komplikacije mjesec i nešto sitno, pa porodiljni.
    Pošto mi je termin na papiru 2.10, a prema uzv je 27.9, pitala sam ginićku mogu li taj 27.9. uzeti kao start za računati 45 dana prije, ali kaže da ne može ☹️

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

ivana.s
    03. Lipanj 2023. 08:54

kiki13

Cure jel vam vruce za spavat po noci? Meni vec par noci grozno, morat cu klimu upalit. Jos tako na boku kad se stisnem pa sama sebe grijem umisto da se rasirim ko zvijezda na leđima 🤣🤣🤣
    I nocas sam litru kapi ulila u nos jer nisam mogla disat. Mislim da cu narucit inhalator i aspirator za bebu odma danas pa da ja to isprobavam prije nje 🤣

Ja sam upalila, nekako mi je bas zagusljivo. 😁 Inhalator odlicna stvar

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.