Jutro cure kako ste, ako koja ima pregled sretno , nekako mi se čini da smo većinom sve pred kraj mjeseca sa pregledima 🤭
Teich kako se osjećaš pred OGTT, jesi spremna 🙈💜
Taman pijem kavu i citam upute,evo kako to kod mene u Vk ide https://ibb.co/ygQDdrL
E pa jos sam dobra sutra ce me vjerovatno uhvatit nervoza 🤣
Bome je zatisje s pregledama,al mene zanima i gdje su nam cure s vrha liste nikako nam se nejavljaju a prva na listi bi trebala bit oko 27tj trudna. Bas me zanima kako su i kolike su,dal ih jako zezaju bebani ma sve jer su najblize trecem tromjesecju 🩷
-sretno i od mene ako koja ide na pregled 💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
teich sretno!!!
A sve imamo preglede oko 20.tog u mjesecu
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nadam se da ste sve super. ☀️
Kod mene nekakva bol u želucu i mučnina i nekakva zapuhanost. Neki kažu normalno al meni nije drago. Bebe su još male pa ne mogu da vjerujem da već potiskuju želudac. Doduše, jedna je okrenuta naglavačke tako da jedna može lupat nogom u bešiku a druga u želudac. Jedva čekam pregled 26. da mi kažu šta se dešava, jer me i ta mala zapuhanost brine.
Ja ne mogu docekati pregled sutra i bas bih voljela da konacno saznamo pol. Kakve ste sa kilama u plusu?
Ja bebu rijetko kad osjetim, nakratko.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Nadam se da ste sve super. ☀️
Kod mene nekakva bol u želucu i mučnina i nekakva zapuhanost. Neki kažu normalno al meni nije drago. Bebe su još male pa ne mogu da vjerujem da već potiskuju želudac. Doduše, jedna je okrenuta naglavačke tako da jedna može lupat nogom u bešiku a druga u želudac. Jedva čekam pregled 26. da mi kažu šta se dešava, jer me i ta mala zapuhanost brine.
Ja sam i sa sinom, a i sad strašno zadihana. Kao ćiro puhćem. Strašno. Svakako kaži ljekaru.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Sa kilogramima sam super, -3kg iako mi je sve dosadnije biti na strogoj dijeti i najradije bih sve batalila. Imam osjećaj da bi me želudac popustio na miru kad bih pojela sladoled i krofnu. Ma mene muči i podrigUvanje :) Stvarno užasno i sramota ali je tako.
S obzirom da nosim sprijeda, posteljica je sprijeda, navodno neću ni osjetiti tako brzo kao one kojima je posteljica odzada.
eto i mene taman sa pregleda, posteljica se odmaknula od ušća, podignula i sve super, mali frajer odlično i brojimo 340 grama. ☺️🙈
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Sa kilogramima sam super, -3kg iako mi je sve dosadnije biti na strogoj dijeti i najradije bih sve batalila. Imam osjećaj da bi me želudac popustio na miru kad bih pojela sladoled i krofnu. Ma mene muči i podrigUvanje :) Stvarno užasno i sramota ali je tako.
S obzirom da nosim sprijeda, posteljica je sprijeda, navodno neću ni osjetiti tako brzo kao one kojima je posteljica odzada.
da evo, meni je posteljica sprijeda osjetim već od 15 tt.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Ei. Imam još jedno pitanje. Dok dobijem doznake za komplikacije nosim na HZZO. Ali ako mi do onda ne stigne obrazac R1 jel mogu kasnije ići na HZZO,i da li budem u to vrijeme dok mi ne stigne obrazac na bolovanju ili?hvala na odgovorima. Nadam se da sam bila jasna.😀znam da trebam do 5.idučeg mj odnijeti ih da dobijem isplatu ali ovo me zanima ako nemam taj dokument da li sam svejedno na bolovanju ili ne.
Na bolovanju si normalno, no traze te taj obrazac odmah kad predajes doznake.
Ne znam kako je kod drugih poslodavaca, ali meni su moji u roku od 10 minuta poslali R1 na mail tako da vjerujem da ces sve stici do 5.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji