Djevojke udara li vas beban dole jako nisko? Ja imam osjecaj kao da udara nekad u grlic materice sve mi se dole zatrese nije bolno ali je neugodno.
Probam je smiriti, malo mazim stomak, malo pustam muzikicu ali uglavnom divlja u stomaku 🫣 Ima dana kad je bas mirna, a ima dana kad luduje. Ja se radujem kad je osjetim ali se brinem zbog tih niskih udaraca. Inace znam da lezi glavom na dole pa kontam da glavom lupka.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Djevojke udara li vas beban dole jako nisko? Ja imam osjecaj kao da udara nekad u grlic materice sve mi se dole zatrese nije bolno ali je neugodno.
Probam je smiriti, malo mazim stomak, malo pustam muzikicu ali uglavnom divlja u stomaku 🫣 Ima dana kad je bas mirna, a ima dana kad luduje. Ja se radujem kad je osjetim ali se brinem zbog tih niskih udaraca. Inace znam da lezi glavom na dole pa kontam da glavom lupka.
osjetim svqki dan i to dosta, i baš je jako nisko dole, rijrtko se popne do donjeg djela pupka, vidjet cemo trebao bi se svakako dići pomalo..
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Kiki hvala ♥️
Pereca i ja osjecam jako nisko i sad kad je doktorica na pregledu gledala na uzv, bas je nisko bila sa uzv, pitala sam i rekla je da ce se to sad lagano dizati prema gore 🙈 smisno mi je kako oni unutra luduju, a najcesce mi se javi kad nesto pojedem pogotovo slatko, odmah dobijem par puta “leptirice” kao da zahvaljuje 😂😂😂😂
BabyBoy 💙
Mene udara oko pupka uglavnom, lijevo i desno. A sta znaci ako udara nisko?
It’s a girl 💞
I mene je udarao nisko dosta dugo, sad kako raste ima udaraca i gore oko pupka 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kikihvala ♥️
Pereca i ja osjecam jako nisko i sad kad je doktorica na pregledu gledala na uzv, bas je nisko bila sa uzv, pitala sam i rekla je da ce se to sad lagano dizati prema gore 🙈 smisno mi je kako oni unutra luduju, a najcesce mi se javi kad nesto pojedem pogotovo slatko, odmah dobijem par puta “leptirice” kao da zahvaljuje 😂😂😂😂
Jeste slatko i hladna voda 😂
Ma mene udara nekako neugodno, kao u besiku, nekad osjetim pozadi u zadnjici 😂 totalno mi cudno, rijetko mi tako oko pupka, sto me cudi jer su joj nogice gore a glava dolje, kontam ima jos prostora.
Ima dana kad miruje po dva dana, samo se malo mrdne, a opet onda odjednom naidju dani kad ludi citav dan, ja se pitam kad spava 😂☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
I meni je tako, nekad ful nisko a nekad malo ispod pupka. I bas su to sad postali pravi udarci.🥰🥰
Prijavljujem i uzasan pritisak nakon odredene hrane u 2 navrata, trbuh mi se ful napuse, stisne i osjecaj je bio kao da moram drzati trbuh rukama dok hodam inace bu beba ispala van. Bas neugodno. Nznm jesu to BH kontrakcije, mislim da ne nego kombinacija previse hrane koja mi ne pase i ucini nesto cudno sa crijevima.😄
U utorak imam pregled, proletilo mi je od proslog!
Sretno cure koje ste sutra na redu 🤩
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Vecer
Sanas cijeli dan imam uzasne bolove dolje desno, ne znam jel jajnik ili sto. Boli me tako jako da se ne mogu uspraviti. Ako mi do sutra nw prode, idem kod gin.
Jel jos nekome bilo tako?
Vecer
Sanas cijeli dan imam uzasne bolove dolje desno, ne znam jel jajnik ili sto. Boli me tako jako da se ne mogu uspraviti. Ako mi do sutra nw prode, idem kod gin.
Jel jos nekome bilo tako?
Joj slično mi je svunoc bilo majko draga stomak boli leda bole prepone bole ma onako sve ko da ću dobit. 😅😅
Jutro cure kako ste, ako koja ima pregled sretno , nekako mi se čini da smo većinom sve pred kraj mjeseca sa pregledima 🤭
Teich kako se osjećaš pred OGTT, jesi spremna 🙈💜
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji