Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    07. Svibanj 2023. 17:06

Djevojke udara li vas beban dole jako nisko? Ja imam osjecaj kao da udara nekad u grlic materice sve mi se dole zatrese nije bolno ali je neugodno. 
    Probam je smiriti, malo mazim stomak, malo pustam muzikicu ali uglavnom divlja u stomaku 🫣 Ima dana kad je bas mirna, a ima dana kad luduje. Ja se radujem kad je osjetim ali se brinem zbog tih niskih udaraca. Inace znam da lezi glavom na dole pa kontam da glavom lupka. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Saraa12
    07. Svibanj 2023. 19:14

Pereca333

Djevojke udara li vas beban dole jako nisko? Ja imam osjecaj kao da udara nekad u grlic materice sve mi se dole zatrese nije bolno ali je neugodno.
    Probam je smiriti, malo mazim stomak, malo pustam muzikicu ali uglavnom divlja u stomaku 🫣 Ima dana kad je bas mirna, a ima dana kad luduje. Ja se radujem kad je osjetim ali se brinem zbog tih niskih udaraca. Inace znam da lezi glavom na dole pa kontam da glavom lupka.

osjetim svqki dan i to dosta, i baš je jako nisko dole, rijrtko se popne do donjeg djela pupka, vidjet cemo trebao bi se svakako dići pomalo..

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

La_Lupa
    07. Svibanj 2023. 20:23

Kiki hvala ♥️ 
    Pereca i ja osjecam jako nisko i sad kad je doktorica na pregledu gledala na uzv, bas je nisko bila sa uzv, pitala sam i rekla je da ce se to sad lagano dizati prema gore 🙈 smisno mi je kako oni unutra luduju, a najcesce mi se javi kad nesto pojedem pogotovo slatko, odmah dobijem par puta “leptirice” kao da zahvaljuje 😂😂😂😂

BabyBoy 💙

• Lola1212
    07. Svibanj 2023. 20:39

Pereca333

Mene udara oko pupka uglavnom, lijevo i desno. A sta znaci ako udara nisko? 

It’s a girl 💞

amarenna
    07. Svibanj 2023. 20:48

I mene je udarao nisko dosta dugo, sad kako raste ima udaraca i gore oko pupka 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    07. Svibanj 2023. 21:33

La_Lupa

Kikihvala ♥️
    Pereca i ja osjecam jako nisko i sad kad je doktorica na pregledu gledala na uzv, bas je nisko bila sa uzv, pitala sam i rekla je da ce se to sad lagano dizati prema gore 🙈 smisno mi je kako oni unutra luduju, a najcesce mi se javi kad nesto pojedem pogotovo slatko, odmah dobijem par puta “leptirice” kao da zahvaljuje 😂😂😂😂

Jeste slatko i hladna voda 😂 

Ma mene udara nekako neugodno, kao u besiku, nekad osjetim pozadi u zadnjici 😂 totalno mi cudno, rijetko mi tako oko pupka, sto me cudi jer su joj nogice gore a glava dolje, kontam ima jos prostora.
    Ima dana kad miruje po dva dana, samo se malo mrdne, a opet onda odjednom naidju dani kad ludi citav dan, ja se pitam kad spava 😂☺️

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

lalaland1991
    07. Svibanj 2023. 23:16

I meni je tako, nekad ful nisko a nekad malo ispod pupka. I bas su to sad postali pravi udarci.🥰🥰
    Prijavljujem i uzasan pritisak nakon odredene hrane u 2 navrata, trbuh mi se ful napuse, stisne i osjecaj je bio kao da moram drzati trbuh rukama dok hodam inace bu beba ispala van. Bas neugodno. Nznm jesu to BH kontrakcije, mislim da ne nego kombinacija previse hrane koja mi ne pase i ucini nesto cudno sa crijevima.😄

U utorak imam pregled, proletilo mi je od proslog!
    Sretno cure koje ste sutra na redu 🤩

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

dalmatinka83
    07. Svibanj 2023. 23:18

Vecer
    Sanas cijeli dan imam uzasne bolove dolje desno, ne znam jel jajnik ili sto. Boli me tako jako da se ne mogu uspraviti. Ako mi do sutra nw prode, idem kod gin.
    Jel jos nekome bilo tako?

Jelušićkaa
    08. Svibanj 2023. 07:14

dalmatinka83

Vecer
    Sanas cijeli dan imam uzasne bolove dolje desno, ne znam jel jajnik ili sto. Boli me tako jako da se ne mogu uspraviti. Ako mi do sutra nw prode, idem kod gin.
    Jel jos nekome bilo tako?

Joj slično mi je svunoc bilo majko draga stomak boli leda bole prepone bole ma onako sve ko da ću dobit. 😅😅

amarenna
    08. Svibanj 2023. 08:52

Jutro cure kako ste, ako koja ima pregled sretno , nekako mi se čini da smo većinom sve pred kraj mjeseca sa pregledima 🤭
    Teich kako se osjećaš pred OGTT, jesi spremna 🙈💜

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.