Djevojke da li ima smisla ici krajem maja na ljetovanje u Istru ili na Krk? Da li je jako hladno? I gdje u blizini ima bolnica za ne daj Boze. To mi je jedini period kad mogu otici na duzi odmor a Istra i Krk su mi u blizini, isla bih autom. U trecem trimestru se ne usudim ici na duze voznje.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Djevojke da li ima smisla ici krajem maja na ljetovanje u Istru ili na Krk? Da li je jako hladno? I gdje u blizini ima bolnica za ne daj Boze. To mi je jedini period kad mogu otici na duzi odmor a Istra i Krk su mi u blizini, isla bih autom. U trecem trimestru se ne usudim ici na duze voznje.
Naravno da da! Istra je predivna, a i nije ni na Krku loše... bolnica ti je u Rijeci. Na Krckom mostu znaju bit paklene gužve pa ako se možda toga bojis, biraj Istru... Ne mora značiti da će i sad bit gužve na mostu jer prava sezona počinje tek u sedmom mjesecu.
Eva, pridružujem se čestitkama ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure koje nisu dojile, koliko bocica je dovoljno? 🙈 Ja racunam 6 komada da imamo od 10 navecer do 8 ujutro cisto, ako jede svaka 2 sata pa da po noci ne moramo to prati 🙈 jel to puno,malo? Nemam pojma 😅 i jesu bolje staklene ili plasticne? Staklene su teske, al mi djeluju cisce 😅 al koliko vidim onaj anti colic nastavak imaju ugl samo plasticne 🤷
Sveki me vodi u soping za bebu, a eto to mi palo napamet da kupimo jer sve ostalo sto sam nasla od nekih potrebnih stvari ima samo online narucit… A imam u baby centru one kupone s popustima za bocice, set za njegu, dude i tako neke stvari pa steta ne iskoristit…
I više nego dovoljno:) ja osobno sam koristila plastične i sada ću, nznm osobno sam smotana ,pogotovo ponoći kad krene plač pa ono znala mi je i ispast bočica i svašta pa je za mene plasticno bolje ahahaha iskuhavala sam ih a i mjenjala češće msm isto bi i sa staklenim radila tako da eto po meni plastične a sad opet tvoj odabir :)
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Cure koje nisu dojile, koliko bocica je dovoljno? 🙈 Ja racunam 6 komada da imamo od 10 navecer do 8 ujutro cisto, ako jede svaka 2 sata pa da po noci ne moramo to prati 🙈 jel to puno,malo? Nemam pojma 😅 i jesu bolje staklene ili plasticne? Staklene su teske, al mi djeluju cisce 😅 al koliko vidim onaj anti colic nastavak imaju ugl samo plasticne 🤷
Sveki me vodi u soping za bebu, a eto to mi palo napamet da kupimo jer sve ostalo sto sam nasla od nekih potrebnih stvari ima samo online narucit… A imam u baby centru one kupone s popustima za bocice, set za njegu, dude i tako neke stvari pa steta ne iskoristit…
I više nego dovoljno:) ja osobno sam koristila plastične i sada ću, nznm osobno sam smotana ,pogotovo ponoći kad krene plač pa ono znala mi je i ispast bočica i svašta pa je za mene plasticno bolje ahahaha iskuhavala sam ih a i mjenjala češće msm isto bi i sa staklenim radila tako da eto po meni plastične a sad opet tvoj odabir :)
Super, hvala ti 😄 nisam ni ja bas spretna pa bolje plasticna. A jel bitno da su ista marka ili da pomijesam… Neznam, ako joj se svidi jedna pa mozda nece zelit drugu 🤷 ako to ima smisla uopce 🙈 ili im je to sve isto ako nisu navikli na cicu… Previse izbora svega ima danas
Meni je prihvatila odmah tu prvu koju sam uzela ali recimo za daljnu kupnju morala je biti uvijek ta ,bočice druge marke mi nije htjela prihvatiti ,tako da mudrice su to male
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Super, hvala ti 😄 nisam ni ja bas spretna pa bolje plasticna. A jel bitno da su ista marka ili da pomijesam… Neznam, ako joj se svidi jedna pa mozda nece zelit drugu 🤷 ako to ima smisla uopce 🙈 ili im je to sve isto ako nisu navikli na cicu… Previse izbora svega ima danas
Ja sam također koristila plastične, moj je bio izbirljiv i morali smo mu naći onu koju će prihvatiti lijepo, a to je bila jedino nukova i onda smo uzeli par nukovih, kasnije sam skuzila da ne treba previše 4-5 svakako dovoljno, prati, iskuhavati, a za ponoći svakako pripremiti čiste bočice. Priviknes se u hodu i zacas si sve pripremiš kako ti odgovara bez brige 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Pridruzujem se lijepim cestitkama Evi na prirodnoj trudnoci nakon svega, predivno! 😍
Cure, imate li mozda iskustva sa Twistshake kuhalom 6u1 (Food Processor) ili neko slicno za preporuku?
BabyBoy 💙
Flowerson, La_Lupa hvala vam cure 🥰 ❤️
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Pridruzujem se cestitkama na trudnoci svim novim curama i mirno nam i dosadno svima bilo do kraja!
Sto se tice bocica,mi smo kombinirali i staklene i plasticne
Staklene je nezgodno nosit sa sobom van jer su teske i opcenito nezgodne,ali su mi nekako bile vise higijenske i lakse za odrzavanje
Sto se tice pranja,nisam ni jedne ni druge prokuhavala nakon svakog koristenja vec bi ih na kraju dana ubacila u sterilizator i to je to
Bitno je da se osuse do kraja i zato je ona resetka za boce za susenje bila stalno u upotrebi
Ne treba ih vise od 3-4 po meni,a mozda je i to previse
Mi smo na kraju koristili avent,a ovaj put cu pokusat sa dr.brown jer imaju najsporiji protok i najvise su anticolic iako je malca taj spori protok jako nervirao
Flowerson, La_Lupa hvala vam cure 🥰 ❤️
Čestitam 🩷🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Naravno da da! Istra je predivna, a i nije ni na Krku loše… bolnica ti je u Rijeci. Na Krckom mostu znaju bit paklene gužve pa ako se možda toga bojis, biraj Istru… Ne mora značiti da će i sad bit gužve na mostu jer prava sezona počinje tek u sedmom mjesecu.
Eva, pridružujem se čestitkama ☺️
Hvala ti ☺️👍👍👍
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji