Evo kod mene jos jedna car trudnoce i iskreno malo sam poludila jer bas ruzno izgleda a pripremila kratku haljinu za danas.. Popucale mi kapilare iza koljena i vene su ful izrazene. 😔😔 https://ibb.co/LnxMn6B
Nadam se da ce nailonke malo sakriti. 🙏
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Flowerson jao ti nasi hormoni i emocije heheh. Vecini je vjerujem tako. Uhvatim se da placem na serije i filmove, zasad jos nisam bila previse svadljiva, ali placljiva jesam. Jedna rijec je dovoljna hahha
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Flowersonjao ti nasi hormoni i emocije heheh. Vecini je vjerujem tako. Uhvatim se da placem na serije i filmove, zasad jos nisam bila previse svadljiva, ali placljiva jesam. Jedna rijec je dovoljna hahha
Ma uzaaaas 🙈 evi danas perem pod s parnim čistačem, zapetlja mi se malo kabel, jebem sve živo jadnom uređaju 🙈🙈🙈 baš mi je sad kao neki teški pms i sva sam emotivna.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo kod mene jos jedna car trudnoce i iskreno malo sam poludila jer bas ruzno izgleda a pripremila kratku haljinu za danas.. Popucale mi kapilare iza koljena i vene su ful izrazene. 😔😔https://ibb.co/LnxMn6B
Nadam se da ce nailonke malo sakriti. 🙏
Joj teich isto mi je i na prednjoj strani natkoljenice, moja mama ima ispucale kapilare od porodjaja i citav zivot pati i sakriva se u hlacama, nadala sam se necu i ja ali krenulo je vec 🫣
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Drage moje,da se i ja javim malo,ja sam pocela sa 14 tt da osjetim skakljanje,osjecaj da je beba tu,inace 3 trud oca,ali nekako slabo to sve vise osjetim,jedva cekam pregled u petak,trauma od prve trudnoce svakako radi svoje 😐
Drage moje,da se i ja javim malo,ja sam pocela sa 14 tt da osjetim skakljanje,osjecaj da je beba tu,inace 3 trud oca,ali nekako slabo to sve vise osjetim,jedva cekam pregled u petak,trauma od prve trudnoce svakako radi svoje 😐
I ja sam osjetila nešto na sekundu noćas i onda sam do jutra držala ruku na tom mjestu i mazila🙈❤
Baš mi je bilo čudno da tako rano osjetim jer vidim da cure pišu tek tamo od otp 20.tjedna
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
To je to🥰 ja sam u pocetku osjecala samo po jednom dnevno na jednu sekundu, pocelo od 15 i po tt
Predivaaaan osjećaj, nadam se da će se svaki dan javiti barem na par sekundi 🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ei. Samo da se malo javim. Poslodavac mi je izdao potvrdu o nemogućnosti promjena radnog mjesta tako da idem čim mi dođe doma poštom,k ginekologu da otvori bolovanje. . E sad me zanima. Znam kaj moram od dokumenata (mogu li karticu tekućeg jer iskreno neznam gdje mi papir di piše tekući račun)..bebica je nadam se dobro. Idem tek 16. Na pregled. Nadam se da je aktivna i živahna kao i do sad. Muče me malo kg,ali se iskreno nadam da budem to dovela u red sad kad tješim oko bolovanja i svega . I kad dobim doznake,svaki mj ih u isto vrijeme nosim ili nema to veze? svima želim ugodnu nedjelju😀🌸
Kiki, grozno je bit trijezan među pijanima, pogotovo što sam i ja htjela cugnut, a ne mogu...a pili su baš neka fina pića. 🙈 Dobro da nisam jedina koja prostači na svašta šta ju nazivcira 😂
Kad spominjete osjećanje bebe, jučer sam nisko osjetila kao nekakvo bockanje/pikanje, ne bih opisala to kao mjehurici... nemam pojma jel to bio prvi osjet bebe ili samo raste maternica 🙈
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
misscooking ako mislis za hzzo, mene su trazili doznaku i dali mi papir koji sam morala ispuniti, na tom papiru sam upisala podatke ukljucujuci i broj racuna i naziv banke. Doznake bi trebala dostaviti svaki mjesec do 5. za prethodni mjesec (ja sam odnjela cim mi je dr izdala krajem mjeseca), a isplata bi trebala biti oko 18. u mjesecu. Nisam jos primila prvu naknadu pa nisam sigurna u tocan datum.
Za dalje su rekli ako mi nije zgodno dolaziti da doznaje saljem mailom
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji