Jelušićka čestitke na djevojčici💜
Blago vama koje osjetite, jedva čekam 🙈
Koliko rano je vama krenulo učestalo mokrenje? Ja sam nonstop na wc, noći nekad i 2 puta
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jelušićkačestitke na djevojčici💜
Blago vama koje osjetite, jedva čekam 🙈
Koliko rano je vama krenulo učestalo mokrenje? Ja sam nonstop na wc, noći nekad i 2 puta
Hvalaa draga 😘😘 da te utjesim traje i dan danas 😂 Vjerovatno ce samo gore bit kad bubne nogom u mjehur pravac wc nema odlaganja.
Lana99 meni je isto rano krenulo i dizem se svaku noc 3-4x piskiti 🙈🙈
Cureee, meni mucnine jos uvik strasne… jutros se ispovracala, jedva stigla do wc-a 🤮🤮🤮
BabyBoy 💙
Lana99meni je isto rano krenulo i dizem se svaku noc 3-4x piskiti 🙈🙈
Cureee, meni mucnine jos uvik strasne… jutros se ispovracala, jedva stigla do wc-a 🤮🤮🤮
Uh....meni su se smanjile , al zna se desiti, sinoć tako iz čista mira odjednom i ja jedva stigla do wc a uzas...
Lena kod tebe će biti pravi mali tulum u trbuhu, moja prijateljica kad je bila trudna sa blizancima bilo je predobro kad su se počeli mlatit u trbuhu a njoj trbuh skače na sve strane 🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Meni isto dosta rano. Rekla bih da je krenilo vec u 7.tjednu, a sad sam na 4-5x nocu. Tijekom dana nisam primjetila da je ucestalije.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Meni isto dosta rano. Rekla bih da je krenilo vec u 7.tjednu, a sad sam na 4-5x nocu. Tijekom dana nisam primjetila da je ucestalije.
Odnosi se na Lanin post o mokrenju. Ne znam zasto nije ubacio citat 🤷♀️
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Ja nemam jos problema s morenjem odem mozda jednom u noci.. 😊 S tim da sad nosim vislje mozda to ima kakve veze,sin mi je doslovno bio na mjehuru cijelu trudnocu, znala sam se i popiskit u gacice jer nisam stizala do wca a kad dođem nemam uopce puno za piskiti. I to u prosloj trudnoci je trajalo od samog pocetka trudnoce pa do kraja bilo je bas uzas tako da se suosjecam s vama 😔🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja isto nemam toliko problema s mokrenjem..navecer pripazim da ne pijem previše tekućine pa nema problema noću.
La Lupa, ni meni nisu prošle mučnine. Bolje mi je definitivno, nisam bespomoćna onako i jadna, al i dalje imam gagove, sve mi smrdi, a navečer već dva dana za redom sam na rubu da se ispovracam. Nemam osjećaj da će mi to brzo skroz nestati.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sto se mokrenja tice, od 6. tjedna pa dan danas… svakih sat vremena u wc, a nocu 3-5 puta. Uzasno iritantno.
It’s a girl 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji