Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    08. Travanj 2023. 12:31

kiki13

Jel vam se kosa manje masti? Ja ju inace perem jednom tjedno (s tim da bas bude vec za pranje), a sad ju evo gledam nakon 7 dana i skroz je jos cista 😄😄 mogla bi sigurno jos 3 dana odgodit pranje 🤣

Baš jučer gledam i u šoku sam kako mi je kosa čista treći dan od pranja (inače bi mi već idući dan nakon pranja pokazala znakove mašćenja)  Čudom se čudim, perem kosu svakih 7 dana i to zato jer je prljava, a ne masna haha. 
    Kod mene mučnina danas bila aktualna i to nakon što sam se prejela za doručak, ali sve je blaže i blaže, hvalaaaa Boguuu više. 

Jelušićkaa
    08. Travanj 2023. 13:10

Meni je skroz suprotno. Svaki drugi dan je perem i to jedva docekam toliko masna bude haos.

amarenna
    08. Travanj 2023. 13:14

Meni je isto kosa super sada , perem ju 2 puta tjedno 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    08. Travanj 2023. 13:40

Bome mi se kosa masti jednako kao i prije 😄 jedino su mi noktici divni.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    08. Travanj 2023. 14:24

I meni se kosa masti jednako kao prije, ali sam zato primjetila da mi uopce ne ispada 🥳 inace radi stitnjace bi imala punu saku nakon pranja svaki put… 🙈 sad nista, minimalno! 
    Ali zato kazu kad rodim da ce mi sigurno biti kose svukuda 😂 

BabyBoy 💙

amarenna
    08. Travanj 2023. 14:46

La_Lupa

I meni se kosa masti jednako kao prije, ali sam zato primjetila da mi uopce ne ispada 🥳 inace radi stitnjace bi imala punu saku nakon pranja svaki put… 🙈 sad nista, minimalno!

O da, meni je nakon poroda ispadala da sam mislila kako ću celava ostati  zaista 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    08. Travanj 2023. 17:18

amarenna

La_Lupa

O da, meni je nakon poroda ispadala da sam mislila kako ću celava ostati zaista 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣

Suosjecam se, i inace mi opada al poslije poroda ono je bilo strasno u pramenovima je ispadala. Sva sreca pa je imam i ovako previse 😁😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

lalaland1991
    08. Travanj 2023. 18:52

Mene lupka desno odmah ispod pupka. Jel to znaci da nosim "visoko", ili?

Meni se isto kosa za dan manje masti, sto je kod mene pravi blagoslov s obzirom da mi se zamasti u roku 12h..🙏🏽 i molim se Bogu da mi trudnoca sredi stogod je od hormona utjecalo na takvo mascenje i da ostane tako i nakon trzdnoce 😬

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

teich95
    08. Travanj 2023. 20:26

lalaland1991

Meni se isto kosa za dan manje masti, sto je kod mene pravi blagoslov s obzirom da mi se zamasti u roku 12h..🙏🏽 i molim se Bogu da mi trudnoca sredi stogod je od hormona utjecalo na takvo mascenje i da ostane tako i nakon trzdnoce 😬

I ja tako osjetim tj oko 3-4cm ispod pupka i skroz do ispod ruba gacica i pise mi na obje aplikacije da je sad maternica otprilike 2 prsta ispod pupka. Ali opet nismo sve iste a ni trudnoce.. Nisam mogla ni zamisliti da mi trudnoce mogu biti ovoliko razlicite,ali doslovno po svemu. Nekad imam osjecaj kao da nisam bila trudna i da  nista neznam o trudnoci. 🤣🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    08. Travanj 2023. 21:09

teich95

lalaland1991

I ja tako osjetim tj oko 3-4cm ispod pupka i skroz do ispod ruba gacica i pise mi na obje aplikacije da je sad maternica otprilike 2 prsta ispod pupka. Ali opet nismo sve iste a ni trudnoce.. Nisam mogla ni zamisliti da mi trudnoce mogu biti ovoliko razlicite,ali doslovno po svemu. Nekad imam osjecaj kao da nisam bila trudna i da nista neznam o trudnoci. 🤣🤣

Upravo tako i ja, ko da sam trudna prvi put 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.