Jel vam se kosa manje masti? Ja ju inace perem jednom tjedno (s tim da bas bude vec za pranje), a sad ju evo gledam nakon 7 dana i skroz je jos cista 😄😄 mogla bi sigurno jos 3 dana odgodit pranje 🤣
Baš jučer gledam i u šoku sam kako mi je kosa čista treći dan od pranja (inače bi mi već idući dan nakon pranja pokazala znakove mašćenja) Čudom se čudim, perem kosu svakih 7 dana i to zato jer je prljava, a ne masna haha.
Kod mene mučnina danas bila aktualna i to nakon što sam se prejela za doručak, ali sve je blaže i blaže, hvalaaaa Boguuu više.
Meni je skroz suprotno. Svaki drugi dan je perem i to jedva docekam toliko masna bude haos.
Meni je isto kosa super sada , perem ju 2 puta tjedno
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Bome mi se kosa masti jednako kao i prije 😄 jedino su mi noktici divni.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
I meni se kosa masti jednako kao prije, ali sam zato primjetila da mi uopce ne ispada 🥳 inace radi stitnjace bi imala punu saku nakon pranja svaki put… 🙈 sad nista, minimalno!
Ali zato kazu kad rodim da ce mi sigurno biti kose svukuda 😂
BabyBoy 💙
I meni se kosa masti jednako kao prije, ali sam zato primjetila da mi uopce ne ispada 🥳 inace radi stitnjace bi imala punu saku nakon pranja svaki put… 🙈 sad nista, minimalno!
O da, meni je nakon poroda ispadala da sam mislila kako ću celava ostati zaista 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
O da, meni je nakon poroda ispadala da sam mislila kako ću celava ostati zaista 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Suosjecam se, i inace mi opada al poslije poroda ono je bilo strasno u pramenovima je ispadala. Sva sreca pa je imam i ovako previse 😁😁
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Mene lupka desno odmah ispod pupka. Jel to znaci da nosim "visoko", ili?
Meni se isto kosa za dan manje masti, sto je kod mene pravi blagoslov s obzirom da mi se zamasti u roku 12h..🙏🏽 i molim se Bogu da mi trudnoca sredi stogod je od hormona utjecalo na takvo mascenje i da ostane tako i nakon trzdnoce 😬
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Meni se isto kosa za dan manje masti, sto je kod mene pravi blagoslov s obzirom da mi se zamasti u roku 12h..🙏🏽 i molim se Bogu da mi trudnoca sredi stogod je od hormona utjecalo na takvo mascenje i da ostane tako i nakon trzdnoce 😬
I ja tako osjetim tj oko 3-4cm ispod pupka i skroz do ispod ruba gacica i pise mi na obje aplikacije da je sad maternica otprilike 2 prsta ispod pupka. Ali opet nismo sve iste a ni trudnoce.. Nisam mogla ni zamisliti da mi trudnoce mogu biti ovoliko razlicite,ali doslovno po svemu. Nekad imam osjecaj kao da nisam bila trudna i da nista neznam o trudnoci. 🤣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
I ja tako osjetim tj oko 3-4cm ispod pupka i skroz do ispod ruba gacica i pise mi na obje aplikacije da je sad maternica otprilike 2 prsta ispod pupka. Ali opet nismo sve iste a ni trudnoce.. Nisam mogla ni zamisliti da mi trudnoce mogu biti ovoliko razlicite,ali doslovno po svemu. Nekad imam osjecaj kao da nisam bila trudna i da nista neznam o trudnoci. 🤣🤣
Upravo tako i ja, ko da sam trudna prvi put 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji