Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MomN.93
    03. Travanj 2023. 12:50

amarenna

Lalalandprekrasan pupo 🥰
    Evo mene s pregleda, jako , jako sam zadovoljna..sve detaljno smo vidjeli, sve je uredu, beba super napreduje I tjedan dana je veća, ima 250grama…. cucla palac i uživa
    https://ibb.co/4dS7yTY
    Stiže nam……dečko 🤭💙

Ajme predivno 😍😍😍

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Flowerson 🌸
    03. Travanj 2023. 12:56

Cureee, popila sam prvu kavu nakon dva mjeseca, joj što je dobrooo 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    03. Travanj 2023. 13:10

Flowerson 🌸

Cureee, popila sam prvu kavu nakon dva mjeseca, joj što je dobrooo

Bravooo mogu misliti koji gust 🤭
    Hvala cure 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lana99
    03. Travanj 2023. 13:56

Amarenna čestitke na dečkiću, čarobne slike😍😍😍😍

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Pereca333
    03. Travanj 2023. 14:09

Latica1111111

Pereca333

Latica1111111

Lana99

Lena, jagoda sretno!!!!❤
    Laticanisam nikada imala tambo iskustvo, ali želim da ti što prije prođe i da bude sve u najboljem redu. Najvažnije od svega da je bebica dobro❤
    Da nije neki hematom? Šta gin kaže?
    Jesi otišla na hitnu kad je.pocela bol?

Ja sam u bolnici vec tjedan dana,nema nikakvog hematoma,niceg,sve je uredno..i prvi i drugi put sam bila na pregledu u roku od 15 min od inicijalnog krvarenja i vec tada akutno krvarenje stane..i ostaje samo sukrvica..nadala sam se da je prvi put bio izolirani slucaj,al sad ovo nakon 5 dana opet me bas pokosilo..

Latica da li su ti rekli gdje ti lezi posteljica? Meni je na prednjem zidu i jos je nisko, pa krvari kad se naprezem, pa se s vremenom i manji hematom formirao. Nekada moze da krvari i grlic materice jer je pojacana prokrvljenost.
    Odmaraj se samo i bice sve ok. 🙏

Svim djevojkama koje imaju pregled ove nedelje srecno 🤗🍀

Nisu mi rekli gdje je tocno,ali su spomenuli da sam u prijelaznom razdoblju kad se posteljica namjesta,usađuje (kad krece valjda njezkn aktivizam)i da cekaju da vide gdje ce “sjest”.,tako da mislim da potencijalno sumnjaju na to iako ne zele izgovoriti.. dodatno osjetim sva silna probadanja,prisitke i utrnem od straha,jer sam prije par mjeseci otprilike u ovom periodu (13+2) imala spontani s kiretazom (prva trudnoca) i jednostavno me strah obuzme do nezamislivih razmjera..stvarno se nadam da je ovo samo mala stepenica koju cu prijeci na putu do moje najvece zelje🙏♥️

Jeste, moguce da je i to, tako je meni za sad, ali posteljica ce jos da se pomjera tj kako materica raste ona mjenja polozaj, tako su i meni rekli, tek tamo oko 20 nedelje gledaju gdje je tacno. Razumijem strah, ali eto vec si 15 nedelja i bebica je dobro. Bice sve dobro, gledaj da odmaras i vjerujes u svoje tijelo i svoju bebicu ♥️ zelim ti sve najbolje. 

Amarena pa prelijepa slika 🥰 cestitam i zelim ti i dalje lijepu trudnocu 🤗

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Jelušićkaa
    03. Travanj 2023. 14:59

Amarena cestitamm prekasnooo 💕 ne znam je li samo meni bebica manja za 7 dana i da li to nešto znaci sve me strah da se sporo razvija....doduše ciklusi su neredovni Pcos itd vjerovatno zato...

Lana99
    03. Travanj 2023. 15:07

Jelušićkaa

Amarena cestitamm prekasnooo 💕 ne znam je li samo meni bebica manja za 7 dana i da li to nešto znaci sve me strah da se sporo razvija….doduše ciklusi su neredovni Pcos itd vjerovatno zato…

Moja je dosta manja bila na prvom pregledu.. po zm je trebalo biti preko 8 tjedana, a po veličini uzv je bilo 6+5, ali sve je hvala Bogu bilo super i kucalo je srce. Ciklusi  su mi isto neredoviti pa je zato tako, umjesto cca da je ovulacija bila  krajem 1.mj, bila je oko 12.2.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

teich95
    03. Travanj 2023. 15:13

Jelušićkaa

Amarena cestitamm prekasnooo 💕 ne znam je li samo meni bebica manja za 7 dana i da li to nešto znaci sve me strah da se sporo razvija….doduše ciklusi su neredovni Pcos itd vjerovatno zato…

Nema ti to veze,to su sve samo procjene. Odstupanja od 2tj gore ili dolje su prihvatljiva.. Nije ti ni svaki ultrazvuk isti,ja sam u 8mj isla svaki tj a u 9mj s sinom svaki drugi dan isla na ctg i ultrazvuk jer po njihovim mjerenjima trebala sam rodit vanzemaljca i svaki doktor je drugacije izmjerio.. zato se i kaze od 37-42tj da ce se svaka poroditi 🤣https://ibb.co/Xs6f45D pogledaj samo mjere a pogledaj tjedan koji sam bila.. Ja sam blago receno sizila nakraju rodila savrsenu bebu 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Artemida1990
    03. Travanj 2023. 15:14

Amarena cestitam na deckicu! Bas je vec prava bebica 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Jelušićkaa
    03. Travanj 2023. 15:18

teich95

Jelušićkaa

Nema ti to veze,to su sve samo procjene. Odstupanja od 2tj gore ili dolje su prihvatljiva.. Nije ti ni svaki ultrazvuk isti,ja sam u 8mj isla svaki tj a u 9mj s sinom svaki drugi dan isla na ctg i ultrazvuk jer po njihovim mjerenjima trebala sam rodit vanzemaljca i svaki doktor je drugacije izmjerio.. zato se i kaze od 37-42tj da ce se svaka poroditi 🤣https://ibb.co/Xs6f45D pogledaj samo mjere a pogledaj tjedan koji sam bila.. Ja sam blago receno sizila nakraju rodila savrsenu bebu 😊

Sto bi rekli Omg wtf 🤣🤣🤣 ništa s ničim.  Ma e kako nebi sizila uvijek je tako od 5-7 dana manja. Kontam da nije do mene sve živo jedem nikad povratila prilično aktivna koliko mogu. Ali stalno bolesna pa sam se zbog tog najviše htjela narucit privatno da vidim šta kazu. Ali ako je to normalno valjd nebi trebala panicarit.
    Dobro si ostala u pameti prijateljice 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.